Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaukazica sie oszczenila - wziela ja plus szczeniaki fundacja ,druga przejdzie sterylke i zostaja z psem na dzilakach chociaz nikt tam na stale nie siedzi-frakcja dzialkowiczkow nie chce oddac suki do ds bo pies zostanie sam,gdyby bylo ds dla psa to suke oddzadza.koniec ,chyba juz dla tych psow nic nie zrobie

Posted

o rany:( dobrze,że kaukazica bezpieczna, ale ehhh nie znajdziemy dwóch ds dla tych psów, nie wiem czy ogłaszać je i jeśli tak to na kogo kontakt, ale w tej sytuacji nie wiem czy zainteresowanym będe mogła zapewnić, że psa lub suke oddadzą i czy w ogóle uda się je złapać

• 4 weeks later...
Posted

kurcze, wiem że ktoś z dogo zabrał psy :) (pani Dorota) - pomagaliśmy dziś je łapać :) Lesio jest CUDOWNYM chłopcem, jest boski! Cykorka to bardzo pogodna kochana sunia. Fajnie, że ktoś im pomógł. Ja z naszej strony zaproponowałam pomoc w sterylce i kastracji.

sunia ta "nowa" na działkach, ta mała, została przez nas złapana i zabrała ją do domu pani L. ta, która doglądała psiaków na działce.

cz jest jakiś inny wątek psiaków? bo słyszałam, że na wątku organizowana jest pomoc i jest pani Dorota na nim a tu jej nie widzę :) wie ktoś coś?

Posted

Abra mi coś nagadała, że widziała taki wątek :) założony przez panią Dorotę. chciałam jakoś pomóc, rozgłosić i w ogóle. kurcze to dogadam się z panią Dorotą, wartoby pomóc:)

Posted

jak cos w ogłoszeniach moge pomóc, nie ogłaszałam teraz, bo nie byłam pewna jak z sytuacją psiaków, bo nie chcieli ludzie jednego wydac bez drugiego,więc póki co nie ogłaszałam, ale jak najbardziej chętnie ogłoszę:)