Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irysek napisał(a):
nadal prosze o ogloszenia

chlopak mial dzis ja zabrac do siebie i sie nie odezwal :angryy:

takze bede wdzieczna za jakies ogloszenia. :roll:

to ja podrukuje te ogłoszenia...;)

Posted

irysek napisał(a):
nadal prosze o ogloszenia

chlopak mial dzis ja zabrac do siebie i sie nie odezwal :angryy:

takze bede wdzieczna za jakies ogloszenia. :roll:

Ehhhh..............:shake:

Posted

podrukowal mi tato kilka ogloszen. wywiesilam juz w paru miejscach. teraz czekamy :)

a moze ktos jeszcze gdzies mala by oglosil. jest taka slodka, a meczy sie siedzac w tej lazience bez okna.

pomyslec, ze moglaby sobie biega juz po domu i na kolankach przesiadywac u pancia.

Posted

nie. ale dzieki. mama mi dala wzor i sama napisalam swoja wersje ;)

koteczka nadal kisi sie w lazience. dzwonilo pare pan, ale jednej nie oddam, a drugiej kolor sie nie podobal itd.

Posted

lazienke mam moja droga 2 razy mniejsza od twojej... (nie mowiac, ze ty masz druga, w ktorej mozna sie oporzadzic) a ta sie boi jak sie kapiemy, puszczam pralke (czego rezultatem jest cala halda bdurnych ubran.

ja mam niestety jedna i to mala, a ona zasluguje na leszpe warunki, a nie ze strachu nieraz probuje mi sie wcisnac pod umywalke :roll:

niedawno dzwonila kolejna pani. zobaczymy. ma rozmawiac z narzeczonym o niej.

Posted

irysek napisał(a):
lazienke mam moja droga 2 razy mniejsza od twojej... (nie mowiac, ze ty masz druga, w ktorej mozna sie oporzadzic) a ta sie boi jak sie kapiemy, puszczam pralke (czego rezultatem jest cala halda bdurnych ubran.

ja mam niestety jedna i to mala, a ona zasluguje na leszpe warunki, a nie ze strachu nieraz probuje mi sie wcisnac pod umywalke :roll:

niedawno dzwonila kolejna pani. zobaczymy. ma rozmawiac z narzeczonym o niej.

z narzeczonym eh...:roll:

No większą, ale nie swoją... i w innej nie moge sie oporządzić...
a zresztą czy to ważne, lepiej jej niż było!;)

• 3 weeks later...
Posted

zgadza sie. dzis nowa pani napisala smsa:
"kicia ma sie coraz lepiej, biega po domu, daje sie glaskac i bawi sie wszystkimi kablami na swojej drodze. ale najbardziej lubi spac pod lozkiem z poduchami :)"

no to rozumiem, ze jest niezle :loveu:
nawet nie wiecie jak sie ciesze.

Posted

irysek napisał(a):
zgadza sie. dzis nowa pani napisala smsa:
"kicia ma sie coraz lepiej, biega po domu, daje sie glaskac i bawi sie wszystkimi kablami na swojej drodze. ale najbardziej lubi spac pod lozkiem z poduchami :)"

no to rozumiem, ze jest niezle :loveu:
nawet nie wiecie jak sie ciesze.

osz Ty szalona ;) a ja ją dałam do Kocich spraw i ukaże sie jej ogłoszenie :oops: ale to może akurat kolejną bedziesz mieć kiteczkę ;)