Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie nie wiem nic o [pieskach.Pani miala dzwonic nie dzwonila,ja probowalam ale tam zasiegu nie ma,albo jest slaby i nie moglam sie dodzwonic.wiem ze jesli znalazl by sie domek dla jednego chociaz malego pieska to wtedy ona wyprosi meza by wziac drugiego.ale najlepiej by znalezc domek obu:(

Posted

ja to sama jestem ciekawa co z tymi pieskami,pani miala dzwonic nie dzwoni,ja ostatnio jak dryndalam to rozmawialam poltorej godzinki okolo,Pani bardzo wrazliwa,ale wiecej opowiadala o swoich przykrych i wzruszajacych historiach,o pieskach mniej ale mimo wszystko wspolczuje jej bardzo.ona czeka na jakikoliwke gest,telefon zeby nawet wygadac sie:(a ja w tej chwili nie moge zbyt dlugo rozmawiac,choc chcialabym jej jakos pomoc.

Posted

tak spiaki mialy ogloszenia na tych smaych stronach co te dwa spod warki.wierszylki sa na potrzeby bardziej allegro lub tego typu a w ogloszeniach to raczej takie konkretne "suche"fakty wpisuje..ale cholercia w tej chwili dysponuje mala iloscia czasu:(nie wiem nawet czy te pieski sa tam jeszcze..Pani nie dzwonila ja jak mowie poki co nie moge