mawin Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Aga wyślij Magdzie tej o której Ci mówiłam zdjęcia piesków. ona zastanawia się nad adopcją pieska, a nóż któryś jej się spodoba i go weźmie. A kolega co się nad pieskiem zastanawia to z pracy? Quote
Agness78 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Pieski dalej bez domków:-( Byłam u nich przedwczoraj, niewiele się zmieniły, białe to chyba suczki, niestety nie zdąrzyliśmy do weta żeby się upewnić bo okazało się że małe kotki bardzo były chore i trzeba byłe je w pierwszej kolejności zawieźć :-( Zjrzałam im pod ogonek i wydaje mi sie że to suczki. Czarny uciekał, nie mogłam go złapać - więc nie wiem. Widzę, że marne szanse na domek dla nich...:-( Nikt nie pyta... zrobie Allegro może tam ktoś się znajdzie... co tu robić, jak im pomóc :-( Quote
Agness78 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Kto chciałby małego, cudnego kudłatka? Quote
Agness78 Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 kudłatki się przypominają :-( Quote
nika28 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nikt jeszcze żadnego nie przygarnął ???? :crazyeye: Quote
Agness78 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Niestety nikt :-( Nie wiem już co dalej robić :-( Poczekam jeszcze. Po Nowym Roku zrobię akcje na wiekszą skalę. Najgorsze że jestem od nich daleko i nie mogę dopilnować... a nawet jak ktoś we Wrocku sie znajdzie to będzie chciał zobaczyć, a nie mogę wozić ich w tą i z powrotem ....za duży stres dla nich. Ideałem byłby dla nich DT ale skąd go wziąć??? Mogłabym pokryć koszty ich utrzymania, jedzenie, szczepienia. Teraz śpią w budzie, a mróz coraz większy ( obiecali że na noc będą je zabierać do domu, ale nie wiem czy tak jest...) Nie mogę ich zaszczepić w tych warunkach a jak będzie trzeba je do schronu odwieźć nieszczepione... nie wiem , przecież one nie przeżyją :-( Z drugiej strony maluszki może w schronisku by szybciej dom znalazły, juz sama nie wiem... schron to ostateczność, ale trzeba i to brać pod uwagę. Dzisiaj puściłam jeszcze ogłoszenie do Gazety Wyborczej i puszczam Allegro. Zarejestruję się jeszcze na Allegratce... nie wiem co dalej :shake: Quote
kacpru Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 podnosze noworocznie Czy nikt nie moze wziac ich chociaz na tymczas? Zalatwi sie jakos transport. One sa takie sliczne,szybko znajda domy trzeba im tylko pomoc Quote
Agness78 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Też błagam o DT.... one tam marzną, to nie warunki dla maluchów :-( Może jednak ktoś się zlituje... Quote
auraa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 wejdź na mapę dogo. Tam dziewczyny oferują pomoc w ogłoszeniach!!! Quote
Agness78 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Hop po domki dla maluszków... zaraz zobaczę tą mapę, bo nie wiem co to :oops: Quote
mawin Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 oj coś pieski szczęścia nie mają, może w nowym roku ktoś je pokocha. Quote
mawin Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ogłoszenia są a dalej nic :-( pieskom grozi schron lub łańcuch na wsi :-( może ktoś może wziać chociaż jednego na DT aby znaleźć mu dobry domek w mieście. Znacie polskie realia na wsiach :-( Quote
Agness78 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Domke dla pieseczków pilnie potrzebny :-( Quote
mimiś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 bez aktualnych zdjec i okreslenia płci bedzie trudno. dobze jak psy mają nadane imiona, jest opisany troszkę charakter psiaka,-wtedy bardziej...osobiście traktujemy taką wesołą , kluchowatą Misię, która jest pierwsza przy misce a koniuszek ogonka ma czarny- niż anonimowe w gruncie rzeczy szczenie. sorki , łatwo sie mądrzyc:cool3:, ale moze uda sie trochę zindywidualizować szczenieta.no i ogłoszenia w necie, alegro itd Quote
Agness78 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Udało mi się zamówić telefonicznie weterynarza do piesków :) Wszystkie szczeniaki to pieski :cool3: No cóż zaglądnie pod ogon w moim wykonaniu okazało się mało trafne :lol: Psiaki zostały przebadane i odrobaczone. Wiem, że najlepiej byłoby poznać ich charaktery, nadać imię itd. Niestety ja mieszkam ponad 100 km od miejsca w którym są psy a tam nikt sie nimi na tyle nie zainteresuje....:shake: Pieski mają Allegro i właśnie miałam ostatnio kilka telefonów. Niestety z daleka... nie chcę męczyć psów jazdą samochodem... W niedzielę czarny jedzie do adopcji we Wrocławiu :multi: niedaleko mnie , więc będę miała go na oku ;) Na dwa pozostałe też są chętni ale jeszcze na 100% będę wiedziała do wieczora... Dwa domki chcą biało-czarnego kudłatka :lol: Zobaczymy jak będzie... cieszę się że chociaż jeden będzie wyadoptowany:multi:Oby tylko adopcja się udała i czarny piesek znalazł swój domek już na zawsze :) Trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts