gonia66 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie..no spoko..fakt, jestem tu "nowa" i troche uderzyla mnie odp na mój post, ale nie na tyle, żeby się zniechęcać. Nie mam do nikogo żalu ani pretensji, dla mnie wszystko jest tu nowe i nie za bardzo jeszcze umiem sie tu "poruszac", a już na pewno możecie być pewne, ze w kazdym wypadku targaja mną przeogromne emocje, nad którymi póki- co jest mi bardzo ciężko zapanować..może z czasem to przyjdzie samo, ale teraz proszę o cierpliwość, jeśli z "czymś wyskoczę"..ja i tak bardzo się cieszę, że tu trafiłam i dane jest mi spotkać na swojej drodze osoby o tak ciepłym i wspaniałym sercu, jak Wy:)Dlatego tak szybko sie stąd nie wyniosę, nie dam się zniechęcić:eviltong:Pozdrawiam mocno wszystkie cioteczki a Soni naprawdę szczerze życzę nowego domku..pytałam wczesniej, do kiedy może być u swojej Pani???Czy macie już może jakieś telefony w jej sprawei?W grę wchodzi tylko DS, o DT nie ma chyba mowy- prawda? Quote
Isadora7 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='gonia66']Nie..no spoko..fakt, jestem tu "nowa" i troche uderzyla mnie odp na mój post, ale nie na tyle, żeby się zniechęcać. Nie mam do nikogo żalu ani pretensji, dla mnie wszystko jest tu nowe i nie za bardzo jeszcze umiem sie tu "poruszac", a już na pewno możecie być pewne, ze w kazdym wypadku targaja mną przeogromne emocje, nad którymi póki- co jest mi bardzo ciężko zapanować..może z czasem to przyjdzie samo, ale teraz proszę o cierpliwość, jeśli z "czymś wyskoczę"..ja i tak bardzo się cieszę, że tu trafiłam i dane jest mi spotkać na swojej drodze osoby o tak ciepłym i wspaniałym sercu, jak Wy:)Dlatego tak szybko sie stąd nie wyniosę, nie dam się zniechęcić:eviltong:Pozdrawiam mocno wszystkie cioteczki a Soni naprawdę szczerze życzę nowego domku..pytałam wczesniej, do kiedy może być u swojej Pani???Czy macie już może jakieś telefony w jej sprawei?W grę wchodzi tylko DS, o DT nie ma chyba mowy- prawda? W takim razie witamy - dobrze, że nie zniechęcasz sie drobiazgami. Tu jest tyle biedy i nieszczęść, że trzeba miec mocne nerwy a i tak nieraz czlowiek wymięka. Co do suni - ma czas do grudnia, połowy grudnia. Pani w styczniu wyjeżdża. Musi mieć pare dni luzu. Sonia mieszka w Warszawie. Ideałem byłoby, żeby domek był w Warszawie. Telefonów jeszcze nie ma. Jestem w kontakcie z Panią, myślę że bywa na wątku. Ale jak wspomniałam wcześniej wiem, zdaję sobie sprawę jak to dla niej jest ciężka decyzja. Jak się odezwie to dobrze jak nie uszanuję. W ogłoszeniach podawajcie cioteczki mój telefon i mój e-mail tak będzie lepiej. Przypomnę mój e-mail: [email protected] telefon 507 735 732 Ja sie wezme za allegro ale musze sie przespać, wstanę o 3-4 i porobię. Dopadł mnie jakiś "mól" i gorączka. Quote
bianka0 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Witaj Soniu.Na tym etapie nie mogę w żaden sposób pomódz,więc chociaż będę zaglądała na wątek.Dużo tych jamniczków przed samą zimą,macie co ogłaszać,a tu niestety coraz zimniej. Witaj gonia66,zglądaj od czasu do czasu i podnieś wątek Soni. Quote
DG32 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Na razie zrobiłam alegratke jak coś zmienić to piszcie. alegratka Quote
Isadora7 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 DG32 uważam że alegratka bardzo ładna Quote
Erazm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Sońka w górę, cioteczki czuwają. Mogę przekopiować alegratkę na inne portale;)? Witaj Goniu66:lol: Quote
Isadora7 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Erazm napisał(a):Sońka w górę, cioteczki czuwają. Mogę przekopiować alegratkę na inne portale;)? Witaj Goniu66:lol: A pewnie ze tak, ja wieczorem dziewczynce allegro zrobię. Wczoraj zdechłam. Quote
danka1234 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Witaj gonia66,miło że wykazałas sie zrozumieniem co do mojego niefortunnego postu:oops: i zostałas z nami:lol: Widzę ze Erazm rownież zajmie sie ogloszeniami to mam poczekac na linki do ogłoszeń czy jak,podpowiedzcie?byśmy nie robiły tych samych. Quote
DG32 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 kupiepsa cafeanimal adopcjapsa schronisko24 dwukropek pajęczyna Quote
danka1234 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ogłoszenia dla Sonieczki Gumtre-Warszawa Kokosy Oferty Ojej Interpress Nasi pupile Giełda ogłoszen Quote
Erazm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 czworonogi - Home Czeka na akceptację Jest też na Mój pupil Quote
Isadora7 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Dzisiaj miałam już jeden telefon z Warszawy. Być może jutro podejde zobaczyć domek (3 przystanki ode mnie) ale jakoś tak... no zobaczymy Mam tez bardzo sympatycznego maila z Krakowa, ale wg mnie Sonia powinna zostać w Warszawie. Jeszcze troszkę czasu jest więc poprzebieramy. Quote
bianka0 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Chcą nam wszystkie jamniczki do Krakowa pozabierać. Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pewnie to juz jak widzę niedlugo i Sonia będzie miała nowy domek, a jeśli bedzie weryfikowany przez Isadore, to juz na "mur beton" bedzie najlepszym z mozliwych"..fajowsko:lol:czekamy więc na dobre wiadomości:lol: Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Chyba dobrze, ze w ogłoszeniach są dane moje a nie Pani Beaty. Przykładowo: telefon1 Dzwoni pani i już bierze Sonię, jej kotki bardzo lubią psy i ach i och, pełna chęcie, radochy, jest z Warszawy cud, miód i orzeszki. Udalo mi się przerwać tyrade i powiedzieć, zę zanim będziemy rozmawiać o adopcji obowiązuje wizyta przedadopcyjna i tu... Pani natychmiast zrezygnowała i skonczyły się ochiachy. Powiedziała, że rezygnuje bo nie ma czasu na wizytę przedadopcyjną, bo jest bardzo zajętą osobą. Czyli dla pieska też nie bedzie miała. No comment. telefon2 Dzwoni pani z jamniczego miasta Krakowa i tez pełna ochów i achów melduje że ma pieska i chce dziewczynkę. No comment. Miałam przeczucie z tą sterylką. Co prawda nie każdy doczyta. Zaraz zadzwonię do Pani Beaty bo dziś jade na pierwsza wizytę przedadopcyjną. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kolejny telefon od pani szukajacej "żony" dla swojego pieska. Jasny gwint po moim trupie - Sonia jest do kochania anie rozpładniania. Zaczełam kombinowac dlaczego, czy ludzie nie czytają? No i już wiem - Sonia jest w dzisiejszym Metrze. A tam sucho króciutko i w zasadzie nic niemal poza mocno wykadrowną fotką i telefonem do mnie. Chyba bede miała dzisiaj rozrywkowy dzień. Nie wspomnę, że znalazł się też "powazny gość" zadajacy pytania przez sms. Sorry nawet nie odpowiem. PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata Quote
danka1234 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No tak,chetnych dużo ale nie takich jakich oczekujemy. Czekamy na wiesci z dzisiejszej wizyty bo to chyba już jakis konkret. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Sonia pokazuj się. Dzwonią z zastrzeżonych i nagrywają się na sekretarkę, że sa chętni. I prosza o kontakt - numeru nie podają :) Dzwoniło do mnie też dziecko :) A tych co śla smsy chyba przestanę liczyć, jak ktoś nie mozę nawet wykonać telefonu to nie ma o czym rozmawiać. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 tanitka napisał(a):jest przesłodka:loveu: Jest urocza istotnie. Ja mam urywanie telefonu. Z Krakowa najwięcej osób dzwoni. Quote
malagos Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 He, he, ten Kraków chcą zajamniczyć do reszty :diabloti: ale coś w tym jest, ze krakowiacy tak lubią jamniki, moze warto brać te osoby pod uwagę? :cool3: Quote
DG32 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Znowu jesteśmy w metrze :multi:, Isadora przygotuj się na telefony z całej Polski :evil_lol:. No niestety tam tak jest, że nie zawsze umieszczają skąd pies jest. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 malagos napisał(a):He, he, ten Kraków chcą zajamniczyć do reszty :diabloti: ale coś w tym jest, ze krakowiacy tak lubią jamniki, moze warto brać te osoby pod uwagę? :cool3: Z sensownymi osobami podejmuję próby rozmów na przyszłość. Tak zawsze robię co mi procentowało w akcji plantacji jamniczej. W tym wszystkim być moze bezie fajny domek dla Niuni z mojego podpisu. Ale nic nie mówię aby nie zapeszyć. Quote
gonia66 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ciągle czekamy na wieści z wizyty przedadopcyjnej..pewnie zaaz Isadora siię odezwie i zda nam relacje...bardzo jetsem ciekawa postępów... Quote
Recommended Posts