Lu_Gosiak Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 dla mnie bardzo poważna oferta....aż boje sie cieszyć Quote
lolka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 o kurcze :crazyeye: ja tez jestem pod wrażeniem tej oferty...............te dwa listy to sama osoba??, niech koniecznie poda swój telefon albo się sama ze mną skontaktuje, trzeba kuc żelazo póki gorące ............ Quote
Beata19 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 tak tak poprosiłam zeby do Ciebie zadzwoniła lub podała swój... Quote
lolka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 rozmawiałam z tą babeczką, bardzo miła i naprawdę pokochała od pierwszego wejrzenia tą naszą Verdonę teraz muszę zrobić jeszcze jeden test na koty i znaleźć kogoś miłego z warszawy kto by odwiedził panią i z nią porozmawiał ............my prawdopodobnie nie damy rady same zawieźć jej do warszawy, znajdziemy jakis transport ale potrzebujemy wtedy osoby na miejscu aby była przy odebraniu suni ............znacie kogos takiego? Quote
zuziaM Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='lolka']rozmawiałam z tą babeczką, bardzo miła i naprawdę pokochała od pierwszego wejrzenia tą naszą Verdonę teraz muszę zrobić jeszcze jeden test na koty i znaleźć kogoś miłego z warszawy kto by odwiedził panią i z nią porozmawiał ............my prawdopodobnie nie damy rady same zawieźć jej do warszawy, znajdziemy jakis transport ale potrzebujemy wtedy osoby na miejscu aby była przy odebraniu suni ............znacie kogos takiego? To ja tu napisze jeszcze raz . To moze Jo37 ? ... Jest z Warszawy i dobrze wie, jakich wyrunkow potrzebuja dogomaniackie sierotki. A poza tym wozila psiaki juz wiele bardzo razy po calej Polsce, wiec moze by i Verdonke przewiozla ! Zapytac nie zaszkodzi. A ja zapewniam dla Jo37 nocleg przed powrotem do Warszawy :lol:. Profil Jo37 : http://www.dogomania.pl/forum/members/10389.html W razie potrzeby mam tez nr telefonu do Jo37. Quote
Beata19 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 a ja dostałam polecenie od Pani Renaty żeby nie wystawiać Verdonki na allegro...:razz: Quote
magda z. Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ale by było cudownie, Verdonka piekna jest, nie ma co dyskutować:p Quote
Beata19 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pani Renata ma już Verdonkę na profilu n-k Logowanie do nasza-klasa.pl to wspaniała kobieta;)wystawia aukcje allegro z kosmetykami podarowanymi przez Panią Ewelinę Bielecką(nie jednokrotnie pomagała finansowo zwierzakom na moim profilu) a pieniązki z tych aukcji ida na potrzebujące futrzaki... nie ma zbyt wielu kupujących ale ostanie pare groszy poszło na konto psiaków z Krzyczek...tak więc jakby ktoś chciał super kosmetyki:cool3: Moja strona - Aukcje internetowe Allegro Quote
lolka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 wiem że ta pani jest cudowna.......verdonka do niej jedzie, tylko transportu szukamy i chyba dla samej zasady spotkanie przedadopcyjne:cool3: Quote
lolka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 nasza niunia jeszcze nie wie jakie szczęście ją spotkało:loveu::loveu: tylko ten nieszczęsny transport od nas to tak strasznie daleko:shake:.......nie stać nas na specjalny przyjazd kogoś z warszawy po sunię, musimy szukać kogoś przy okazji, mamy tylko 150 zł na ten dojazd:-( A Pani Renata to już nawet miejsce dla Verdony przygotowała wszyscy czekamy na cynk od kilku osób które przy dobrych wiatrach w najbliższym czasie jada do warszawy, ale jak to zwykle bywa jesli nam na czymś zbyt zależy to wszystko sie opóxnia:roll: Quote
lolka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 no pech pech pech:angryy:.........zero transportu w najbliższym czasie na horyzoncie.......pani Renata czeka, Verdona siedzi w schrooo, szlag mnie zaraz trafi:diabloti: Quote
lolka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):a watek na transportowym ma?? ma, ma i Pani Renata na naszej klasie tez ogłosiła apel i cisza, nikt nie jedzie do warszawy w najbliższym czasie:placz: Quote
nesssssa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 w niedzielę o 7.15 wyjezdzam z Wroclawia glownego do warszawy po niejakiego Kazaana. o 13 jestem w Wawie. Jesli ktos da rade podrzucic Verdone do Wroclawia to zabierzemy ją z sobą. Quote
lolka Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 nesssssa napisał(a):w niedzielę o 7.15 wyjezdzam z Wroclawia glownego do warszawy po niejakiego Kazaana. o 13 jestem w Wawie. Jesli ktos da rade podrzucic Verdone do Wroclawia to zabierzemy ją z sobą. podaj mi prosze swój telefon na pw .....może uda się Quote
lolka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 niestety nie wypali.....nikt mi jutro po 4 rano nie wyda suni , nikogo nie będzie ale rozmawiałam z panią Renatą ......... zmolestowała starszego syna i przyjedzie po nią do wrocka w najbliższym czasie .....uf uf w końcu sie uda, mam nadzieję:roll: Quote
gonia66 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dzis dopiero zobaczyla watek suni...Lolka...a co u niej???Od stycznia nikt nie pisal co u suni..jak tam??wstaje juz choc troche???Dalej jest w biurze u weta?/Napisz prosze troszke wiecej o jej losach...Jest taka dziela i kochana....:-( Quote
lolka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 gonia66 napisał(a):Dzis dopiero zobaczyla watek suni...Lolka...a co u niej???Od stycznia nikt nie pisal co u suni..jak tam??wstaje juz choc troche???Dalej jest w biurze u weta?/Napisz prosze troszke wiecej o jej losach...Jest taka dziela i kochana....:-( u verdonki jak najlepiej......to psi anioł, mieszka sobie w gabinecie weta, nikomu nie przeszkadza ...... ma cały szas otwarte drzwi i chodzi gdzie zechce, jest na tyle mądra, że wychodząc na zewnatrz nie zaczepia innych psiaków z kojców i przy budach a jak na jej widok zaczyna się wrzawa to szybciutko wraca do budynku bo nie lubi hałasów wszyscy tak się do niej przyzwyczaili i pokochali:crazyeye: że już nikt nie pomaga mi w szukaniu transportu:roll: ......myslę że nawet pracownikom byłoby szkoda jakby odjechała ...........bo to nasza pupilka , ale cholercia jasna ona musi miec domek i swoich ludzi to niesamowicie inteligentny psiak z wielkiem sercem Quote
lolka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Toffina napisał(a):Czyli wszystko jest już zaplanowane??, bo jakby co w ostateczności ja bym ją mogła przygarnąć na jeden dzień (fakt że mieszkam w akademiku, ale nie takie rzeczy sie robiło:grins:) oj Toffinka jak będzie taka potrzeba to skorzystamy, bo syn P.Renaty ma zamiar przylecieć do wrocka samolotem a wrócic pociągiem ale jak wystrzeli z godziną wyjazdu do wawy 7.00 rano to my bysmy musiały o najpóxniej o 4.00 rano dojechac do schroo i dalej do wrocka.....w razie wojny przenocujesz ją??? a wogóle to on już chciał na dniach przyjechać ale pogoda nas zahamowała, dziś do wrocka np nie mozna dojechać a o dłuzynie już nie wspomnę, tam to tylko na biegówkach:diabloti: Quote
lolka Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Toffina napisał(a):No i cio i cio z tym transportem?? bo to co widzę za oknem to normalnie armagedon!!!:crazyeye: no własnie:roll: , oni chcieli w tym tygodniu przeprowadzić akcję- transport ale tym razem ja wymiękłam........do tego wrocka przez schroo to chyba bym ze sto lat jechała oczywiście bez gwarancji że a4 bedzie przejezdna i że do samego schroo dojadę, tzn nie zakopie sie gdzies po drodze Quote
lolka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Toffina napisał(a):to zapytam tu jeszcze raz czy ten domek w Warszawie jest dalej aktualny?? chyba nie:shake:, transportu nie znalazłam na czas a pani przestała się odzywać..............niestety w takich sytuacjach nie można robić nic na siłę, jakby jej naprawdę zależało to poczyniła by jakieś ruchy Quote
Recommended Posts