Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tan nieduży starszy ok 8 letni pies ,koczuje na klatce schodowej w jednym z bloków w SZczebrzeszynie.Na pewno został przez kogoś porzucony bo biedak do niedawna patrzył za każdym człowiekiem,do dziś.........Teraz ,chyba się załamał bo tylko lezy zwiniety w kłębek i patrzy smutnym wzrokiem.Ludzie z bloku przeganiają go ciągle i kopia ,wiec woli leżec przed blokiem na betonowych schodach,prosze pomóżmy mu teraz tak zimno............Pani ,która go karmi jest bezradna wobec tylu złych ludzi ,oto kontakt tel.664-500-434piesek jest łagodny i lubi dzieci

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj ktoŚ z bloku wurzuciŁ wszystko co miaŁ kocyk na ktÓrym spaŁ ,miski i jedzenie daleko poza blok,rolfik biega i popiskuje za kaŻdym kto choĆ na niego spojrzy,czarno to widze nie wiem co z nim bĘdzie........

Posted

trzeba by ściągnąć tu więcej ludzi...
funiu, kto jest z twoich okolic (moze mapa pomocowa dgm pomoze, jst w tematach powyzej watkow psy w potrzebie)?
napisz maile do ludzi
samemu trudno :shake::-(

Posted

dzisiaj to sprawdze ,bo nie wiem jak do tej mapy się zagląda.DZwoniła pani która go karmi ,że dzisiaj w nocy ktoś go znowu skopał bo bardzo piszczał i był poza klatka schodową ,więc dalej to robią te chamy zbuntowane.musi go boleć bo cały czas popiskuje ,nie spała całą noc bo zchodziła do niego z 4 piętra cały czas do rana .Boże jaki on jest biedny :placz::placz:

Posted

Ulka18 napisał(a):
A do ktorego schroniska trafil by ten piesek, gdyby np. ktos zadzwonil do strazy miejskiej?

podejrzewam, ze do Zamoscia... :shake:
ale niech sie Funia wypowie

Posted

Funia - zmień tytuł na bardziej drastyczny.
Nie wiem... może:
Nie pozwólcie mnie skopać na śmierć! ON błaga o DT!!!

Pies jest w typie ONka - prawda?
Trzeba dać znać dziewczynom od owczarków...