BlackSheWolf Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 te oczy chyba mówią same za siebie :( Sunie w życiu spotkało wiele przykrości :( trafiła do nas w opłakanym stanie ;( chodzący szkielet... teraz wraca do siebie. Jest bardzo pogodnym psem (poza kojcem) jednak gdy się ją zamknie w kojcu smutnieje :( tak bardzo brakuje jej kontaktu z człowiekiem ;( Jest młoda, łagodna (nie było żadnych problemów z porozumieniem sie z innymi psami). Tak bardzo pragnie idealnego domu, gdzie nikt jej już nie skrzywidzi a wszyscy naokoło będą ją kochać :( prosze pomóżcie mi w znalezieniu jej nowego domu! :(( ona nie może być w schronisku:( tak bardzo cierpi...;( może na tych zdjeciach nie wyglada na idealnego bernardyna ale naprawde jest piękna i potężna :) kontakt: GG 5801521 kom 6 9 5 - 7 2 6 - 7 8 0 psiak znajduje sie w schronisku w Łęczycy (woj. Łódzkie) Quote
ANETTTA Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 aaaaaaaaaa sterylka ....cio z sunia ????? Quote
BlackSheWolf Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ANETTTA napisał(a):aaaaaaaaaa sterylka ....cio z sunia ????? niestety pewnie teraz sterylki miec nie bedzie... niedawno pare suń miało sterylki i jak narazie kasy brak... Quote
ANETTTA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 hymmmmmmmmmmm moze by ja tak oglosc co ? na kogo anmiary podac Quote
BlackSheWolf Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ANETTTA napisał(a):hymmmmmmmmmmm moze by ja tak oglosc co ? na kogo anmiary podac namiary podane w pierwszym poscie Quote
zuzlikowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ojej,ale tu cicho,pusto:shake:...straszno jakoś... Ludzie sunia łagodna, to my okrutni!!! To piękna pannica,z tych co to krótszą sierść mają!:loveu: Podkarmić,wyczesać, ...wymiziać,żeby oczka zabłyszczały miłością i... piękność nad pięknościami:loveu::loveu::loveu::loveu: Czy ktoś może coś konkretniejszego o niej napisać-wiek,zdrowie,...inne uwagi? Trzeba wystawić i na allegro! A do Marki-bernardyny.net-poszło info z fotką? Quote
Marka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='zuzlikowa'] A do Marki-bernardyny.net-poszło info z fotką? Już dostałam - suczka jest już na adopcyjnej (nie mam tylko inf.w jakim ona jest mniej więcej wieku - więc wpisałam "młoda" :p) Quote
ANETTTA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 hhhhhhhhhhhhhhhhymm pieknota ..czy ktos cie pokocha ...oby oby hopaj do domku Quote
ASIA-ASIA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczności ! LUDZIE!!!!!!!!!!!!!! To jest Cudo!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 basia0607 napisał(a):Gdzie ona jest ? w rudzie sl.w schronisku Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Bardzo proszę o więcej fotek!! Zrobię dziewczynie allegro!!! Śliiiiczna panna!:loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 niestety nie mam wiecej zdjec.. a sunia jest w ŁĘCZYCY w woj.ŁÓDZKIM Quote
ANETTTA Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ups to mnie sie pokreciło cos z ta ruda sl Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 BlackSheWolf napisał(a):niestety nie mam wiecej zdjec.. a sunia jest w ŁĘCZYCY w woj.ŁÓDZKIM Mówi się trudno i kombinuje z tym co jest!:loveu: No to do... kombinowania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='zuzlikowa']Bardzo proszę o więcej fotek!! Zrobię dziewczynie allegro!!! Śliiiiczna panna!:loveu::loveu::loveu: Wybacz maleńka- dał mi trochę popalić mój duet beników w komplecie z mężem! Jutro zabiorę się do allegro i poproszę psiareczkę78 o ogłoszenia dla Ciebie! A może któś może napisać treść ogłoszenia? Byłoby szybciej:loveu: Dobrze byłoby mieć trochę dodatkowych informacji o dziewczynie- zdrowie,czy wysterylizowana,stosunek do psów,kotów,ludzi...,charakter... Quote
zuzlikowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nieeeeeeeeeee:-(:-(:-( tu nikt nie zagląda! Na kogo kontakt? Dziewczyny, napiszcie coś!!!:modla::modla::modla::modla: Czy dziewczyna ma jakieś imię? Co u niej? Quote
ANETTTA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhej co tu cisza :-( Quote
BlackSheWolf Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 sunia nadal w schronisku przybrala na wadze :) kochana z niej dziewczyna Quote
Recommended Posts