Negri_2008 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='justynavege']negri wyslalam pw z kontaktem do Agi bo Aga nie moze wejsc na dogo dostalas pw??[/quote] dostałam, będę dzwonić Quote
Negri_2008 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jeszcze nie... Napisałam dzisiaj maila do AgaMazury :roll: Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Negri_2008']Jeszcze nie... Napisałam dzisiaj maila do AgaMazury :roll:[/quote] mam odpowiedź :multi: Słuchajcie Rotka?Lonli ( mam nadzieję, że ten sam psiak:evil_lol:) ma na koncie AFN około 300 zł. AgaMazyry założy za ogłoszenie Rotki w MP a potem wycofa swoją kasę z konta fundacji na podstawie faktury wystawionej przez Redakcje MP. Muszę zatem szybciutko ustalić, czy redakca taką fakturę wystawi ale nie powinno być problemu :multi::multi::multi: Już piszę do MojegoPsa. Jeszcze troszkę musimy poczekać aż odpowiedzą:roll: [B][COLOR=red]ale najważniejsze, że mamy pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
wiq Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 super! bardzo się cieszę! :multi: Metro jej nie pomogło, inny artykuł też nie, to MP już musi, cholera jasna! :P Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='wiq']cholera jasna! :P[/quote] właśnie :evil_lol::loveu: Quote
justynavege Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Negri_2008']mam odpowiedź :multi: Słuchajcie Rotka?Lonli ( mam nadzieję, że ten sam psiak:evil_lol:) ma na koncie AFN około 300 zł. AgaMazyry założy za ogłoszenie Rotki w MP a potem wycofa swoją kasę z konta fundacji na podstawie faktury wystawionej przez Redakcje MP. Muszę zatem szybciutko ustalić, czy redakca taką fakturę wystawi ale nie powinno być problemu :multi::multi::multi: Już piszę do MojegoPsa. Jeszcze troszkę musimy poczekać aż odpowiedzą:roll: [B][COLOR=red]ale najważniejsze, że mamy pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] [B]na pewno ten sam pies :evil_lol: załozyłam jej pierwszy wątek i śledzę wszystko :evil_lol: [/B] Quote
Negri_2008 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='justynavege'][B]na pewno ten sam pies :evil_lol: załozyłam jej pierwszy wątek i śledzę wszystko :evil_lol: [/B][/quote] sorrki, weszłam w trakcie ;) poprzedni wątek znam pobieżnie ale wiem to, co najważniejsze :-(:loveu: Ciotki, weekend się zbliża,ja wyjeżdżam na te dwa dni ale gdy nastanie poniedziałek ....;) Quote
justynavege Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Negri_2008']sorrki, weszłam w trakcie ;) poprzedni wątek znam pobieżnie ale wiem to, co najważniejsze :-(:loveu: Ciotki, weekend się zbliża,ja wyjeżdżam na te dwa dni ale gdy nastanie poniedziałek ....;)[/quote] Negri miłego wyjazdowego weekendasa i wracaj szybciutko Rotka czeka :lol: Quote
irysek Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 moze warto napisac na pierwszej stronie gdzie sunia przebywa. bo slowa o tym nie ma. ani czy w schronie, czy w hotelu, w jakim miescie itd. Quote
wiq Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 przypominam o Rotce, może jakaś pomysłowa dusza się tu napatoczy, jak ją zobaczy.. ;) pomysłów na znalezienie domu nigdy dość :cool3: Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='irysek']moze warto napisac na pierwszej stronie gdzie sunia przebywa. bo slowa o tym nie ma. ani czy w schronie, czy w hotelu, w jakim miescie itd.[/quote] a ja przypomne o moim poscie. do ogloszen takie rzeczy sie przydadza ;)------- Quote
wiq Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 jak założycielka wątku tu zajrzy to na pewno zmieni;) po prostu niektórzy nie siedzą 24/7 na dogo :evil_lol: Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ja nie siedze, mam non stop wlaczone, i co jakis czas sobie zagladam, jak mam czas. no to czekamy na te info. Quote
AlinaS Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Na pierwszej stronie dodałam że sunia przebywa w schronisku w Milanówku Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a nie warto postarac sie, zeby trafila do hotelu? nie ma co mowic, ze to chodzi o pieniadze, bo one sie zawsze uzbieraja. ale moze latwiej by znalazla dom. psy z hotelu u murki wedruja do domu w regularnym tempie ;) Quote
AlinaS Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 W schronisku ma naprawdę bardzo dobre warunki z pewnością lepsze nią w hotelu. Bardzo duży wybieg a przy tak energicznym psie to jest bardzo istotne. Jedzenie również jest bardzo przyzwoite - ryż z mięsem przemiennie z suchą karmą więc za hotelem przemawiać mogą chyba tylko względy adopcyjne ale czy hotel na pewno przyspieszy adopcję? A koszty będą z pewnością spore- sunia to duży pies. Procedura adopcji jest taka sama - pies schroniskowy czy hotelowy- ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia a jak do tej pory w sprawie adopcji z ogłoszeń miałam tylko jeden telefon i to czysto informacyjny Quote
irysek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 nawet jesli w schronie nie ma zle, to nikt nie zadba o znalezienie jej domu tak jak w hoteliku. jest na bazarku od wczoraj taka oferta, dziewczyna za 5zl robi pakiet ogloszen, potrzebne zdjecia i tekst. ja suni zasponsoruje taki pakiet, podaj tej dziewczynie tylko na pw dane o suni i co ma byc w ogloszeniu. wiek, charakter, itd. Quote
AlinaS Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 A jaki problem w robieniu ogłoszeń i szukaniu domu? Przecież hotel tego nie zrobi. Weźmy się w garść z ogłoszeniami wiadomo że świeżo dodane są na początku stron ogłoszeniowych przynajmniej w internecie a później są gdzieś na bardzo dalekiej stronie gdzie już mało kto zagląda. Oprócz ogłoszeń prasowych ogłoszenia w internecie należy często odświeżać bądź promować aby nie schodziły z pierwszych stron - w innym przypadku niewiele to da Quote
AlinaS Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Irysek podaj nick komu przesłać zdjęcia co do treści ogłoszeń wolałabym żeby ktoś napisał ponieważ ja może niekoniecznie jestem w tym dobra - oczywiście dane mogę przesłać ale może ktoś lepiej złoży to w smętną chwytającą za serce całość a to połowa sukcesu Quote
Miśka84 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='irysek'] psy z hotelu u murki wedruja do domu w regularnym tempie ;)[/quote] Hotel u Murki jest bardzp chwalony Quote
wiq Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 tekst z pierwszej strony nie jest zły ;) szczerze mówiąc uważam, że Alina ma rację - skoro ma dobre warunki, to po co targać ją do hotelu? zauważmy, że w hotelu już była.. właściel, schronisko w Ostródzie, hotel, poźniej chyba drugi, którego właścicielka oddała ją do schroniska w Milanówku... skupmy się lepiej na szukaniu DS. ja jej wystawiam allegro, irysek załatwi pakiet ogłoszeń, Negri artykuł w MP, pościągajmy więcej ludzi na wątek, podbijajmy i dom się znajdzie, nie ma bata :P Quote
Negri_2008 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a ja nie mam jeszcze odpowiedzi z redakcji MP na temat mozliwości wystawienia faktury na AFN Jeżeli nie odpowiedzą do 15.oo - zadzwonię do nich :mad: Quote
Recommended Posts