irysek Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 nadal prosze o ogloszenia chlopak mial dzis ja zabrac do siebie i sie nie odezwal :angryy: takze bede wdzieczna za jakies ogloszenia. :roll: Quote
demi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 irysek napisał(a):nadal prosze o ogloszenia chlopak mial dzis ja zabrac do siebie i sie nie odezwal :angryy: takze bede wdzieczna za jakies ogloszenia. :roll: to ja podrukuje te ogłoszenia...;) Quote
nika28 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 irysek napisał(a):nadal prosze o ogloszenia chlopak mial dzis ja zabrac do siebie i sie nie odezwal :angryy: takze bede wdzieczna za jakies ogloszenia. :roll: Ehhhh..............:shake: Quote
irysek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 podrukowal mi tato kilka ogloszen. wywiesilam juz w paru miejscach. teraz czekamy :) a moze ktos jeszcze gdzies mala by oglosil. jest taka slodka, a meczy sie siedzac w tej lazience bez okna. pomyslec, ze moglaby sobie biega juz po domu i na kolankach przesiadywac u pancia. Quote
demi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ja bede od przyszłego tygodnia rozwieszać, wiec i twoją poroznoszę;) Quote
demi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 a powiedz mi, czy ja umowe ci wysłałam? bo z moją pamięcią kiepsko:oops: Quote
irysek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 nie. ale dzieki. mama mi dala wzor i sama napisalam swoja wersje ;) koteczka nadal kisi sie w lazience. dzwonilo pare pan, ale jednej nie oddam, a drugiej kolor sie nie podobal itd. Quote
demi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 juz nie takie kisi, bo łazienkę masz dużą;) bo mnie jak sie w dupe nie kopnie to wiesz jak to jest... Quote
irysek Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 lazienke mam moja droga 2 razy mniejsza od twojej... (nie mowiac, ze ty masz druga, w ktorej mozna sie oporzadzic) a ta sie boi jak sie kapiemy, puszczam pralke (czego rezultatem jest cala halda bdurnych ubran. ja mam niestety jedna i to mala, a ona zasluguje na leszpe warunki, a nie ze strachu nieraz probuje mi sie wcisnac pod umywalke :roll: niedawno dzwonila kolejna pani. zobaczymy. ma rozmawiac z narzeczonym o niej. Quote
demi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 irysek napisał(a):lazienke mam moja droga 2 razy mniejsza od twojej... (nie mowiac, ze ty masz druga, w ktorej mozna sie oporzadzic) a ta sie boi jak sie kapiemy, puszczam pralke (czego rezultatem jest cala halda bdurnych ubran. ja mam niestety jedna i to mala, a ona zasluguje na leszpe warunki, a nie ze strachu nieraz probuje mi sie wcisnac pod umywalke :roll: niedawno dzwonila kolejna pani. zobaczymy. ma rozmawiac z narzeczonym o niej. z narzeczonym eh...:roll: No większą, ale nie swoją... i w innej nie moge sie oporządzić... a zresztą czy to ważne, lepiej jej niż było!;) Quote
irysek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Klusinta nadal szuka domu. bez innych zwierzat. jutro bedzie ogladana :) Quote
Poker Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Burasia w nowym domku, oby tylko było jej dobrze :multi: Quote
irysek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 zgadza sie. dzis nowa pani napisala smsa: "kicia ma sie coraz lepiej, biega po domu, daje sie glaskac i bawi sie wszystkimi kablami na swojej drodze. ale najbardziej lubi spac pod lozkiem z poduchami :)" no to rozumiem, ze jest niezle :loveu: nawet nie wiecie jak sie ciesze. Quote
demi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 irysek napisał(a):zgadza sie. dzis nowa pani napisala smsa: "kicia ma sie coraz lepiej, biega po domu, daje sie glaskac i bawi sie wszystkimi kablami na swojej drodze. ale najbardziej lubi spac pod lozkiem z poduchami :)" no to rozumiem, ze jest niezle :loveu: nawet nie wiecie jak sie ciesze. osz Ty szalona ;) a ja ją dałam do Kocich spraw i ukaże sie jej ogłoszenie :oops: ale to może akurat kolejną bedziesz mieć kiteczkę ;) Quote
nika28 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Poker napisał(a):Burasia w nowym domku... :multi: :multi: Quote
Recommended Posts