Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Agata,Sonia - mogę prosić o info i zdjęcia jakich psiaków jesteś wirtualnym opiekunem? Bo troszkę się wszystko pomieszało. I jeśli możesz, podaj mi swojego e-maila na PW, dobrze? :) Dziękuję.

Posted

UWAGA !!!!!

Od dziś działa nowa strona przytuliska w Przyborówku i w Ruścu !!!

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

Na nowej stronie znajdziecie aktualne zdjęcia piesków do adopcji z opisami, aktualności z życia przytulisk, porady dotyczące adopcji, numery kontaktowe i inne ważne informacje. ;-)
Zapraszamy również na forum dyskusyjne
(link dostępny w jednym z działów nowej strony).

Stara strona niebawem zostanie zamknięta.

[SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

PILNIE POTRZEBNE AUTO DLA PRZYTULISK PRZYBORÓWKO RUSIEC !!!!
Wiem, że to brzmi nierealnie... ale może akurat się uda?
Może ktoś ma kontakty, firmy niekiedy pozbywają się niepotrzebnych aut, może uda się załatwić auto dla psów???
Sytuacja wygląda następująco:
P.Wanda ma dwa schrony: Przyborówko, Rusiec. Brak pracowników. Schrony oddalone są od siebie o 100 km. P.Wanda musi jeździć co drugi dzień do Ruśca.
Auto, którym jeździ teraz pada :-( Co będzie, kiedy popsuje się na amen i nie pojedzie????? :-(

POMOCY !!!!!!!!!

wątek przytuliska:
Przyborówko k/Poznania potrzebuje pomocy! GDZIE WOLONTARIAT? Potrzebne ogłoszenia.
strona przytulisk:
Schronisko Dla Zwierząt

Posted

Dziewczyny,
jak będziecie mieć chwilkę to zróbcie zdjęcie Kojotowi - owczarkowi niemieckiemu. To mój wirtualny podopieczny. Stary piesek a uszka ma jak szczeniak, cudny jest. Chciałabym wiedzieć co słychać u niego. Z łapami ok?

Posted

iwlajn napisał(a):
Dziewczyny,
jak będziecie mieć chwilkę to zróbcie zdjęcie Kojotowi - owczarkowi niemieckiemu. To mój wirtualny podopieczny. Stary piesek a uszka ma jak szczeniak, cudny jest. Chciałabym wiedzieć co słychać u niego. Z łapami ok?

Iwlajn, kochana.. :-( Właśnie dzwoniłam do Pani Wandy... Kojot odszedł za Tęczowy Most. Ze starości.. zasnął. :-(
Dobrze, że zaznał miłości Pani Wandy i Twojej wirtualnej opieki... :-(

Posted

Weronia,
jeśli możesz to napisz w pierwszym poście, które z przedstawionych tu staruszków są objęte opieką wirtualną. Żeby było wiadomo, które jeszcze opieki potrzebują.

• 1 month later...
Posted

[quote name='iwlajn']Weronia,
jeśli możesz to napisz w pierwszym poście, które z przedstawionych tu staruszków są objęte opieką wirtualną. Żeby było wiadomo, które jeszcze opieki potrzebują.

Jak tylko znajdę chwilkę, to to zrobię. Masz rację, wtedy będzie porządek.

• 1 month later...
Posted

Weronia, na pierwszej stronie został jeszcze Toller, jakbyś mogła to dopisz że ma już nowy dom i jeszcze że Bigi jest już za tęczowym mostem.
Będzie łatwiej dla osób które chcą podjąć jakiegoś psa opieką wirtualną.

Posted

Jamnisie są wspaniałe, to nie ulega wątpliwości. W Przyborówku mamy kilka jamnikowatych.
Jest też jamniś szorstkowłosy, którego zdjęcie dostępne jest na wątku głównym. Kiedy przybył do schroniska- pchły dosłownie go zjadały..

Posted

[quote name='Weronia']Jamnisie są wspaniałe, to nie ulega wątpliwości. W Przyborówku mamy kilka jamnikowatych.
Jest też jamniś szorstkowłosy, którego zdjęcie dostępne jest na wątku głównym. Kiedy przybył do schroniska- pchły dosłownie go zjadały..

Nie mogę znaleźć zdjęcia tego jamnika szorstkowłosego, podeślesz?

A ten tu co to za chłopak? powiedz coś więcej o nim - jak się zachowuje do innych psów?

Posted

[quote name='leni356']Nie mogę znaleźć zdjęcia tego jamnika szorstkowłosego, podeślesz?

A ten tu co to za chłopak? powiedz coś więcej o nim - jak się zachowuje do innych psów?

Kudłacz to przemiły, kochany przyjaciel. Zgadza się z innymi psami, uwielbia się bawić i biegać.
Został zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany