Jump to content
Dogomania

"Nesca jest już w domu", powiedziała mi Roma przez telefon. Alleluja!

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkich tajemnic rodzinnych zdradzać nie będę:eviltong:ale wspólnie niejednego byśmy jeszcze zaskoczyli.
Co do dużego łóżka to Natalia trafiła w dziesiątkę,Łoże naprawdę jest wielkie tak ,że nie ma problemu dokoptować jeszcze Neskę.Dinuś wbrew pozorom bardzo mało miejsca w nim zajmuje.
estote-czekamy na Twoją decyzję.Mam nadzieję,że mała będzie jeszcze miała to ubranko zabezpieczające brzucho?

Posted

Własnie montuje na czwartek spotkanie słuzbowe w kujawsko - pom :diabloti:
Także mogłabym pojechac przez Torun i wziąć Nesce, czy ten dzien dla obu stron będzie odpowiedni? :lol:

Posted

MONNA napisał(a):
Własnie montuje na czwartek spotkanie słuzbowe w kujawsko - pom :diabloti:
Także mogłabym pojechac przez Torun i wziąć Nesce, czy ten dzien dla obu stron będzie odpowiedni? :lol:

cZWARTEK BYŁBY SUPER.
monna, w drodze do Torunia Nesca była bardzo spokojna i grzeczna , ale wymiotowała. miałam na tylnym siedzeniu rozłożoną dużą folię i koc. Nie wiem czy wtedy było z nia cos nie tak, czy ona tak reaguje na jazde samochodem. Radzę wziąć do auta to co trzeba na wszelki wypadek.

Posted

tak :multi: czwartek to idealny dzień :multi:

tylko czy jest możliwość, byś odebrała ją ode mnie ok 14:30 - 15:00? bo wcześniej mam zajęcia?

Nesca chyba już nie będzie w zielonej pidżamce ;) bardzo mało interesuje się raną, która wygląda dobrze - nawet nie jest zaczerwieniona. Ale zobaczymy jak to się rozwinie.

Posted

Nie ma sprawy, dajcie tylko znać skad ją odebrać i jakis numerek tel. zeby być w kontakcie. Czy godziny przedpołudniowe wchodzą w grę? Bo ja tak na 13.00 muszę już być w pracy :roll:

Posted

Minelysmy się z wiadomosciami :) Jesli przed poludniem sie nie da, to dopiero poznym popoludniem moglabym po nia przyjechac, jak wyrwe sie ze spotkania:diabloti:

Posted

A ja mam od piątku taka bidulkę, dzisiaj będzie miała sterylkę. Moze komuś sie spodoba, pokażcie znajomym, niech Milka znajdzie dom przed świetami.
Cieszy mnie, że radzicie sobie beze mnie. Zuch dziewczyny!

Posted

ESTOTE

Mój wyjazd służbowy nie dojdzie do skutku, ale to nie zmienia naszych planów, słowo się rzekło i przyjezdzam po Nesce:) Pytanie tylko czy jest szansa odebrać ją we czwartek przed Twoimi zajeciami? Albo we srode wieczorem? Bo ja bede jechac we srode na wieczor a w czwartek musze wracac.

Monia

Posted

Tak to prawda Nesca jest już w domu ale Agata zapomniała dodać ,że w domu wariatów.Dino jak przystało na faceta,przywitał pannę bardzo pokojowo.Nie było żadnych warknięć ani szczeków:shake:Mała też przywitała się z domownikami bez stresu,a teraz latają po domu tylko ogony im wachlują.oby dwoję mają chyba ADHD:evil_lol:Podczas jazdy do domu zarzygała Moni cały samochód,ale to już historia.Dzisiaj nie mam czasu ale jutro wstawię kilka fotek to zobaczycie co to za diabły tasmańskie są :diabloti: Zapomniałam jeszcze dodać,że panna bardzo lubi buty i trzeba będzie ją tego oduczyć:mad:

Posted

Roma i Dino napisał(a):
Tak to prawda Nesca jest już w domu ale Agata zapomniała dodać ,że w domu wariatów.Dino jak przystało na faceta,przywitał pannę bardzo pokojowo.Nie było żadnych warknięć ani szczeków:shake:Mała też przywitała się z domownikami bez stresu,a teraz latają po domu tylko ogony im wachlują.oby dwoję mają chyba ADHD:evil_lol:Podczas jazdy do domu zarzygała Moni cały samochód,ale to już historia.Dzisiaj nie mam czasu ale jutro wstawię kilka fotek to zobaczycie co to za diabły tasmańskie są :diabloti: Zapomniałam jeszcze dodać,że panna bardzo lubi buty i trzeba będzie ją tego oduczyć:mad:

Hmm, dom wariatów mówisz... to witaj w klubie.
Romeczko, pamietaj, że rana na dobre zagoi sie po 4 tygodniach. wytłumacz prosze Dinusiowi, zeby za mocno narzeczona nie molestował.
Jak tylko wyadoptuję wszystko w promieniu 30 km, przyjade do was na wyzytę poadopcyjną (chciałam w pierwszej wersji napisać, że na wódkę, ale przypomniały mi sie bóle głowy i zrezygnowałam).
Pozdrawiam

Posted

Agata69 napisał(a):
(chciałam w pierwszej wersji napisać, że na wódkę, ale przypomniały mi sie bóle głowy i zrezygnowałam).

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nesca to super suczka :loveu:

uwielbia buty - to prawda, ale to jeszcze dziecko, więc można ją tego oduczyć. bardzo szybko się uczy.

wygląda na szczęśliwą :loveu:

cieszę się