Evelin Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Aniu a ewentualnie w jakim typie rasy sa szczeniorki od Pipi? Są w jakimś typie czy nie?? Bo ja juz dzisiaj wystarczajaco zaprezentowałam znajomość psich ras...noooo,krótko mówiąc nie mam o tym bladego pojęcia:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Z maluchów od Szczotki to żadne rasowce nam nie wyrosną;) Myśle,że ogłaszac je jedynie można jako psiaki szorstkowłose. Możliwe,że jak zaczną rosnąc to bardziej będą przypominały coś bliżej psa:eviltong:, no ale mam nadzieje,że to już będzie niespodzianka dla nowych właścicieli;) Pszczółka od dziś w nowym domku:multi::multi: Quote
Evelin Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Byłam tu znów... Tedzik już mnie nie lubi :shake:, prosta sprawa woli Anię:diabloti: Zresztą wcale Mu się nie dziwię...:evil_lol: Ciężka była ta podróż..ale warto było..dwie jazgotliwe wariatki uratowane.. Wcale mnie nie lubiły,ale jak wsadzałysmy je do kojca,to nawet ja się spodobałam.. PIERWSZE ALLEGRO: [URL]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=741012000[/URL] alegratka [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2168593_tania_i_lala_szorstowlase_szczeniaki.html[/url] Quote
Evelin Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Chciałam jeszce napisać o podróży z małymi Szczotkami.... Jak Pipi wsadziła Je do samochodu- to co mogły zrobić??? no wiadomo kupę...dużą,woniejącą...ale zdrową,więc sie ucieszyłam :crazyeye: no wiadomo,kazdy ma to co lubi :diabloti: Potem były wymioty (szkoda mi było maluchów,ale co mogłam zrobić- tylko jechać dalej ..) ,potem z kolei wielkie siooooo...nie wiedziały szczylki,że pod kocem i kapą jeszce folia jest:evil_lol: (taka byłam zapobiegliwa ) Potem jeszce wrzaski przy wsadzaniu do kojca (tak,na wszelki wypadek:evil_lol:) Takie małe szatanki dojechały do Ani.... Ale Ona się nie przejeła,nie z takimi zawodnikami daje sobie radę:diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Tak ewidentnie to szatanki:diabloti: Z robieniem kupy są mistrzami- bo robią ją w budzie:crazyeye: A do tego non stop szczekają - czy to się bawią, czy odpoczywają:evil_lol: Komu, komu takie cuda??:eviltong: Dla Toli i Szerszenia szykują się domki, ale nie zapeszam;) Quote
Evelin Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Oż, łajzy jedne,zeby tak budę traktować..Tedzik tez nie lepszy,widziałam na własne oczy co zrobił z budą...ale one wszystkie nie wiedza na kogo trafiły i tylko oczy moga wytrzeszczać na pomysłowośc Kierowniczki Hoteliku...:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Wychodzą te podlaskie maniery:diabloti::eviltong: A Tedzik -i reszta psiaków tez - dostały dziś na wieczór po wielkiej kości wołowej-mają co robić:evil_lol: W sklepie dziwnie się na mnie patrzyli jak leciałam z 4 wieeeelkimi gnatami:evil_lol: Quote
Evelin Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Podlaskie maniery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co tu mozna powiedzieć,jak to towarzystwo wyprawia na potęgę :diabloti: Ale fajnie byłoby żeby te szczekające wariatki dom znalazły.. Trzymam kciuki ..i bardzo,bardzo się cieszę,że są bezpieczne. Quote
Evelin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 I jak tam? jest decyzja w sprawie Toli? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 :shake: na razie cisza ....zgłosił sie jeszcze jeden domek , ale z daleka więc nie wiem czy to wypali. No nic czekamy na rozwój sytuacji;) Quote
Soema Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']:shake: na razie cisza ....zgłosił sie jeszcze jeden domek , ale z daleka więc nie wiem czy to wypali. No nic czekamy na rozwój sytuacji;)[/quote] I się rozwinęła...:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Szerszeń i Tola adoptowane:multi: Pojechały razem do jednego domu - z ogródkiem-blisko mnie. Miał jechac tylko Szerszeń, ale jak nowi właściciele przyjechali , to Tola dała prawdziwy popis jaki to ja biedny i kochany sceniacek...zabierz mnie z sobą:evil_lol:No i wzięli:p Quote
Evelin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale super !!! Tolka wzięła aktywny udział w poszukiwaniu domu...nie, no świetnie musiał wyglądać popis pt biedny sceniacek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Nie szło małej odmówić, jak wlazła na kolano i patrzyła w oczy, nic ją innego nie interesowało tylko nowy Pan:lol: Teraz Lala i Muszka jeszcze:roll: Quote
Jagoda1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Aniu, cieszę się, ze poznałam Ciebie i Kasię, p. Kierownika..:lol: P.S. Jestem po wrażeniem schroniska w Brodnicy... Czysto, ład, porządek, ciekawe rozwiązania - gratuluję p. Kierownikowi, Kasi, całemu Personelowi. Schronisko ma swoją stronę i wątki? Pozdrawiam serdecznie:lol: Quote
Soema Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jagoda [url=http://www.reksio.cdmedia.pl/?p=p_7&sName=aktualnosci]AKTUALNOŚCI - Schronisko dla psów "REKSIO" w Brodnicy[/url] Naprawdę hotel Ani i schronisko w Brodnicy robią wrażenie.. inny świat... Sporo pracy, wielkie serca, doświadczenie i mądrość ludzi i można stworzyć psom namiastkę domu :) Quote
SARA.dierra Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Soema']Jagoda [URL="http://www.reksio.cdmedia.pl/?p=p_7&sName=aktualnosci"]AKTUALNOŚCI - Schronisko dla psów "REKSIO" w Brodnicy[/URL] Naprawdę hotel Ani i schronisko w Brodnicy robią wrażenie.. inny świat... Sporo pracy, wielkie serca, doświadczenie i mądrość ludzi i można stworzyć psom namiastkę domu :)[/quote] byłam , widziałam , popieram - Ania - Kasia - p.Kierownik - schronisko w Brodnicy - Hotelik u Ani - to dobry świat i ludzie o wielkich sercach dający nadzieję Quote
Saphira Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A ja dodam, że Brodnica to fajne miejsce na ziemi. Piękne zadbane miasto i przecudnie bajeczne okolice pełne lasów i jezior:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Miło słyszeć,że jest czasem schronisko, o którym można powiedzieć cos dobrego;) To wynik naszej pracy przez ostatnie 3 lata- bywało ciężko, ale warto było powalczyć. :p Właśnie dlatego,że u nas psiaki mają w schronisku dobrze założyłam hotelik aby móc pomagać teraz i innym bidom, które żyją w warunkach strasznych... Quote
Evelin Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 noooooo tak...ja juz widziałam 2 razy hotelik u Ani i tez jestem pod wrażeniem... Żeby to wszystkie psiaki mogły życ w takich warunkach..a co tam,pomarzyć można... Quote
SARA.dierra Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Aniu przepraszam że jeszcze ci wlezę w temat i zaśmiecę troszkę - ja co kilka dni jadąc do pracy przed siódmą na stacji Bliskiej widzę samochód schroniskowy z napisem Reksio - p.kierownik na ploteczkach - ale ciepło się robi na sercu na sam widok psiego autka - a w piętek wracając z pracy gdzieś w okolicach Przykopu zasuwał p. kierownik psim autem a obok Kasia - pewnie na jakąś akcję psią gonili :) - też tak myślę że Brodnica to maleńka mieścina tu prawie każdy każdego zna i każdy o każdym wszystko wie i to też może dlatego nie jest tu jak w wielkich schroniskach wielkich miast , ale też nie można ukryć że gdyby nie Ci ludzie - gdyby zamiast was bylimy jacyś obiboki , którzy byle jak byle do przodu to strach myśleć .... ogromny szacunek Quote
kasia14 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jestem pod ogromnym wrażeniem schroniska w Brodnicy :) Piękne, aż miło popatrzeć, że takie miejsca również istnieją. Gratuluje ;) Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kasia14']Jestem pod ogromnym wrażeniem schroniska w Brodnicy :) Piękne, aż miło popatrzeć, że takie miejsca również istnieją. Gratuluje ;)[/quote] W Brodnicy u Ani jest hotelik,a schronisko jest tez tam? nawet nie wiedzialam Quote
Soema Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='monika083']W Brodnicy u Ani jest hotelik,a schronisko jest tez tam? nawet nie wiedzialam[/quote] Ania jest pod Brodnicą :evil_lol: i ma hotel. w Brodnicy jest super schron :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dzięki kochani za miłe słowa- przekaże Kierownikowi ;) U nas dziś smutny dzień w hoteliku...odszedł od nas Kieruś:-( Nie było już szans na jakąkolwiek inna pomoc niż na odejście w spokoju , bez bólu. Mam nadzieję,że teraz jest szczęśliwy razem z innymi pieskami...spotka się z Milvusią moją... JA ZAWSZE BĘDĘ PAMIĘTAĆ GO TAKIEGO JAK TU [IMG]http://images41.fotosik.pl/202/b3bb340846c446d4.jpg[/IMG] roześmianego bidulaka , który drepcze za mną krok w krok, mimo swego kalectwa...:placz::placz: Quote
Recommended Posts