Jump to content
Dogomania

Filo- przerazone psie dziecko, drży na sam widok człowieka... Ma dom!!!

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młodzieniec Filo,to taki mały kokiet!Wchodze,ucieka do budy...a w budzie wali ogonem z radosci mało ta stara buda sie nie rozleci.Wysuwa jedno oko i przyglada sie co dorzucam do jedzenia.Nie wychodzi.Kolejne wejscie ,zastawiam bude,ucieka za bude,przyglada sie wyłazi 3 łapami na bude i migdalimy sie .4,5 wejscie niby ucieka ale ..ale na bude,daje sie tulic z widocznym zadowoleniem ..i w koncu ślicznie,nieśmało lize mnie po rece.To mnie rozwala.Jest cudny i strasznie kochany.Widac,ze brakuje mu pieszczot,choć sam po nie jeszcze nie przychodzi.

Posted

[quote name='halcia']Młodzieniec Filo,to taki mały kokiet!Wchodze,ucieka do budy...a w budzie wali ogonem z radosci mało ta stara buda sie nie rozleci.Wysuwa jedno oko i przyglada sie co dorzucam do jedzenia.Nie wychodzi.Kolejne wejscie ,zastawiam bude,ucieka za bude,przyglada sie wyłazi 3 łapami na bude i migdalimy sie .4,5 wejscie niby ucieka ale ..ale na bude,daje sie tulic z widocznym zadowoleniem ..i w koncu ślicznie,nieśmało lize mnie po rece.To mnie rozwala.Jest cudny i strasznie kochany.Widac,ze brakuje mu pieszczot,choć sam po nie jeszcze nie przychodzi.[/quote]
Kochany pieszczoszek :loveu:

Posted

Cześć Nikki,widze,ze i Ty trafiłaś do Filo.Nie masz znajomych zeby go polecić?Młode to -to przestraszone,marznie....a jak dystyngowanie liże..2mm jezyczka i wyglada to jak cmokniecie w ręke/bo np moja sunia do lizania zużywa ok 0,5 m. jęzora:evil_lol:,czego np albiemu jest swiadkiem/

Posted

Właśnie rycze bo.....Filo moje cudo ma domek!:multi:Podobno z intern.:multi:Dobrze,ze wczoraj go usciskałam,tuliłam,nie wiedziałam,ze sie zegnam z nim.:-(Domku i mam nadzieje wspaniały jego przyjacielu,mozesz sie tu odezwac do nas?Pokazac Filusia uśmiechnietego w nowym domku?

Posted

:multi:ja:multi:sie:multi:uspokoic:multi:nie :multi:moge:multi:Dzwoniłam do kierownika,podobno ,Filus pojechał w Bieszczady,na ogród,ale nie wiązany,ludzie fajni,/wiedzieli,ze po wypadku,ze strachliwy/pytali o wszystko o komplesowe szczepienia.Niekumaty pyta tylko o wścieklizne.Ja jestem porąbana...a wilki w Bieszczadach?Mysle,ze to nie tak daleko i jeśli ogrodzone?

Posted

Nawet nie dopuszczam innej myśli.Artur juz odprawił wielu "felernych nabywców" ten pan mu sie podobał,a wyczucie ma.Mi tylko te bieszczadzkie wilki chodza po głowie,ale mysle ,ze to nie tak w głab Bieszczad ma posesję.Zresztą jechał po niego kawał drogi,to tez o czyms świadczy...Tak bym chciała,zeby cos napisał o samopoczuciu Filo.