Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnio na dogo jestem rzadko stad moj podpis,ale w weekend postaram sie zadzwonic do tej Pani bo mam darmowe na stacjonarne,a wiem ze godzina minimum to normalka;)mam nadzieje ze sie uda czegos dowiedziec.dam znac:)

Posted

wyslalam mailem strony do ogloszen mial ktos tej pani zrobic,nie mam ochoty dzwonic i wysluchiwac historii choroby tej pani ponownie,wywiesilam ogloszenia z kolorowymi zdjeciami psow i w/w pani wyslalam 3 kolorowe kopie,nie moge sie nic dowiedziec o charakterze psow ani o kotach ktore tam sa,trudno pomagac jesli nie ma duzo info i wspolpracy poza propozycja pojechania.na co szkoda mi benzyzny i czasu bo mam pelno psow w swiom rejonie .pani usilnie chce aby psami zajela sie jakas fundacja ale trudno znalezc fundacje ktora za nia cos zrobi .

Posted

mtf czyli widze,ze Ty juz tez zmierzylas sie z Pani rozmowa.niestety wlasnie ciezko sie czegolkolwiek dowiedziec.ona bardziej opowiada o sobie i o niepelnosprawnym chlopcu ktoremu pomaga.Mama Tosi2 wiem ze miala z nia kontakt,ale ona sama musi chciec bo nie wiadomo jak z fundacja bedzie...nikla szansa moim zdaniem.Wiem z etez mieszka w malej miejscowosci,ale takie robienie ogloszen nie przyniesie ezultatow dopoki ta Pani sama nie opowie nam o tych psach.ja wiem jedynie ze nie sa mocno bojazliwe,ze podchodza,ze sa mile i tyle.choc nie wiem czy w calej tej historii i przeplatance jej zycia dobrze zrozumialam.Ja pojechac nie moge Mama sie opiekuje i mieszkam w Olsztynie.Sama jestem w domu,musze jezdzic tez do spzitala wiec nie dam rady cholercia.Co do stron ogloszen nie zrozumialam tu zbytnio - wybacz mtf - ale komu wysylalas te stronki?malo ostatnio do mnie dociera...sorki:)bo ja ogloszenia robie ale niestety z tego co wiem o tych pieskach czyli niewiele i na tych samych fotkach.nie wiem w takim ukladzie czy dzwonic ponownie w weekend.

EDIT:ja oglaszam pieski najczesciej na tych stronach(i te tez tu oglosilam):

kupiepsa
eoferty.com
aleokazja
adopcjapsa
gumtree
pineska
dwukropek
bono-polska

w weekend jak juz bede miala chwile wolnego powznawiam wszystkie ogloszenia,dziekuje mtf ze ejstes na watku,bo ja sama to tu nic nie zdzialam,tym bardziej ze na dogo rzadko jestem:(

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

ale nie ogłaszac już???szkoda,że nie ma fotek więcej..ja robię ogłoszenia na tych co mam w wątku...inaczej w tej chwili pomóc nie mogę...tylko ogłaszając..przez telefon malo sie można dowiedzieć,a pjechać w tej chwili w tamte strony niestety nie mogę:(:(jedynie wznowic te ogloszenia co były..podałam stronki na jakich to robiłam,a teraz niestety troche czasu minelo odkad wznowilam ostatnio..

edit:
porobilam nowe ogloszenia na tych stronach:

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=39941 (reszta taka sama - jesli bedzie wiecej info to wpisze,zmienie...malo jest danych w tym ogloszeniu,ale mam nadzieje,ze jesli ktos bedzie chcial pomoc tym psiakom to zadzwoni i zapyta o wiecej).
aleokazja
eoferty.com
adopcjapsa
gumtree
pineska
dwukropek
bono-polska
kupsprzedaj
olx

• 1 month later...
Posted

kiedys prosilam mycha 101 ktora jest z okolic ciechanowa -obiecala ze pomoze chociaz zdjeciami ale teraz sie nie odzywa ani nie odpisuje .pani elzbieta miala zadzwonic kiedy bedzie potrzebna pomoc w/kotow ale nie dzwoni rowniwez.ktos jej obiecal pomoc z chomiczowki w w-wie ale nie wiem jak sie to skonczylo bo mam teraz bardziej potrzebujace psy na glowie

Posted

do Pani Ewy z Łomianek też nie dzwoni....a gdyby były jakieś foteczki to ogłoszenia były by fajniejsze..mtf jak są jeszcze jakieś inne pieski o jakich ja nie wiem może pomogę w ogłoszeniach...w sprawie Asika cisza,ale może inne będą miały odzew...dziś postaram się wznowić wszystkie psiaki z przytuliska w Augustowie

• 2 years later...
Posted

o dwoch malych slyszlam wersje od pani ze jeden ma cudowny domek a drugi zagryziony bo polecial za suka z cieczka/czyli troche inna wersja/.w gminie juz wiedzieli o psach jak dzwonilam- maja umowe z paluchem- maja weta z plonska ktory ma palmera ale powiedzial ze psy trzeba zapedzic na zamkniety teren bo jak poleca w las to on ich nie znajdzie /ja czytam to ze nie bedzie latal i szukal psa/ i tu jest problem bo pani twierdzi ze to niemozliwe.swoja droga jak suka miala szczeniaki to byloby latwiej gdyby ktos myslal.jest tam osoba ktora dojezdza pare km i dokarmia psy ale podobno teraz odmowila bo bola ja kolana wiec jest problem nastepny i nie wiem jak go ugryzc.moze kurcze tytul bardziej dramatyczny,klatka lapka na taka wielka suke....te mniejsza pani mowi ze moze by wziela....

Posted

zobaczymy, pani pan dzwonic w poniedzialek po rozmowie z wetem,ja pesymistka jestem i pewnie bedziemy same tu klepac, przyszlo mi do giowy zeby plonsk byl w tytule bo napewno widzialam kogo nadogo z plonska

Posted

poprzednio szczeniaki miala ta onkowata.w sobote ma byc proba zagonienia kaukazicy na zamkniety teren wg zalecen hycla,zapomnialam spytac czy fotki moga zrobic,to nie nasza pani L. tylko jacys inni ludzie maja ja zaganiac/robili im budy podobno/pozostaje czekac,nie moge znalezc nikogo z polnska moze na facebooku napisac

Posted

widzisz przez telefon to ja inaczje rozumiałam, albo nawał informacji mnie zgubił.... z Płońska nie znam nikogo, wiem,że Tanitka jeździła tamtędy ale nie że meiszka, także nie mam pojęcia, przekopie mapę dogo