Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pumilo']
flashka-g, a co ty się tak cieszysz???:razz: ..... :diabloti:[/quote]

bo prawda zawsze wyjdzie na jaw:cool3:

no wlasnie ja sie tak marwtie o moja sunie ze po maluchach to bede płakac za jej wlosami..ale widze ze czasami sie da uchronic:roll: musze wypytać o jakieś patenty;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.allegro.pl/item114603782_shih_tzu_piekna_dorosla_sunia_zobacz_.html"]http://www.allegro.pl/item114603782_shih_tzu_piekna_dorosla_sunia_zobacz_.html[/URL]

.................resztę przemilczę :angryy:

Posted

[quote name='flashka-g']no wiesz dobry grooming i dobry handling to podstawa na wystawach:cool3:[/quote]teoretycznie tak:cool3:ale w praktyce to roznie bywa:roll:
Pumilka ja jusz nawet nie zagladam na allegro:diabloti:kiedys reklamowali pieska bez papierów jako ''reproduktora'' a fotke ''ukradli'' ze stronki jednej hodowli:angryy::angryy::angryy:Beszczelność na calego:angryy::angryy::angryy::diabloti::shake:

Posted

Ale to pani hodowczyni chce opylić sunię. Dzisiaj twierdzi też, że nie wie o tej aukcji. Ciekawe i to bardzo. I jeszcze bardziej ciekawe dlaczego jej się wstyd zrobiło. A ma się czego wstydzić oj ma. To jest obrzydliwe......

Posted

Rozumiem, że czasem dorosły pies musi zmienić dom, różne są sytuacje. Nigdy nie zrozumiem jak można wystawić sukę, która spędziła z nami 5 lat na aukcję i nie wierzę, że "ktoś" wystawił taką aukcję bez wiedzy hodowcy

Posted

[quote name='pumilo']Rozumiem, że czasem dorosły pies musi zmienić dom, różne są sytuacje. Nigdy nie zrozumiem jak można wystawić sukę, która spędziła z nami 5 lat na aukcję i nie wierzę, że "ktoś" wystawił taką aukcję bez wiedzy hodowcy[/quote]przykro czytac takie ogłoszenia:-(ja osobiscie bym w zyciu za zadne pieniadze nie sprzedałam swoich piesków:shake:Przeciesz ich się kocha(nie wiem jak inni pisze za siebie) a oni tez nas kochaja.Są naszymi przyjacielami i czlonkami naszych rodzin:loveu::loveu::loveu:bardzo czesto zadaje się pytanie o róznice miedzy pseudohodowla a hodowla.A ta róznica po roznych przypadkach powoli się ''zaciera''....ale jusz nic nie pisze bo zaraz pojawi sie post że nikogo to nie obchodzi na forum.....:diabloti:

Posted

E, to jeszcze nic, ja widziałam ogłoszenie na allegro, gdzie pani z W-wy sprzedawała 2 dorosłe sunie rodowodowe (bodajże 2 i 4 lata). Ogłoszenie znikło po jednym dniu. Nie wiem, czy sama je usunęła, czy też tak szybko się sprzedały :shake: A może to był dowcip? Mam nadzieję...

Posted

te sprzedaze na allegro to juz po prostu masówka...codziennie gdzieś czytam na topikach. Po prostu to jets przykre, i tylko swiadczy jacy ludzie sa płascy wzdluz i w szerz, sczegolnie w głowie.

Posted

Bardzo dziekuje Slawku za wstawienie zdjec ,a Wam dziewczyny za gratulacje.Moje maluchy spisaly sie doskonale:lol: O.Y.A. ZW.ML i Najlepszy junior w rasie :multi: ,A GUTECZEK pierwsze swoje cwc ,N.P.w Rasie i ZW. RASY.:multi:

Posted

Yaki, to gratulacje 100 X takie. Nieźle mały zaszalał i jeszcze własne dziecko, super :multi: a OYA do pozazdroszczenia ;)
Pozdrowienia dla całej gromadki!

Ups, ale mi znaczek wyskoczył

Posted

hej

Wybiera sie ktos moze na wystawe psow w Będzinie????
bo ja mam wielki zamiar poogladac shi:) tylko nie wiem o której godzinie beda wystawiane bo nie chcialabym sie spóznic:D wiecie cos na ten temat?
pozdrawiam

Posted

W Będzinie Shih tylko 8.

psy młodzież
ONASIS Romantyczne Spotkanie
OZZY Ad Acte

Suki Młodzież
BAISA od Rarusi
HEAVEN ANGEL Bohemia Acro
MILADY Ad Acte
NEFRETETE Na Przykład

Suki Posrednia
C`EST LA VIE Czech Triumph

Suki Otwarta
OMEGA Luxurious

Posted

[quote name='aneta21']hej

Wybiera sie ktos moze na wystawe psow w Będzinie????
bo ja mam wielki zamiar poogladac shi:) tylko nie wiem o której godzinie beda wystawiane bo nie chcialabym sie spóznic:D wiecie cos na ten temat?
pozdrawiam[/quote]flshi dzieki:lol:
Jeszcze nie ma planu sędziowania jak tylko sie pojawi to dam znac:cool3:

Posted

Super wiadomość:loveu: :loveu: :loveu: w [B]Szombathely Magnaś[FONT=Arial] CAC,CACIB,BOB-ukonczył czempionat Węgier:multi: Madam Baterflaj CAC,CACIB-Rozpoczeła czempionat Węgier i interczempionat.Wielkie gratulacji!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Super że polskie shih-tzaczki pokazują się tak pięknie za granicą.Brawo!!!!!!!!!!!!Gratulacji!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :cool2: :sweetCyb: :B-fly: [/FONT][/B]

Posted

[quote name='lonka']Super wiadomość:loveu: :loveu: :loveu: w [B]Szombathely Magnaś[FONT=Arial] CAC,CACIB,BOB-ukonczył czempionat Węgier:multi: Madam Baterflaj CAC,CACIB-Rozpoczeła czempionat Węgier i interczempionat.Wielkie gratulacji!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Super że polskie shih-tzaczki pokazują się tak pięknie za granicą.Brawo!!!!!!!!!!!!Gratulacji!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :cool2: :sweetCyb: :B-fly: [/FONT][/B][/quote]
GRATULACJE DLA MAGNATA, WŁAŚCICIELI I HODOWCZYNI ORAZ DLA JEGO RODZICÓW!
CHALLENGER MOŻE BYĆ BARDZO DUMNY ZE SWOICH DZIECI :)

Posted

[quote name='rokitnik']GRATULACJE DLA MAGNATA, WŁAŚCICIELI I HODOWCZYNI ORAZ DLA JEGO RODZICÓW!
CHALLENGER MOŻE BYĆ BARDZO DUMNY ZE SWOICH DZIECI :)[/quote]Własnie :razz: A zauwazylaś że po Jesice pojawił się bardzo ładny piesek pani Soni.:loveu: Ciekawa jestem czy bedzie podobny do Magnata jak podrosnie:roll: a mysle że tak:lol:

Posted

[quote name='lonka']Własnie :razz: A zauwazylaś że po Jesice pojawił się bardzo ładny piesek pani Soni.:loveu: Ciekawa jestem czy bedzie podobny do Magnata jak podrosnie:roll: a mysle że tak:lol:[/quote]
Myslę, że nie ma możliwości aby był podobny do Magnata. Przecież on jest w całkowicie innych proporcjach. Magnat jest przecież krótki i zwarty o długiej szyji, a pies Pani Grobelnej jest zupelnie inny. Widziałam go na żywo w Łodzi, więc oceniam nie ze zdjęć

Posted

[quote name='rokitnik']Myslę, że nie ma możliwości aby był podobny do Magnata. Przecież on jest w całkowicie innych proporcjach. Magnat jest przecież krótki i zwarty o długiej szyji, a pies Pani Grobelnej jest zupelnie inny. Widziałam go na żywo w Łodzi, więc oceniam nie ze zdjęć[/quote]Co do twojego opisu Magnasia z toba się nie zgodze:roll:on wcale krótki nie jest:cool3:a bardzo dobrze go znam:lol:a co do młodego pieska pani Soni to czas pokaze ale on mi sie podoba:loveu: i jego też widziałam na żywo.

Posted

[quote name='lonka']Co do twojego opisu Magnasia z toba się nie zgodze:roll:on wcale krótki nie jest:cool3:a bardzo dobrze go znam:lol:a co do młodego pieska pani Soni to czas pokaze ale on mi sie podoba:loveu: i jego też widziałam na żywo.[/quote]
Oczywiście, że może Ci się podobać pies p. Soni, ale jeżeli porównasz długość Magnata do długości psa Pani Soni, to Magnaś jest w tym porównaniu nawet wybitnie krótki, a nie tylko krótki

Posted

A ja sie pochwale ,wrocilismy wlasnie z Koszalina :lol: Mops BURZAN Adamaria cwc ,NPwR ,BOB:multi:
Shih tzu OYA ZW .ML,NJwR:multi:
ADAMARIA Adamaria cwc ,NSwR:multi:
CAMO BOY Adamaria cwc,NPwR ,BOB:multi:

Posted

Wczoraj wróciłam z Hiszpani, to teraz musze ponadrabiac wszystkie zaleglosci forumowe, nasz wątek juz przesledziłam :).
Witam wszystkich nowych uzytkowników, gratuluje wyników na wystawach. teraz będe sledzic juz wszystko na bierząco. Zycze powodzenia w Będzinie i czekam na relacje z wystawy.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...