wiq Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 właśnie myślę, żeby ją wepchnąć do wybiórczej czy do czegos tego formatu Quote
wiq Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 no ba, cierpię, że muszę zapłacić pismakom, ale co zrobić :evil_lol: Quote
wiq Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ja też, póki nie spreparuję ogłoszenia :evil_lol: Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 dziendobry Rotko! odnowilam cafeanimala starym zwyczajem... badzmy dobrej mysli!:multi: Quote
mikoada Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Na allegro 335 wyświetleń i żadnych obserwujących :( Rociu gdzie twój domek... Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='mikoada']Na allegro 335 wyświetleń i żadnych obserwujących :( Rociu gdzie twój domek...[/quote] :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: Quote
wiq Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ogłoszenie takiej treści ''Przyjazna, duża suka zjawiskowej urody szuka kochającego domu. Ma ok. 6 lat, jest wielkości owczarka niemieckiego, wysterylizowana, nieagresywna, zrównoważona, aktywna, bardzo oryginalnie umaszczona. Ma na imię Rota. Już 2 lata czeka na odpowiedzialnego opiekuna. Tel. do wolontariuszyl 604 877 990'' W piątkowej GW kosztuje 100 zł, bez wyróżnień ;) Jak myślicie coś zmienić, dodać? Brać kasę z AFNu czy robimy zrzutę na wątku? sama nie dam rady tyle wyłożyć :shake: Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wiq'] Brać kasę z AFNu czy robimy zrzutę na wątku? sama nie dam rady tyle wyłożyć :shake:[/quote] Brac kasę z AFN!!! Quote
Ewa i flatki Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A może imię by dziewczynie zmienić :razz: Rotka się społeczeństwu z rottweilerami mordercami kojarzy chyba ? Quote
wiq Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 to może napiszę Rota - popłyniemy na powstańczo-patriotycznej fali :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wiq']to może napiszę Rota - popłyniemy na powstańczo-patriotycznej fali :evil_lol:[/quote] dobre dobre Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wiq']to może napiszę Rota - popłyniemy na powstańczo-patriotycznej fali :evil_lol:[/QUOTE] jak dla mnie to moze byc;) chociaz wiadomo wyszukane badz znaczace imie moze przyciagnac wiecej ludu na jakichs internetowych stronach...ale w MP to raczej bez znaczenia :lol: Quote
Ola la Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wiq']Ola, ja myślę nad gazetą wyborczą ;)[/QUOTE] o super :multi: a co trzeba uczynić aby nasza Rocia się tam znalażła?:multi: Quote
Ola la Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='wiq']mieć 96 zł i kliknąć "akceptuję" :evil_lol:[/quote] no to klikamy:evil_lol: Quote
Recommended Posts