Agata69 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Roma i Dino'] Neska jest psem który był nam przeznaczony, tylko gdzieś nam się zagubiła a teraz ją odnaleźliśmy. Ostatnio przyszło mi czytać podobne wypowiedzi włascicieli "moich" psów. I chociaz jestem przepracowana, przemęczona, zaniedbana, niedospana, to warto dla takich chwil pracować. Daja mi siłę na jeszcze. Roma dziekuję... Quote
Roma i Dino Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Agato! to my dziękujemy i wdzięczność należy się wszystkim co postępują w podobny sposób co Ty.Gdyby każdy miał taki punk widzenia na sprawy naszych braci mniejszych, to schronisk by poprostu nie było.95% w naszym kraju to chrześcijanie ale tylko na pokaz niestety a słowo miłosierdzie większości jest obce.:diabloti: Dzisiaj nasza Dama dostała prezent gwiazdkowy,wstawiliśmy jej do pokoju kanapę.Od momentu wstawienia ani myśli z niej zejść. Quote
MONNA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No ładne prezenty w czasie tych swiąt się szykuja....:multi: Quote
Roma i Dino Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A tak wygląda wizyta naszych wnuczek:multi:nie wiadomo kto jest ważniejszy:loveu: Quote
Roma i Dino Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kiedy do domu przyjeżdża jej pańcia to Nesca nie odstępuje jej na krok,nawet popołudniowa drzemka jest wspólna Quote
Agata69 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No ja nie mam słów po prostu! Neska powinna się nazywać szczęściara! Roma, była wczoraj w świeciu, czy to niedaleko was? Nawet pomyślałam o was, ale sprawa z którą byłam była na tyle smutna, że nie miałam juz siły na odwiedziny.... Jeszcze poslizg, z którego cudem wyszłam.... Fajnie czytać takie posty i ogladać Was! Quote
Roma i Dino Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Szkoda ,że nie zadzwoniłaś,do nas jest 40 km ze Świecia.My nie mieliśmy takiego szczęścia jak Ty z samochodem.3 dni przed świętami rozbiliśmy nasz pojazd i to doszczętnie,młoda dziewczyna wyjechała nam z bocznej drogi i niestety było bach.Cały przód rozbity.Jednak nikomu nic się nie stało i święta były szczęśliwe i wesołe.Jak będziesz w naszych stronach to zapraszamy.Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę w Nowym Roku dobrych domów dla Twoich podopiecznych a Tobie i Twoim bliskim dużo szczęścia. Quote
MONNA Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No ładnie, wychodzi na to, że się obijałam przed świetami. Ale w sumie troche to prawda, bo mialałam zapalenie oskrzeli. Szybko mi jednak przeszło po okładach z Nescki i Dina :diabloti: Quote
Agata69 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Roma i Dino napisał(a):Szkoda ,że nie zadzwoniłaś,do nas jest 40 km ze Świecia.. W kierunku Gdańska? Jestem bez pieniedzy, więc sie w najbliższym czasie nie wybiorę, ale drogę juz znam więc spodziewajcie sie mnie na wiosnę:diabloti:. Chyba ze mnie życie rzuci w tamte strony wcześniej. Pozdrowienia. Quote
Roma i Dino Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dokładnie tak na Gdańsk,będzie nam bardzo miło :lol: Quote
Ziutka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A co tu taka cisza :mad: Foteczek żadnych nie ma :placz: i wieści :shake: a przecież to miód na serce jak się czyta te opowieści Dinowo Nescowe :loveu: Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 W godzinach nocnych odrobię zaległości.Żaba chodzi paskudnie,ale nadrobimy zaległości;) Quote
Ziutka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Roma i Dino napisał(a):W godzinach nocnych odrobię zaległości.Żaba chodzi paskudnie,ale nadrobimy zaległości;) Czekamy w takim razie :multi: Quote
Agata69 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Roma i Dino']W godzinach nocnych odrobię zaległości.Żaba chodzi paskudnie,ale nadrobimy zaległości;) zawsze jak patrze na twój awatar to mysle sobie, że oni układaja sie w kształt serca. Potrzebuję Dt dla jamnikowatej psotki. jutro mam zwrot z adopcji. Mała moze mieszkać w budzie , ale u dobrych ludzi. Moze znasz takich, mam sytuacje podbramkową. Oto Psota: Już jej nie chcą..... Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Przykro mi bardzo Agatko,że nie mogę Ci pomóc.Wszyscy moi znajomi których mam to albo mają psy ,albo ich nie mają bo nie chcą:placz: a będąc już na emeryturze i mieszkając w leśnej głuszy,nasze kontakty nie są zbyt obszerne. Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dzisiaj przypomnę Wam Nescę która jeszcze w listopadzie 2008r.nie wiedziała co jej będzie pisane:placz:.Kiedy znalazła się w naszym domu to od pierwszej minuty podporządkowała sobie Dinusia i niestety tak już pozostało:evil_lol:.Mówię niestety,ponieważ Dino chłop jak dąb a da się przestawiać jak mały chłopiec.Nie raz aż przykro patrzeć:crazyeye:.To Pani Nesca decyduje gdzie i kiedy odbędzie się poranna toaleta lub w jaki sposób będą wyglądały zabawy na podwórku.To Pani pozwoli [lub też nie] pospać Dinusiowi w łóżku lub na jego własnym posłaniu.Poranna wspólna toaleta to naprawdę codzienny rytuał tej pary a wygląda to tak.Oboje leżą w kuchni i najpierw Dino oczyszcza ząbki swojej oblubienicy biorąc pokolei jej szczęki do pyska.Potem ona wkłada swój łepek do jego paszczy.po pewnym czasie przychodzi kolej na uszy i tak dalej i tak w kółko. Quote
Agata69 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Roma i Dino']Dzisiaj przypomnę Wam Nescę która jeszcze w listopadzie 2008r.nie wiedziała co jej będzie pisane:placz:.Kiedy znalazła się w naszym domu to od pierwszej minuty podporządkowała sobie Dinusia i niestety tak już pozostało:evil_lol:.Mówię niestety,ponieważ Dino chłop jak dąb a da się przestawiać jak mały chłopiec.Nie raz aż przykro patrzeć:crazyeye:.To Pani Nesca decyduje gdzie i kiedy odbędzie się poranna toaleta lub w jaki sposób będą wyglądały zabawy na podwórku.To Pani pozwoli [lub też nie] pospać Dinusiowi w łóżku lub na jego własnym posłaniu.Poranna wspólna toaleta to naprawdę codzienny rytuał tej pary a wygląda to tak.Oboje leżą w kuchni i najpierw Dino oczyszcza ząbki swojej oblubienicy biorąc pokolei jej szczęki do pyska.Potem ona wkłada swój łepek do jego paszczy.po pewnym czasie przychodzi kolej na uszy i tak dalej i tak w kółko. dINO, JAK KAŻDY WIELKI FACET MA SERCE GOŁEBIE. No cóż, Nesca prawdziwa baba, umiała wykorzystać zakochanego mężczyznę do cna... Baby górą! Roma, oni sa cudni! Quote
Natalia i Galwin Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Nie naprawic, tylko dawaj więcej :evil_lol: Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 weszło nie to zdjęcie co miało być postaram się to naprawić Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Największe jednak problemy Dinusia zaczynają się na spacerach w lesie.Z racji swojej rasy Dinuś czuje się odpowiedzialny za swoją partnerkę a ta małpa jak na złość ciągle mu ucieka i gdzieś się chowa a on biedak lata i szuka jak szalony.Kondycyjnie jednak ma kłopoty aby sprostać taaakiej Lasce no i wtedy po powrocie do domu wygląda to tak Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Na naszym podwórku to nawt śnieg długo nie poleży i to nie z powodu wysokiej temperatury ale dlatego,że ta parka cały śnieg przemiesza z piaskiem.Jak to mówią niektórzy ludzie Sodomia i Gomoria:evil_lol:Mam jednak taką cichą nadzieję na ustatkowanie się tego duetu,bo chyba nie jest to ADHD:cool3::shake: Gdyby moja żaba tak chodziła jak te psiaki to by zdjęć było co niemiara a tak jedno na pół godziny:placz: i to jeszcze z kłopotami Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Po podzieleniu się opłatkiem i rozdaniu prezentów,Dinuś jak przystało na Dżentelmena odszedł na zasłużony wypoczynek a panienka uważała,że miejsce przy wigilijnym stole słusznie jej się należy. Quote
Roma i Dino Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A teraz mówimy wszystkim tym co kochają nas,braci mniejszych DOBRANOC i miłych snów Quote
MONNA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Taaaak. Są takie grzeczne jak śpią........ Quote
Recommended Posts