Saphira Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to mi się podoba Pralinka :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='teapot']To zaczynamy - Pipi zdaje się pisana prozą, ale może to się Wam spodoba: Chcecie bajki, oto bajka Z naszej Pipi nie szachrajka Niebywała rzecz po prostu psina ot średniego wzrostu i zacnego psiego rodu chce pokochać bez powodu! Lubi psoty i gałgaństwa Idealna proszę państwa! Ps. Rękawica rzucona :evil_lol: Link do oryginału tutaj (klik) To co? Kto bierze drugą zwrotkę? Isadora? Margo? Gagata? Yyyyy ja to w pracy jestem :evil_lol::evil_lol: [quote name='gagata']Zaraz,zaraz, tylko troche ochłonę....:lol::lol::lol: Będzie się działo :evil_lol::evil_lol: [quote name='Saphira']No to mi się podoba Pralinka :loveu::loveu::loveu: Saphirko, ta czkoladowa śliczna panienka? Słodka jest, naprawdę. I cudem żyje dziewczynka. Miała ogromną wolę przeżycia i wiele szczęścia. Quote
gagata Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Narazie tylko tyle wypociłam z siebie: Pippi - Fizia Pończoszanka sięga troszkę nad kolanka srebrne futro, prawie lisie, Zadne ciotek "widzimisię"! To Pralina jest szachrajka! Daszkowi zwinęła jajka! A Gapcia rąbnęła kość! Ja mam już ich wszystkich dość! Jam jest grzeczna, miła, słodka! Potwierdzi ten, kto mnie spotka. Już kocham ludzia swojego! I tylko czekam na niego .... Quote
Erazm Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Coś specjalnego dla wielbicieli Pralinki A teraz pokażemy Cię ciociom:cool3: Quote
teapot Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 gagata napisał(a):Narazie tylko tyle wypociłam z siebie: Pippi - Fizia Pończoszanka sięga troszkę nad kolanka srebrne futro, prawie lisie, Zadne ciotek "widzimisię"! To Pralina jest szachrajka! Daszkowi zwinęła jajka! A Gapcia rąbnęła kość! Ja mam już ich wszystkich dość! Jam jest grzeczna, miła, słodka! Potwierdzi ten, kto mnie spotka. Już kocham ludzia swojego! I tylko czekam na niego .... Gagata -jak zwykle chylę czoła w podziwie! Quote
Margo05 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dziewczyny, ja chyba założę wątek poetycki :evil_lol: Będą w nim najpiękniejsze na dogo wierszyki z wątków Daszka i Pipi :loveu: I innych psiaków też :loveu: Co o tym myślicie? Gagatka, Teapto, Isadorka po prostu jesteście niesamowite :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Pipi wystawiłam all. Ile ona liczy lat? Bo telefony będą się urywać:razz: Ja też tworzę:obrazic::obrazic::obrazic: dla Pipi Chcecie prawdy? Oto prawda! Z naszej Pipi panna ładna. Cała w srebro jest ubrana, Lśni i błyszczy nasza lala. Lubi koty i dzieciaki Daje słodkie im buziaki Żadnej ciotce nie przepuści Póki jej nie liźnie buźki I dupeczkę też podstawi Proszę drapać, proszę Pani! Quote
Erazm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Myśłę, takie dzieło:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o,:crazyeye: post przeskoczył, to ci niespodzianka:shake: Quote
teapot Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Erazm napisał(a):Pipi wystawiłam all. Ile ona liczy lat? Bo telefony będą się urywać:razz: Ja też tworzę:obrazic::obrazic::obrazic: dla Pipi Chcecie prawdy? Oto prawda! Z naszej Pipi panna ładna. Cała w srebro jest ubrana, Lśni i błyszczy nasza lala. Lubi koty i dzieciaki Daje słodkie im buziaki Żadnej ciotce nie przepuści Póki jej nie liźnie buźki I dupeczkę też podstawi Proszę drapać, proszę Pani! Rozpływam się :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bo ciotki się nudzą nocami i o świcie....:evil_lol::eviltong: Quote
teapot Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To w ramach nudy porannej - idziemy dalej ;) Samych cnót ze mnie dziewczynka- Zobacz jaka słodka minka; I różowy mam jęzorek Zamieszanie robi spore. Pcham o prosto między gości By wywołać moc zazdrości. By wiedziały wszystkie panny że są w domu pończoszanny. Ot lisiczka ze mnie mała Psina niemal doskonała. Lecz do pełnej szczęśliwości Twej brakuje mi bliskości, Bo pokochać pragnę szczerze W twej się zaszyć pakamerze I już w twojej obecności Dawać dowód mej miłości! Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bogatego Mikołaja Pipi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Margo05 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 No ja wymiękam przy Was zupełnie :lol: Nie ma drugiego takiego wątku (oprócz Daszka), który miałby tyle poematów na "dzieńdobry" :evil_lol: Pięknie piszecie :loveu::loveu::loveu: Erazm, Pipi jest młodziutka. Ma ok. 8 miesięcy :) Quote
gagata Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wow, zaniemówiłam....................................:crazyeye:;) Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Brakuje jej tylko czerwonej czapeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Kto da czapeczkę Pipi? A z czapeczką domek? Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Udało się, udało się!!!!! Moje pierwsze ogłoszenie !!! Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Najnowsze ogłoszenia Quote
gagata Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No tak, smutna...ale może ktoś ja tam wypatrzy.... Quote
Margo05 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Gagatka, jestem z Ciebie dumna :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wstawaj Pippi....bo Daszek rąbnie ci śniadanie...albo Pralina...:lol: Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Oooo...a tu już wieczór się zrobił.... Quote
Recommended Posts