Karolcia_ko5 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kapucynka jest z nami od 26 lutego 2008 roku. Ma około 10 lat. Jest taką naszą małą "babką" i tak też wszyscy na nią mówimy. Nie zaczepia innych psów, chyba, że któregoś bardzo nie lubi, no ale cóż ona może mu zrobić skoro jest prawie bezząbkowa.. Na codzień radosna, jak na swój wiek, żywa i łagodna sunia. Potrafi szybko się przywiązać. Pragnie miłości i ciepła ze strony człowieka... No ale niestety nie doczekała się jeszcze nowego domku.. Po za tym Kapycynka("Babka":p) Ma w sobie ogromny urok i przypomina z wyglądu chihuahua 8-). Jest po sterylizacji. Jest, małą, bezkonfliktową, przyjazną i oddaną sunią.. Czego chcieć więcej?? Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Widać, ze jest maleńka i tak bezbronna :shake: Quote
Karolcia_ko5 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Nie jestem pewna albo śmierć właściciela co jest bardziej prawdopodobne, albo gdzieś się błąkała.. Quote
Bella1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Trzeba poprosić , żeby ktoś porobił jej ogłoszenia . Quote
Bella1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Co się dzieje , nikt do maluszki nawet nie zagląda :shake::shake::shake: A suni potrzebne są ogłoszenia żeby znalazł się domek , proszę pomóżcie ją ogłaszać Quote
Karolcia_ko5 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Bardzo mi przykro, ale Babuśka nasza przekroczyła TM.. :( ;( nie wiem co się stało, no ale cóż młodą sunią nie była.. Quote
Bella1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Laleczko malutka bardzo mi przykro :-( Bądż szczęśliwa za TM Quote
Recommended Posts