danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kar0la napisał(a):O mateńko jakie cuda. :loveu::loveu: I po co tu wlazłam?? Ta ruda jamnisia to prawdziwe cudeńko bardzo dobrze żeś tu wlazła:eviltong::evil_lol: i zobaczyła jamnisie,:loveu:teraz juz nie odejdziesz a tym samym pomozesz szukac jej domku.;) Quote
Kar0la Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kiedyś będę miała taką rudą dziewczynkę. :loveu: Psiaki są piękne i widać, że charakterek też mają dobry jak na jamnika. Na pewno szybko domek znajdą. Jak będzie trzeba pomoge w ogłoszeniach, ale najwięcej domków jest jednak z allegro. Zwłaszcza tych Isadory. :lol: Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kar0la napisał(a): ale najwięcej domków jest jednak z allegro. Zwłaszcza tych Isadory. :lol: i tu sie zgadzam :lol: Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Może tylko napiszę, że czarna piękność w piątek pojedzie do haja do DT :loveu: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Saint']Może tylko napiszę, że czarna piękność w piątek pojedzie do haja do DT :loveu: Cieszę się, ze dzięki Danusi tak błyskawicznie jamniś został zauważony i jest pomoc. Już i tak długo siedział niezauważony. W schronie siedzi od +/- poczatku pazdziernika,biega miedzy pieskami, niestety jest zdominowany, bardzo przygaszony. Mam nadzieję, że jamnisia że zdjęcia powyżej równie szybko znajdzie domek nawet tymczas. Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dawaj rudzielcu szukamy domku, taka dama szybko znajdzie miejsce pod kołderką:cool3: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Erazm napisał(a):Dawaj rudzielcu szukamy domku, taka dama szybko znajdzie miejsce pod kołderką:cool3: Daj się skupić dziewczynom na pewno mają coś w zanadrzu i patrzeć jak jamnisia też będzie do domu jechać. :razz: Quote
DG32 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To na kogo podawać namiary w ogłoszeniach jamnisi, czy na schronisko, czy na kogoś innego? a na kogo o jamniczka, czy na schron, czy na haja? Jak na Ciebie haja, to poprosimy o dane do kontaktu. Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Isadora7 napisał(a):Daj się skupić dziewczynom na pewno mają coś w zanadrzu i patrzeć jak jamnisia też będzie do domu jechać. :razz: Ekhm.. Odpowiem jak mój poprzednik - ja noszę spodnie :eviltong: DG32 napisał(a):To na kogo podawać namiary w ogłoszeniach jamnisi, czy na schronisko, czy na kogoś innego? a na kogo o jamniczka, czy na schron, czy na haja? Jak na Ciebie haja, to poprosimy o dane do kontaktu. Co do jamniczka - na razie proponuję nie podawać namiarów, gdyż coś mi mówi, że Haj się z nim nie rozstanie :eviltong: ale nie wywierajmy żadnej presji, jak to mówią 'pożyjemy, zobaczymy' :eviltong: Co do jamniczki - namiary albo na Linkę, albo na mnie, albo na schronisko ;) W chwili, gdy będą na Nas - jest większe prawdopodobieństwo, że szybciej odpowiemy - w schronisku czasem ktoś nie podniesie telefonu itd. Podstawowych informacji możemy udzielić My, ale warto też po informacje 'z pierwszej ręki' dzwonić do schroniska :) Pozdrawiam Quote
DG32 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To poprosimy te namiary na Was :lol:. A co do spodni, to dziewczyny też je noszą :eviltong:. To ja mam jeszcze jedną prośbę, więcej zdjęć jamniczki i żeby ktoś zobaczył czy ona ma tą łysą plamę na mostku, czy to tylko tak wygląda na zdjęciu, a jeżeli jest to łysa plama i jeżeli nie jest ona wynikiem wygolenia to co sądzi o tym wet, choroba skóry, niedobór witamin, czy może problemy hormonalne? Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 PW poszło ;) Co do jamniczki - więcej zdjęć zrobimy w piątek, zapytamy również o to, o co prosiłaś :) Pozdrawiam Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Saint napisał(a):Ekhm.. Odpowiem jak mój poprzednik - ja noszę spodnie :eviltong: Czy coś z tego wynika? Bo ja tez nosze spodnie i zapewniam że jestem kobietą :) DG32 napisał(a):To poprosimy te namiary na Was :lol:. To ja mam jeszcze jedną prośbę, więcej zdjęć jamniczki... Też prosiłam kilka postów wcześniej, jak widzę jest cień nadziei Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jak już napisałem: więcej zdjęć zrobimy w piątek ;) Quote
asienka001 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jezeli pod tamtym numerem nikt nie odbiera to podaje nr Pani Doroty: 694396296. Ona zawsze odbiera, wiem bo bardzo duzo do niej wydzwanialam i nigdy mnie nie zawiodla. Bylam w pracy, widze ze watek sie rozkrecil. Dzieki Danusiu, to wszystko dzieki Tobie..!! Pytalam Pani ze schroniska o jego reakcje na koty i psy, mowila ze jest lagodny i nie zaczepia innych zwierzat.Widze ze ja tu potrzebna nie jestem, takze zycze powodzenia jamnisiu w nowym domku!!i moze czasem jakies zdjecia??pozdr. Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tak, tak - dziękujemy Danusiu - wszystko dzięki Tobie!!! asienka001 - dzięki za nr telefonu do pani Doroty :) Pozdrawiam Quote
Saint Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Spokojnie, spokojnie - jeszcze 2 dni - już wszystko z Twoją koleżanką co do transportu dogadaliśmy ;) Także w piątek jamnicza piękność zjawi się u Ciebie :loveu: Pozdrawiam Quote
haja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ... a my tu czekamy na tego bidulka i już sie cieszymy na Piątek, zdjęcia oczywiscie bedą, czekam na dobre rady odnośnie pierwszych dni psiaka w nowym domu, do tej pory mialem przez 14 lat jednego jedynego jamniorka od szczeniaczka az do końca:( Quote
danka1234 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 asieńko001 :loveu:i wszyscy zainteresowani jamnisiem na tym watku; podziękowania pod moim adresem to pomyłka,jedyną osobą której sie należą jest asieńka001,to ona wypatrzyła jamnisia i pokazała go nam na wątku jamników do adopcji juz na początku listopada,jamniś był wówczas świeżo po zabiegu kastracji;to jest ta fotka; po 3 tyg.od tamtego czasu jamniś niestety nadal przebywał w schronisku i asieńka postanowiła mu pomóc,pojechała do schroniska,zrobiła mu nowe fotki(1post) i poprosiła nas o pomoc w załozeniu watku i szukaniu domku. Tak wiec ja jestem tylko posrednikiem asieńki która dopiero raczkuje na dogo i której słuzyłam pomocą w załozeniu watku. Dzięki determinacji asienki wszyscy dowiedzieliśmy sie o istnieniu jamnisia a tym samym mogliśmy przyjśc mu z pomoca. Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dziekujemy Asieńce, super że mały został wypatrzony:multi:, a Danusia nasza skromna dziewczynka:cool3: Quote
Saint Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Z tego co widziałem, zdjęcia jamniczka wrzuciła Weronia. Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-swarzedzu-k-poznania-my-tez-chcemy-do-domu-zdj-str-1-3-a-113642/index21.html Danka skopiowała zdjęcia i założyła temat ;) My z Linką jedynie psa jutro zabierzemy, wsiądziemy z nim w pociąg i zawieziemy do Leszna ;) Pozdrawiam Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Saint']Z tego co widziałem, zdjęcia jamniczka wrzuciła Weronia. Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-swarzedzu-k-poznania-my-tez-chcemy-do-domu-zdj-str-1-3-a-113642/index21.html Danka skopiowała zdjęcia i założyła temat ;) My z Linką jedynie psa jutro zabierzemy, wsiądziemy z nim w pociąg i zawieziemy do Leszna ;) Pozdrawiam Idąc tym torem... Zdjęcia wysłała do Weronii autorka zdjęć asienka001. Wysłała wcześniej do mnie, ale ja miałam doła po śmierci Bijou. Dlategoteż asienka001 posłała zdjecia do Weroni aby coś sie zadziało. Zima za pasem. Próby otrzymania informacji o jamnikach ze Swarzędza spełzły na niczym, pomimo zapytań. Również na wątku (po programie w telewizji). Zero odpowiedzi. Dopiero wizyta asienki001 coś ruszyła i jamniś został zauważony. Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Isadora zaprowadziła porządek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwa77 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Powiem szczerze ,że już się pogubiłam - robić ogłoszenia czy mamy stan wstrzymania? Jeżeli ogłaszać to oba jamniorki ? I jakie namiary podawać ? Quote
Saint Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Isadora7 napisał(a):Próby otrzymania informacji o jamnikach ze Swarzędza spełzły na niczym, pomimo zapytań. Kogo pytałyście? iwa77 - czarnego jamniczka jutro zabieramy z Linką. dla suni możesz zrobić ogłoszenie, ale wstrzymaj się do jutra - dostaniesz więcej zdjęć ;) Pozdrawiam Quote
tanitka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a Haja w jakim mieście zamieszkujesz?:cool3: Quote
Recommended Posts