Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']Jeszcze nie...
Napisałam dzisiaj maila do AgaMazury :roll:[/quote]
mam odpowiedź :multi:

Słuchajcie Rotka?Lonli ( mam nadzieję, że ten sam psiak:evil_lol:) ma na koncie AFN około 300 zł.
AgaMazyry założy za ogłoszenie Rotki w MP a potem wycofa swoją kasę z konta fundacji na podstawie faktury wystawionej przez Redakcje MP.

Muszę zatem szybciutko ustalić, czy redakca taką fakturę wystawi ale nie powinno być problemu :multi::multi::multi:

Już piszę do MojegoPsa. Jeszcze troszkę musimy poczekać aż odpowiedzą:roll:
[B][COLOR=red]ale najważniejsze, że mamy pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Negri_2008']mam odpowiedź :multi:

Słuchajcie Rotka?Lonli ( mam nadzieję, że ten sam psiak:evil_lol:) ma na koncie AFN około 300 zł.
AgaMazyry założy za ogłoszenie Rotki w MP a potem wycofa swoją kasę z konta fundacji na podstawie faktury wystawionej przez Redakcje MP.

Muszę zatem szybciutko ustalić, czy redakca taką fakturę wystawi ale nie powinno być problemu :multi::multi::multi:

Już piszę do MojegoPsa. Jeszcze troszkę musimy poczekać aż odpowiedzą:roll:
[B][COLOR=red]ale najważniejsze, że mamy pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote]

[B]na pewno ten sam pies :evil_lol:
załozyłam jej pierwszy wątek i śledzę wszystko :evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='justynavege'][B]na pewno ten sam pies :evil_lol:
załozyłam jej pierwszy wątek i śledzę wszystko :evil_lol:

[/B][/quote]
sorrki, weszłam w trakcie ;)
poprzedni wątek znam pobieżnie ale wiem to, co najważniejsze :-(:loveu:

Ciotki, weekend się zbliża,ja wyjeżdżam na te dwa dni ale gdy nastanie poniedziałek ....;)

Posted

[quote name='Negri_2008']sorrki, weszłam w trakcie ;)
poprzedni wątek znam pobieżnie ale wiem to, co najważniejsze :-(:loveu:

Ciotki, weekend się zbliża,ja wyjeżdżam na te dwa dni ale gdy nastanie poniedziałek ....;)[/quote]

Negri miłego wyjazdowego weekendasa i wracaj szybciutko

Rotka czeka :lol:

Posted

moze warto napisac na pierwszej stronie gdzie sunia przebywa. bo slowa o tym nie ma. ani czy w schronie, czy w hotelu, w jakim miescie itd.

Posted

przypominam o Rotce, może jakaś pomysłowa dusza się tu napatoczy, jak ją zobaczy.. ;)
pomysłów na znalezienie domu nigdy dość :cool3:

Posted

[quote name='irysek']moze warto napisac na pierwszej stronie gdzie sunia przebywa. bo slowa o tym nie ma. ani czy w schronie, czy w hotelu, w jakim miescie itd.[/quote]

a ja przypomne o moim poscie. do ogloszen takie rzeczy sie przydadza ;)-------

Posted

a nie warto postarac sie, zeby trafila do hotelu?
nie ma co mowic, ze to chodzi o pieniadze, bo one sie zawsze uzbieraja. ale moze latwiej by znalazla dom.
psy z hotelu u murki wedruja do domu w regularnym tempie ;)

Posted

W schronisku ma naprawdę bardzo dobre warunki z pewnością lepsze nią w hotelu. Bardzo duży wybieg a przy tak energicznym psie to jest bardzo istotne. Jedzenie również jest bardzo przyzwoite - ryż z mięsem przemiennie z suchą karmą więc za hotelem przemawiać mogą chyba tylko względy adopcyjne ale czy hotel na pewno przyspieszy adopcję? A koszty będą z pewnością spore- sunia to duży pies. Procedura adopcji jest taka sama - pies schroniskowy czy hotelowy- ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia a jak do tej pory w sprawie adopcji z ogłoszeń miałam tylko jeden telefon i to czysto informacyjny

Posted

nawet jesli w schronie nie ma zle, to nikt nie zadba o znalezienie jej domu tak jak w hoteliku.
jest na bazarku od wczoraj taka oferta, dziewczyna za 5zl robi pakiet ogloszen, potrzebne zdjecia i tekst.
ja suni zasponsoruje taki pakiet, podaj tej dziewczynie tylko na pw dane o suni i co ma byc w ogloszeniu. wiek, charakter, itd.

Posted

A jaki problem w robieniu ogłoszeń i szukaniu domu? Przecież hotel tego nie zrobi. Weźmy się w garść z ogłoszeniami wiadomo że świeżo dodane są na początku stron ogłoszeniowych przynajmniej w internecie a później są gdzieś na bardzo dalekiej stronie gdzie już mało kto zagląda. Oprócz ogłoszeń prasowych ogłoszenia w internecie należy często odświeżać bądź promować aby nie schodziły z pierwszych stron - w innym przypadku niewiele to da

Posted

Irysek podaj nick komu przesłać zdjęcia co do treści ogłoszeń wolałabym żeby ktoś napisał ponieważ ja może niekoniecznie jestem w tym dobra - oczywiście dane mogę przesłać ale może ktoś lepiej złoży to w smętną chwytającą za serce całość a to połowa sukcesu

Posted

tekst z pierwszej strony nie jest zły ;)

szczerze mówiąc uważam, że Alina ma rację - skoro ma dobre warunki, to po co targać ją do hotelu? zauważmy, że w hotelu już była.. właściel, schronisko w Ostródzie, hotel, poźniej chyba drugi, którego właścicielka oddała ją do schroniska w Milanówku...

skupmy się lepiej na szukaniu DS.

ja jej wystawiam allegro, irysek załatwi pakiet ogłoszeń, Negri artykuł w MP, pościągajmy więcej ludzi na wątek, podbijajmy i dom się znajdzie, nie ma bata :P