mtf zalesie Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dzisiaj zdjecia sa i jutro wydrukuje mam nadzieje Quote
hankag Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 o matko ida takie mrozy...jak one sobie dadzą radę :placz: Quote
anetek100 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 na razie nie wiem nic o [pieskach.Pani miala dzwonic nie dzwonila,ja probowalam ale tam zasiegu nie ma,albo jest slaby i nie moglam sie dodzwonic.wiem ze jesli znalazl by sie domek dla jednego chociaz malego pieska to wtedy ona wyprosi meza by wziac drugiego.ale najlepiej by znalezc domek obu:( Quote
mtf zalesie Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 wydrukowalam kolorowe zdjecia i rozwiesze u siebie,pani wyslalam poczta aby w w-wie powiesila z jakims chwytajacym za serce tekstem Quote
mtf zalesie Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ............................................................................................. Quote
anetek100 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 serdecznie dziękuję.Tu tez trzeba ogloszenia wznowic.Nie mialam zadnego telefonu w ich sprawie:( Quote
mtf zalesie Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 male pieski do gory bo wam latwiej o domy niz tym duzym Quote
mtf zalesie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 .............................................................. Quote
anetek100 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ja to sama jestem ciekawa co z tymi pieskami,pani miala dzwonic nie dzwoni,ja ostatnio jak dryndalam to rozmawialam poltorej godzinki okolo,Pani bardzo wrazliwa,ale wiecej opowiadala o swoich przykrych i wzruszajacych historiach,o pieskach mniej ale mimo wszystko wspolczuje jej bardzo.ona czeka na jakikoliwke gest,telefon zeby nawet wygadac sie:(a ja w tej chwili nie moge zbyt dlugo rozmawiac,choc chcialabym jej jakos pomoc. Quote
mtf zalesie Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 pomoc mozna oglaszajc psy na roznych stronach niekoniecznie z wierszykiem jaki ma max -czy gdzies poza dogo maja ogloszenia,na watku 2 psow kolo warki prosilam lare aby zrobila. Quote
anetek100 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 tak spiaki mialy ogloszenia na tych smaych stronach co te dwa spod warki.wierszylki sa na potrzeby bardziej allegro lub tego typu a w ogloszeniach to raczej takie konkretne "suche"fakty wpisuje..ale cholercia w tej chwili dysponuje mala iloscia czasu:(nie wiem nawet czy te pieski sa tam jeszcze..Pani nie dzwonila ja jak mowie poki co nie moge Quote
mtf zalesie Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 male pieski prosza o pomoc w ogloszeniach Quote
mtf zalesie Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 nastepne tez nie maja szczescia i nikt tu nie zaglada Quote
nika28 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Talia. napisał(a):Psiaki maja może bannerek? Nie mają... :shake: Quote
Kana Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Zrobiłam obrazki pod banerki. Nie umiem wklejać z adresem tego wątku. Nie są super ale lepsze to niż nic. Quote
anetek100 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 trzeba zadzwonic do tej Pani...kurcze w tej chwili nie moge...moze ktos z Was ma darmowe minuty by tylko zadzwonic i zapytac co z nimi,jak nie to ja ktoregos dnia sprobuje Quote
Recommended Posts