gonia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :lol::lol:Oczywiście cioteczko- nie omieszkam zameldować Twojego i zreszta każdego innego wpływu kaski na konto Alfisia naszego:lol:U mnie jak w "szwajcarskim banku";);) Quote
madcat1981 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dzieńdoberek:) Wpłaciłam na alfika miesięczną deklarację 15 zł. Dajcie znak jak dojdzie bo mam ten przelew w operacjach zaplanowanych i tak sobie wisi i i wisi od rana... :niewiem: Alfiku, buziaki od ciotki!:loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 `. Chcę zrobić dla Alfika ogłoszenia, ale [SIZE=3]potrzebny mi[/SIZE] jest jakiś [SIZE=3]nr kontaktowy[/SIZE]... Quote
malicja Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 poszedl przelew na naszego cudaka za kwiecien. zrobilam zlecenie stale, moja dola bedzie wplywala pod koniec poprzedniego miesiaca:lol: Quote
Erazm Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='AguusS__x33']`. Chcę zrobić dla Alfika ogłoszenia, ale [SIZE=3]potrzebny mi[/SIZE] jest jakiś [SIZE=3]nr kontaktowy[/SIZE]...[/quote] Podac numer, a chyzo:mad::evil_lol: Quote
gonia66 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='AguusS__x33']`. Chcę zrobić dla Alfika ogłoszenia, ale [SIZE=3]potrzebny mi[/SIZE] jest jakiś [SIZE=3]nr kontaktowy[/SIZE]...[/quote] Mogę podać jedynie numer do Morii, ale ja nie jestem pewna, czy Alfisiowi ogłoszonka potrzebne są na "już"...bo chlopak chyba jeszcze musi się troszkę "podszkolić'...jak myślicie Kochani???Bo z drugiej strony być może nie zawadzą chłopakowi ogłoszenia- moze zgłosić się ktoś, kto będzie uświadomiony i kto będzie chciał pracować z Alfisiem i jemu poświęcic swój czas??JA wyślę numer kontaktowy Morii na PW a Wy zabierajcie głos:lol::lol:Może też wypowie sie Moria- Ona teraz to już najlepiej wszystko wie:lol::lol: Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Moria...co myślisz?:loveu: Alfik...małe ciałko,lecz duch w nim wielki!On może pozostać małym urwisem i to może być jego ...urokiem:evil_lol: Wszystko zależy od domku! Quote
Moria Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Nie wiem co myslicie o kastracji Alfa. moge go umowic i koszt bedzie znowu ok 200 zł. Mały pies od 150 wzwyż. Myślę że by mu sie to przydało.Ponadto pamietajcie, że Alfis dopiero teraz poznaje, że jest Alfiś. Myślę, że by trzeba bylo go wykastrować, potem podleczyć po kastracji i na koniec kwietnia ogłaszać. Takie jest moje zdanie, żeby nie bylo że komus ucieknie, albo kogos pogryzie i ktos sie go pozbedzie. Quote
Moria Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [url=http://s575.photobucket.com/albums/ss199/HotelAmicus/Alf/]Alf pictures by HotelAmicus - Photobucket[/url] łatwiej bedzie jak wstawie link do albumu niz wszystkie zdjecia Alf i Kamil Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Album z fotkami...pierwsza klasa! No,a chłopię to wyraźnie preferuje ruchliwy sposób życia.Coś mi się widzi,ze do bardzo spokojnych...statycznych ludzi nie będzie się nadawał.On chyba musi cały czas coś robić i mieć czym się zająć.:loveu: Quote
gonia66 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 O ludziska!!!!!!!!JAkie cudne te foteczki...żyć się chce, jak pomyślę, że Alfiś taki szczesliwy jest..tak mu dobrze..no i chyba z Kamilkiem sie świetnie rozumieją:lol::lol::lol: Ja jestem jak najbardziej za kastracją..i pomyślałam, że moze jakieś małe postrzyżyny by sie chłopakowi na wiosnę przydały- bo teraz to trochę takii chłopak po tym schronie i po przeszłych dnaich- ma długą i "mało fotogeniczną" sierść...choć kolor jest śliczny...gdyby go troszkę podciąć- to ładnie by odrastały nowe kudełki..i taki byłby "podlinkowany"do fotek ogloszeniowych;)no ale to wszystko w sferze marzeń poki co- bo na to trzeba kasy...200 zł kastracja i ok pewnie 50 postrzyzyny...a nie stety nie mamy poki co zbytniej nadwyżki finansowej- i trzeba bedzie do cioteczek uderzać..a ja trochę nie mam sumienia- bo One wszędzie są- wiedzę je na wszystkich wątkach, na ktore wchodzę...biedne portfele...to co robimy???Robimy akcję "zebrania" po "obcych" cioteczkach??To w zasadzie jednorazowe bylyby wpłaty..więc chyba warto..???:roll::roll::roll: Quote
Moria Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kastracja 200 njważnbiejsze, a postrzy żyny same zrobimy gratis, bo mamy maszynkę i jeszcze kapanie go czeka. Quote
Erazm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No tak ogola na skina, jajka obtena i chlopak zostanie gwiazda TVP1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Erazm']No tak ogola na skina, jajka obtena i chlopak zostanie gwiazda TVP1 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Hihihih..."włoski" to odrosną...gorzej z jajkami:eviltong::eviltong::eviltong:Ale co tam..najważniejsze, zeby wszystko bylo dograne najlepiej jak to możliwe, do nowego domeczku...dobre przygotowanie to polowa sukcesu:lol::lol: Alfik..jak tam dzis samopoczucie??Czujesz nosem wiosenkę/??:loveu: Quote
Moria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Alfika wykastruje chyba przed swietami. przyszedł dzisiaj pan, ktory na świeta chce zostawic psy w hotelu i podszedł do naszego Alfika przez prety. Szok co Alfis pokazał zeby i to jakie, dlatego aby nie bylo zadnej wpadki w przyszłym domku, umawiam go jutro na kastracje i piszę potem co i jak. Quote
epe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No przecież obcy wszedł na teren- trzeba pokazać,jak się potrafi pilnować swego terenu:diabloti: Duch ONka się w nim obudził- teren rzecz święta:evil_lol: Czyli Alfika można śmiało reklamować jako psa stróżującego:loveu: Quote
Erazm Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A pies niewielkich rozmiarow i strozujacy to moze byc wielka zaleta;) Quote
gonia66 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dziewczyny- melduję o kolejnych wpłatach dla Alfika- b powoli zbliża sie już termin zapłaty za kolejny miesiąc..więc proszę wszystkie cioteczki o...:oops::oops:Wy już wiecie o co:eviltong::eviltong: No i jeszze musimy coś wymyślić szybciutko , żeby znaleźć kaskę za kastrację... Wpłynęły więc pieniążki od cioteczek: [B]madcat 15 zł epe 10 zł gonia66 10 zł[/B] [B]malicja 10 zł[/B] NA dzień dzisiejszy na kolejny miesiąc pobytu u Morii mamy zebrane dopiero [SIZE=4][COLOR=Red][B]71 zł [/B][/COLOR][/SIZE]no i jeszcze pozostała kwota z poprzedniego miesiaca (ale jej chyba nie ruszamy- żeby była choć mała częśc zebrana na ewentualną kastrację- to jest kwota [SIZE=4][COLOR=YellowGreen][B]78,34 zł[/B][/COLOR][/SIZE]) TAk więc w skarpecie Alfika mamy obecnie razem wszystkiego- [B]149, 84zł[/B]:lol::lol::lol: [U]BArdzo dziękujemy wszystkim cioteczkom za dotychczasowe wpłaty[/U] i prosimy o następne:multi::multi::multi: Quote
gonia66 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Yana']dzisiaj zrobiłam przelew na Alfika[/quote] Dziekujemy Yana:loveu::loveu: :lol::lol: Quote
Moria Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Alfik jest umowiony na kastracje na wtorek na 17 , mowcie tak czy nie/ Quote
gonia66 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Moria']Alfik jest umowiony na kastracje na wtorek na 17 , mowcie tak czy nie/[/quote] Cioteczki- Pisać proszę, co decydujemy- bo "w zapasie mamy tylko 78 zł a potrzebujemy 200...conajmniej..czy ktoraś może zadeklarować coś jeszcze albo zaprosić jakies cioteczki na "jednorazowe szaleństwo"???Bo co do strylki, to chyba nie mamy wątpliwości..???[B]Ale ja bym chciala, zeby tu wszystkie cioteczki sie wypowiedziały w tej kwesti[/B]i- nie chcę decydować za kogoś...[B]TO WAŻNE!!!!!:roll::roll::roll::roll:[/B] Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja dziś lub jutro także wpłacę swoją część dla Alfika :lol: Ale z dorzuceniem się do kastracji może być problem, bo mam już całą listę psiaków, którym obiecałam pomóc w kwietniu :shake: Quote
zuzlikowa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Ja dziś lub jutro także wpłacę swoją część dla Alfika :lol: Ale z dorzuceniem się do kastracji może być problem, bo mam już całą listę psiaków, którym obiecałam pomóc w kwietniu :shake:[/quote] Zaraz wpłacam swoje grosze:-(...coś pokombinuję,tylko jakoś bazarki mi nie idą,a gotówki ni ma:-(...ale próbujemy!Odjajczyć trza!A im szybciej ,tym lepiej! Quote
Recommended Posts