anetek100 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 kurcze....te sunie chyba nawet większe szanse na adopcje mają Quote
mtf zalesie Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 kaukazica sie oszczenila - wziela ja plus szczeniaki fundacja ,druga przejdzie sterylke i zostaja z psem na dzilakach chociaz nikt tam na stale nie siedzi-frakcja dzialkowiczkow nie chce oddac suki do ds bo pies zostanie sam,gdyby bylo ds dla psa to suke oddzadza.koniec ,chyba juz dla tych psow nic nie zrobie Quote
anetek100 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 o rany:( dobrze,że kaukazica bezpieczna, ale ehhh nie znajdziemy dwóch ds dla tych psów, nie wiem czy ogłaszać je i jeśli tak to na kogo kontakt, ale w tej sytuacji nie wiem czy zainteresowanym będe mogła zapewnić, że psa lub suke oddadzą i czy w ogóle uda się je złapać Quote
mtf zalesie Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 zlapac mozna,suka ma potencjalny ds ,ale nie moze do niego isc co pies nie ma ds,szukaja ds dla psa,kontakt do pani L.MA TEL.STACJONARNY I KOMOREKE jak nie masz to posle na pw Quote
anetek100 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 mam mam, ale w chwili obecnej nie mam żadnego pomysłu na pomoc:( jedynie ogłaszanie właśnie:( oby chętny na niego się znalażł Quote
mru Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kurcze, wiem że ktoś z dogo zabrał psy :) (pani Dorota) - pomagaliśmy dziś je łapać :) Lesio jest CUDOWNYM chłopcem, jest boski! Cykorka to bardzo pogodna kochana sunia. Fajnie, że ktoś im pomógł. Ja z naszej strony zaproponowałam pomoc w sterylce i kastracji. sunia ta "nowa" na działkach, ta mała, została przez nas złapana i zabrała ją do domu pani L. ta, która doglądała psiaków na działce. cz jest jakiś inny wątek psiaków? bo słyszałam, że na wątku organizowana jest pomoc i jest pani Dorota na nim a tu jej nie widzę :) wie ktoś coś? Quote
anetek100 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 ja wiem tylko o tym wątku, o innym nie słyszałam, optymistyczne wieści tym bardziej przed zimą-dzięki:):):) Quote
mru Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Abra mi coś nagadała, że widziała taki wątek :) założony przez panią Dorotę. chciałam jakoś pomóc, rozgłosić i w ogóle. kurcze to dogadam się z panią Dorotą, wartoby pomóc:) Quote
anetek100 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 jak cos w ogłoszeniach moge pomóc, nie ogłaszałam teraz, bo nie byłam pewna jak z sytuacją psiaków, bo nie chcieli ludzie jednego wydac bez drugiego,więc póki co nie ogłaszałam, ale jak najbardziej chętnie ogłoszę:) Quote
mru Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 aaaaa tu jest wątek :) http://www.dogomania.pl/threads/218663-Psy-okolice-P%C5%82o%C5%84ska-natychmiastowa-pomoc Quote
Recommended Posts