Margo05 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pipi. Piękna, młoda suka, która potrzebuje domu. Domu, w którym będzie człowiek gotowy na wszystko :) Czyli na głaskanie, tulanie, opędzanie się od psiego jęzorka :evil_lol: Bo Pipi to pies przytulanka :loveu: Uwielbia przytulać się do człowieka, podstawiać się do głasków, czy lizać po twarzy. Taka dość spora, mięciutka, szarosrebrna góra psiej miłości :loveu: Podbija serca wielu. Niestety, Ci którzy ją poznali nie mogą jej wziąć, bo są zapsieni na maksa. Na małym zlocie dogoczarownic :evil_lol: Pipi zrobiła ogromne wrażenie. Ona nie da o sobie zapomnieć :evil_lol: Pipusia jest młodą suczką. Ma ok. 8 miesięcy. Ktoś, kto nie poznał się na niej, zostawił ją na przystanku. Aby sunia nie zauważyła jego odejścia zostawił jej do obgryzania i zabawy kość. Pipi nie wiedziała, że że ta kość, to ostatnie co dostanie od tego człowieka... Błąkało się to małe biedactwo wokół przystanku w Radzyminie. Maleńką, przerażoną i wychudzoną znalazła Pani Jola, która prowadzi pod Radzyminem małe przytulisko http://www.dogomania.pl/forum/f28/pani-jola-jej-potrzebujace-specjalnej-troski-psy-prosza-o-pomoc-123492/ Wet, który badał maleńką powiedział, że będzie niewielka. Ale Pipi zrobiła na przekór i wyrosła na całkiem spoą dziewczynkę :evil_lol: Piękną dziewczynkę. Nie tylko ma piekną, wilczastą sierść, podobną do sierści husky, ale także ma piękny charakter. Bardzo łagodna, zupełnie bezkonfliktowa, uwielbiająca człowieka i pieszczoty. Niezwykle wesoła, z uśmiechem na pysku. Wychowana z małym dzieckiem, psami i kotami. Zaaklimatyzuje się u każdego :) Tak jak wspomniałam, Pipi znajduje się w przytulisku Pani Joli. Wszelkie info na temat Pipi uzyskacie od jej Opiekunki. Kontakt z Panią Jolą: e-mail - [email protected] lub tel.: 0-501-980-665 Prosimy o pomoc w ogłaszaniu Pipi i szukaniu jej dobrego, ciepłego domku :) Ogłoszenia Pipi: twojadomena.pl • Zobacz temat - Pipi, piękna srebrna góra miłości szuka Przyjaciela Quote
Margo05 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Pipi z innymi psiakami Jak ja to lubię :) Quote
Margo05 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Pakujemy się na kolana :) Koniec leżenia. Idziemy się bawić : Quote
gagata Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pippi,jestem twoją pierwszą fanką !!!!! Quote
Isadora7 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 gagata napisał(a):Pippi,jestem twoją pierwszą fanką !!!!! a ja drugą:loveu::loveu::loveu: Quote
Abrakadabra Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Isadora7 napisał(a):a ja drugą:loveu::loveu::loveu: Ja to nigdy nigdzie nie mogę zdążyć :evil_lol: - więc jestem trzecia .. Quote
Margo05 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Pipi będzie zachwycona, jak się dowie ile ciotek do niej przyszło :loveu: :evil_lol: Quote
Erazm Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jest boska:loveu::loveu::loveu: Dowody na to są, nie odpuściła nikomu z buziakami Quote
Isadora7 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Erazm napisał(a):Jest boska:loveu::loveu::loveu: Dowody na to są, nie odpuściła nikomu z buziakami No to ty byłas w swoim żywiole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pippi, w górę, kawa stygnie,czyli wsio normalno.... Quote
Margo05 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ciotka Isadorka, Ty się nie ciesz tak bardzo, bo też poznasz jęzorek Pipi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ma dziewczynka czym chlasnąć :eviltong: :diabloti: Quote
teapot Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Margo05 napisał(a):Ciotka Isadorka, Ty się nie ciesz tak bardzo, bo też poznasz jęzorek Pipi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ma dziewczynka czym chlasnąć :eviltong: :diabloti: To groźba, czy obietnica? ;) Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pippi miziasta jest nad wyraz....Margo straszyła swoim jęzorem pewnie...:eviltong::loveu: Quote
Isadora7 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No to robimy przeróbkę, parafraze Pipi Langstrump i jedziemy ogłszać :) Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A wiesz? Pippi faktycznie ma takie jasne pończoszki na łapach....Boć to przecież Fizia Pończoszanka z naszego dzieciństwa ( to wyjasnienie dla tych, co nie maja jeszcze 50 na karku a uważają,że panie w kwiecie wieku nie powinny adoptować psów,bo za stare...:diabloti::diabloti::diabloti:) Quote
Erazm Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Hihihihi:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Dziewczyny jak kwiaty poogłaszają Pipi:loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Isadora7'] Wymiękłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Saphirko, już Ci piszę: idąc od lewej, ta sunia z czerwoną obróżką to Gapcia - raczej rezydentka potem brązowa Pralinka vel Czekoladka - do adopcji rozłożona na łopatki, co widać lubi - Pipi i mały dominant Daszek :loveu: Quote
teapot Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To zaczynamy - Pipi zdaje się pisana prozą, ale może to się Wam spodoba: Chcecie bajki, oto bajka Z naszej Pipi nie szachrajka Niebywała rzecz po prostu psina ot średniego wzrostu i zacnego psiego rodu chce pokochać bez powodu! Lubi psoty i gałgaństwa Idealna proszę państwa! Ps. Rękawica rzucona :evil_lol: Link do oryginału tutaj (klik) To co? Kto bierze drugą zwrotkę? Isadora? Margo? Gagata? Quote
gagata Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zaraz,zaraz, tylko troche ochłonę....:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts