Jump to content
Dogomania

Ma dom Kraków Manuel czy zostanie zagryziony!!! dom tymczasowy na cito!!!!!

Recommended Posts

Posted

Manuel mały psiak kudłaty około 4letni.. potwornie gryziony w schronisku.. Ostatnio znów pogryziony, ledwo został odratowany.. Co z nim będzie? bez naszej pomocy zginie w zebach silniejszych psów.. Manuel błaga o ratunek.. ja nie wiem, co robić.. mam w hotelu ogromny dług i na dodatek dostałam wiadomość o trzech podrośniętych szczeniakach w dziurze w ziemi, których już nikt nie dokarmia... pani, która o nich wie, ma nam pokazać miejsce gdzie są.. muszę je wziąć... błagam o pomoc... Foty Manuela ze schronu wysłałam już do karusiap z prośbą o wstawienie...

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję karusiap.. pilnie potrzebny tymczas..:placz:

Posted

karolinko na wszelki wypadek ja teez zaraz ci wysle, zopisem jaki zrobilam do gazety.
Ale jak by agnieszka napisla adny tekst to mialby wiecej szans-aga co ty na to.
Manuel nparawde potrzebuje pomocy na cito.On jest zupelnie lagodny ,na szpitalu siedzi z Bolusiem ,Lotka i szczeniakiem sparalizowanym i zyja w zgodzie.na spacerkach tez jest grzeczny wiec nie wiem dlaczego go gryza nawet na boksie staruszków.
Ja tez bym go wziela do hotelu ale skad wziasc na to wszystko.wczoraj musialam zabraz sttarego Bosa ,ktorego znalazlam pod tescko 2 tyg.temu :shake:

Posted

Foksiu - no to trzeba koniecznie "sprzedać" Manuela tej babce, o której Ci wczoraj mówiłam przez tel. Ja wczoraj wysłałam mailem Twój nr telefonu. Mam nadzieję, że dziewczyna się szybko odezwie:p

Posted

[quote name='AMIGA']Foksiu - no to trzeba koniecznie "sprzedać" Manuela tej babce, o której Ci wczoraj mówiłam przez tel. Ja wczoraj wysłałam mailem Twój nr telefonu. Mam nadzieję, że dziewczyna się szybko odezwie:p
jeszcze sie nie odezwala.:shake:
Dzwonila tylko pani ,ktora kiedys dzwonila do aga g po pieska ale jej nie dala bo ten jej piesek nie zgadzal sie z innymi psami .Aga wtedy dala namiary i Asia zawiozla jej suczke z harbutowic ,chciala ta pani dla sasiadów milke ale milka poszla do domku wiec oczywiscie zaproponowalam Manuela ale oni chca suczke wiec polecilam im Lotke tez po wypadku zobaczymy

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
jeszcze sie nie odezwala.:shake:

Bo jeszcze nie odczytała mojego maila. Ale dzwoniłam teraz do niej, posłałam jej sms-em Twój numer. Zaraz ma dziewczyna dzwonić

Posted

[quote name='AgaG']Manuel mały psiak kudłaty około 6 letni.. potwornie gryziony w schronisku.. Ostatnio znów pogryziony, ledwo został odratowany.. Co z nim będzie? bez naszej pomocy zginie w zebach silniejszych psów.. Manuel błaga o ratunek.. ja nie wiem, co robić.. mam w hotelu ogromny dług i na dodatek dostałam wiadomość o trzech podrośniętych szczeniakach w dziurze w ziemi, których już nikt nie dokarmia... pani, która o nich wie, ma nam pokazać miejsce gdzie są.. muszę je wziąć... błagam o pomoc... Foty Manuela ze schronu wysłałam już do karusiap z prośbą o wstawienie...

ile te szczeniaki mogą mieć ?? czy już wiadomo gdzie są?? jakiej płci ?

Posted

Ank@2 napisał(a):
ile te szczeniaki mogą mieć ?? czy już wiadomo gdzie są?? jakiej płci ?

Podobno podrośnięte... mam jechać po nie wkrótce, czekam na info.. gdzieś jakas wiocha za hutą.. byłe miejsce budowy :roll:;)

Posted

Błagam jednego pana o tymczas dla niego.. ma go zobaczyć w środę w schronie... oby się zdecydował..

Posted

Jaki śliczny biduś :placz:
AgaG jeśli ten pan się nie zdecyduje ja mogę Manuela od czwartku wieczorem wziąć na tymczas (wcześniej nie dam rady bo mam cyrk w pracy). Tylko od razu zaznaczam że tfu tfu może u mnie być tylko do świąt bo wtedy przychodzi do mnie Sympa mojej siostry która jest wrogiem wszelkiego stworzenia :oops:

Posted

Weszka dzięki wszystko okaże się w środę..w każdym razie bidoka trzeba ratować koniecznie..

Posted

AgaG napisał(a):
Weszka dzięki wszystko okaże się w środę..w każdym razie bidoka trzeba ratować koniecznie..

Aga to moze wziela bys go do kundla w czwartek jak by ten pan sie nie zdecydowal,a potem w razie czego by pojechal do weszki.
ja go dalam juz do krakowskiej i do Malgosi do wyborczej .

Posted

AMIGA napisał(a):
Bo jeszcze nie odczytała mojego maila. Ale dzwoniłam teraz do niej, posłałam jej sms-em Twój numer. Zaraz ma dziewczyna dzwonić

Dzwinila ale niestety pani chce mlodszego pieska bo 3 miesiace temu starcila pieska ,ktorego wziela 4 lata i 7 miesiecy temu ze schroniska i jak powiedzila chce sie piesekim cieszyc dluzej.
Niestety ja malo psow znam w schronsie mlodych bo tam jest rotacja mlodziezy,a tylko staruszki sie odkladaja:shake:,zaproponowalam jej wiec naszego Kubusia z niepolomic i dzisiaj jade go tam zawiesc bo sie pani zdecydowala i mam nadzieję ze dom okaze sie okej i go zostawie.
kobieta z rozmowy jest super ale na miejscu wszystko sie okaże.;)

Posted

podałam Panu numer psiaka, bo ja w srode zawożę Widoka donowego domu i nie moge być w schronie. Foksiu poproś by Manuela pokazali panu

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Dzwinila ale niestety pani chce mlodszego pieska bo 3 miesiace temu starcila pieska ,ktorego wziela 4 lata i 7 miesiecy temu ze schroniska i jak powiedzila chce sie piesekim cieszyc dluzej.
Niestety ja malo psow znam w schronsie mlodych bo tam jest rotacja mlodziezy,a tylko staruszki sie odkladaja:shake:,zaproponowalam jej wiec naszego Kubusia z niepolomic i dzisiaj jade go tam zawiesc bo sie pani zdecydowala i mam nadzieję ze dom okaze sie okej i go zostawie.
kobieta z rozmowy jest super ale na miejscu wszystko sie okaże.;)

No to chociaz tyle. Przynajmniej jakas inna bieda znajdzie swój domek