Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']DZięki Aguś..TY też wiesz, że ja jak tylko Alfik bedzie gotow-uderzam, aż gromy polecą:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Wiem kochanie, czekam spokojnie ;) Bede na biezaco obserwowac postepy Alfika w szkoleniu i dyskretnie podgladac watek;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U...co za cisza u naszego Lobuziaka...:razz::razz::razz:
No ale nic...rozumiem,ze wszystkie czekamy na sobotę..i na wyjazd urwisa do Morii:lol::lol:
Mamy kolejną wpłatę (jednorazową- dostałam maila od MAja602) i ta [B]kochana cioteczka przysłała dla Alfika - 40 zł[/B]:multi::multi::multi:
Dziękujemy bardzo bardzo i dopisujemy do uzbieranej kwoty..(muszę zajrzeć ..) było chyba:
[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][B] 301, 34 zł + 40 zł (z dzisiaj)= 341,34 zł[/B][/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi:
CZekamy jeszcze na kilka deklarowanych wpłat, ale cioteczki dawały już znać, że pieniążki są wysłane...więc Alfik może śmaiło pakować walizki do Elbląga....odliczamy dni...i zaraz godziny:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mamy kolejne wpłaty dla Alfika...teraz jest "zaopatrzony" ma drogę i może śmiało wyjeżdżać..zaczynamy odliczać dni...hmm..jeszcze zostały tylko 3...czyli środa, czwartek, piątek....bo w sobotę jedzie..a Moria mówiła, że być może (choć to mało prawdopodobne) uda sie nawet w piątek:lol::lol:
No tak..ale ja coś pisała o wpłatach...tak więc dziś do kasy Alfika doszła [SIZE=4][COLOR=DeepSkyBlue][B]kwota 79 zł[/B][/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::

[B]AB- AGNIESZKA 64 ZŁ
ANULA159 15 ZŁ[/B]
[U][B]
STAN SKARPETKI ALFISIOWEJ NA DZIEŃ 10. 03. 2009 WYNOSI WIĘC...[/B][/U]
[SIZE=4][COLOR=Red][B]420, 34 ZŁ[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[COLOR=Magenta][B]DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM KOCHANYM CIOTECZKOM KOLEJNY RAZ, SKŁADAMY UKŁONY W PODZIĘCE I CHYLIMY CZOŁA...BO GDYBY NIE WY...ALFIŚ PEWNIE JESZCZE DLUUUUGO POZOSTAŁBY W SCHRONIE...[/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja tak gwoli scislosci poprosze o przypominanie o wplatach, bo jak to mnie okreslono zakrecona jak sloik z dzemem i niestety to bardzo trafny opis:oops:

Posted

[quote name='Erazm']A ja tak gwoli scislosci poprosze o przypominanie o wplatach, bo jak to mnie okreslono zakrecona jak sloik z dzemem i niestety to bardzo trafny opis:oops:[/quote]
No to kochan cioteczko mozemy sobie podac łapki...:evillaug: Tylko, ze ja jestem zakrecona jak słoik po ogórkach:lol:
Od jakiegoś czasu przekopuje watki, bo wiem ze zadeklarowalam sie wplacać pieniążki...i nie mogę znaleźć...:oops::oops::oops:Na szczęście jeden "piesek" sie odezwał,ale mam nieuchronne wrażenie że jest gdzieś jeszcze "zawieszona" jedna moja deklaracja...:shake:
Wiesz jaki to wstyd???JAk ja pomyslę, że ktoś mozę czekać i co sobie myśli o mnie....:angryy:Apelowalam już na roznych watkach- bez odzewu..od tamtej pory notuje sobie wszystkie deklaracje, zeby uniknąc tego:lol:
Dlatego "masz jak w szwajcarskim banku"- przypomnienie murowane na 10 dni przed kolejną zapłatą:lol: Tak zreszta bede robila względem wszystkich deklarujących cioteczek- bo wiem, ze one tak samo jak Ty i ja...są "zakręcone"..nie chce zeby sie czuly jak ja:oops:

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Hej Alfiku :kiss_2: Powoli nadchodzi Twój wielki dzień :multi: Nawet nie wiesz jak wielkie zmiany się dla Ciebie szykują :cool3:[/quote]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...jak tu dotrzymać do soboty:shake:
Wszystko już przygotowane?

Mały offik:oops:...zerknijcie na bazarek Lolusia.Potrzebuje operacji...poważnej...drogiej...szybkiej!
Link w podpisie!

Posted

`. Wybaczcie, ale dawno mnie tu nie było :mad: I za bardzo nie jestem w temacie... To co z Alfikiem? Będzie miał DT? Wygląda na to, że tak... Można byłoby prosić o foteczki naszego przystojniaka? :lol:

Posted

Miurgnę do Ciebie;), chłopiku masz kilka dni...przygotuj się...powtórz zasady dobrego wychowania...może w tym pełnym emocji momencie przeprowadzki, uda Ci się coś przypomnieć!:evil_lol:

Tak bardzo się cieszę,że wybywasz ze schroniska!:multi::multi::multi:

Posted

No i nadeszła wpłata z bazarku cioteczki Zuzlikowej, skarpetka Alfisia znów się wzbogaciła o...[B]18, 50 zł[/B]:multi::multi::multi:[SIZE=4][B]
[COLOR=DarkOrchid]DZIĘKUJEMY CIOTECZCE ZA BAZAREK I KUPUJĄCYM ZA WSPARCIE NASZYCH PSIAKOW KOCHANYCH[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=DarkOrchid]:loveu:[/COLOR]
[U][B]
NA KONCIE ALFIKA MAMY WOBEC TEGO NA DZIŚ:[/B][/U]

[SIZE=4][COLOR=Red][B]438,84 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi:

Posted

Alfiku, tylko spakuj wszystko !! I ćwicz słuchanko, żeby twoja reso szybciutko i właściwie przebiegła...a potem życzę Ci już tylko przeeXtra fajnego domku !!

Posted

uf...jestem już...kurcze w takiej historycznej chwili musialam wyjechac..i pomyslalam, ze głowna księgowa zamiast zdawać relacje- zmyla sie-od razu po wejsciu do domu siad do do kompa:roll:
DZwonilam wczoraj do morii, dzis mialysmy sie tez zdzwonic- ale ja bylam "za granica" nie moglam:oops:
Teraz juz tez raczej nie moge...dziewczyny- czyli Lidka i Moria mialy sie dzis zdzwonic- i skoro widze pwis Lidzi- to chyba tak bylo:lol:
Wioletka(MOria) mowila mi wczoraj, ze bedzie chciala wyjechac po Alfika jak najwczesniej- nie wiem jak sie oficjalnie dogadaly z Lidka.
Alfik jak Alfik- ale ja to dzis chyba nie zasne a od rana bede wisiala na telefonie:roll:
JA juz się nie moge doczekac i Moje kochane Alfikowe cioteczki pewnie też...więc zaciskajmy co mozemy i co potrafimy...wolajmy do "Góry"...żeby wszystko było dobrze..a Alfik szczesliwy:lol::lol::lol:
Odliczamy godziny.........jeszcze ok.12 tylko:multi::multi::multi::multi:

Posted

No i pojechali...dostalam smska od Lidzi:multi::multi::multi::multi:
Czujecie to cioteczki????POJECHALI!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
A to wszystko dzięki Wam wszystkim:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']No i pojechali...dostalam smska od Lidzi:multi::multi::multi::multi:
[B]Czujecie to cioteczki????POJECHALI!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
A to wszystko dzięki Wam wszystkim[/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dzięki,dzięki...:loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz nerwówka..jak przebiegła podróż? Jak terapeucik przyjął zmianę?
Czekanie....:oops:

Posted

No tak..czekanie....chcialam przyśpieszyc i zadzwoniłam, niestety ani Lidzia ani Moria nie odbierają telefonu...pewni są zajęte..a ja zamiast za sprzątanie i gotowanie sobotnie sie zabierać ślęczę przed kompem w oczekiwaniu na jakieś wieści...ale dobra- zabieram sie za robotę zanim noc mnie zastanie- zrobie swoje i spokojnie usiade inaczej ani mi sie robic nie chce ani siedziec nie moge tu spokojnie, bo mnie "nosi":lol::lol:
Gdyby cos jestem pod telefonem:roll::roll:

[quote name='Maszaberla']Cos mi mowi ze Alfik bedzie jeszcze szczesliwy tak naprawde:p[/quote]
Agu s..ja jestem pewna, ze bedzie sczesliwy na maxa...to jest tak sliczny i niepowtarzalny pies, ze jak tylko sie zresocjalizuje i bedzie gotowy do adopcji, to znajdzie super domek i super szczescie...:multi::multi:
Bedzie dobrze...trzeba czasu...:lol::lol::lol: