Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zawołanie ;).
Nie czytałam całego wątku, ale z twgo co się zorientowałam to już jakieś deklaracje miesięczne macie? Ile jeszcze brakuje? Ja, jak większość z nas nie bogata, ale 20 zł. miesięcznie mogę dorzucić.
Tylko mam prośbę, jak będzie trzeba już wpłacić niech osoba pilnująca na wątku porządku podeśle mi pw, żeby mi nie umknęło :oops:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EVA2406']Jestem na zawołanie ;).
Nie czytałam całego wątku, ale z twgo co się zorientowałam to już jakieś deklaracje miesięczne macie? Ile jeszcze brakuje? Ja, jak większość z nas nie bogata, ale 20 zł. miesięcznie mogę dorzucić.
Tylko mam prośbę, jak będzie trzeba już wpłacić niech osoba pilnująca na wątku porządku podeśle mi pw, żeby mi nie umknęło :oops:[/quote]
Dziujemy Eva Bardzo bardzo za kolejna deklaracje:loveu::loveu::loveu: to dla nas bardzo duza pomoc..jak zreszta kazda tu na watku:lol: ZAraz dopisze Twoja sumke do deklaracji stalych i wysle na Twoje PW numer konta do wplat:roll:
A jesli chodzi o przypominanie- masz jak w banku, przypomnienie na "zawolanie":lol::lol::lol:

[SIZE=4][B][U]LISTA DARCZYŃCÓW ALFIKA I DEKLARACJE[/U]:
ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi::multi:)[/COLOR]
GONIA13 10 ZŁ
MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi:)
YANA 20 ZŁ
MYRKURDAGUR 20 ZŁ
LUNARMERMAID 10 ZŁ
AB- AGNIESZKA 64 ZŁ:laola:
ANULA159 15 ZŁ
EVA2406 20 ZL

EVRA (jednorazowo) 10 zł

[U][COLOR=RoyalBlue]NO TO CIOTECZKI MAMY[/COLOR][/U][COLOR=Red][U][COLOR=RoyalBlue] JUŻ..[/COLOR][/U]
[SIZE=5]285 ZŁ :multi::multi::multi::multi:
[COLOR=Magenta]PLUS 60 JEDNORAZOW[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red][SIZE=5][COLOR=Magenta]O[/COLOR]
( NA TRANSPORT)[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao:
[/COLOR][COLOR=Red]DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] __________________

Posted

Melduje się, iż jestem :p
istny Meksyk tu u ciebie Alfiku ;)
cioteczki, z tego co wyczytałam, to opcja taka, iż Kora jedzie do ronji a Alfik czeka w schronisku na miejsce u wiosny jest najlepszym rozwiązaniem wg mnie. Alfik nie jest w aż tak pilnej potrzebie jak tamta sunia. Poza tym jest tam sporo psiaków, a Alf raczej nie jest towarzyskim psiakiem w stosunku do przedstawicili swojej rodzinki, więc mógłby być poważny problem.
Jutro na spokojnie porozmawiam o wszystkim z Gonią i wtedy zobaczymy ;)

nowe fotki na dobranoc ;)

[IMG]http://images44.fotosik.pl/73/65cc3250ae02b173.jpg[/IMG]

[IMG]http://images48.fotosik.pl/73/5b1efbcca1175b8fmed.jpg[/IMG]

Posted

nastapila zmiana planow i kore zdecydowala sie przyjac moria a poniewaz kazdy grosz dla kory jest w tej sytuacji wazny zdecydowalam sie na morie poprostu ze wzgledow finansowych..wiec jesli chcecie alfa do ronji to dziekuje wam za wsparcie i nadal tam to miejsce dla niego pewnie aktualne a jesli mam trzymac miejsce u wiosny dla malucha to tez jak najbardziej narazie nadal jest na mnie wpisany w kolejce wiec decyzja zalezy od was ja osobiscie bylabym za wiosna i to rowniez z prozaicznych powodow finansowych poniewaz na dt u wiosny juz deklaracji starczy bo koszt alfa tam bedzie ok 240zl miesiecznie

Posted

Zadysponowałam w banku deklarowaną kwotę, będzie przychodziła na konto podane przez gonię do czasu aż Alfiś znajdzie domek. Wiem , że to niewielka kwota ale za to będzie przychodziła regularnie , każdego 10-go danego miesiąca;).

Posted

Ja tą dodatkową piątkę już wysłałam. Na tekst nie czekam, ślę od siebie do znajomych. Błagam wybaczcie, jeżeli ktoś ze stałych bywalców tego wątku go dostanie, ale nie będę teraz wybierać i przebierać;)

Posted

Witam- wreszcie jestem:lol: DZiś w pracy chcieli nas wykończyć:cool3:
Dostałam na PW wiadomość od Frubki, ktorej jeszcze nie widze na wątku, ale zadeklarowała miesięczną kwotę dla Alfika w wysokości 20 zł:multi::multi::multi:ZAraz dopiszę naszą cioteczkę do darczyńców i spieszę sprawdzićv konto, coby Wam zdać relację z wpływów:lol:

ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
GONIA13 10 ZŁ
MALICJA 10 ZŁ ( i jednorazowo 50 zł- cudnie, będzie na paliwko!!!:multi::multi::multi:)
YANA 20 ZŁ
MYRKURDAGUR 20 ZŁ
LUNARMERMAID 10 ZŁ
ANULA159 15 ZŁ
EVA2406 20 ZŁ
FRUBKA 20 ZŁ

EVRA (jednorazowo) 10 zł

[U][COLOR=RoyalBlue]NO TO CIOTECZKI MAMY[/COLOR][/U][COLOR=Red][U][COLOR=RoyalBlue] JUŻ..[/COLOR][/U]
[SIZE=5]305 ZŁ :multi::multi::multi::multi:
[COLOR=Magenta]PLUS 60 JEDNORAZOW[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red][SIZE=5][COLOR=Magenta]O[/COLOR]
( NA TRANSPORT)[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=Red]:cunao:
[/COLOR][COLOR=Red]DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] __________________

Posted

Gonia66, Zuzlikowa napisała mi, że Ty zbierasz pieniążki na Alfa :) Chętnie wpłacę na słodziaka 10 zł, tylko na jakie konto?

Posted

[quote name='madcat1981']Ja się zdeklarowałam 15 zł:cool1:[/quote]
Oczywiscie madcat- przepraszam bardzo:oops: NAwet już jest Twoje 15 zł na koncie:multi: ZAraz zrobię zestawienie wpłat, ale dopisze jeszcze jedną deklarację- asl- dziekujemy bardzo cioteczce:loveu::loveu:

ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 15 ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
GONIA13 10 ZŁ
YANA 20 ZŁ
MYRKURDAGUR 20 ZŁ
LUNARMERMAID 10 ZŁ
ANULA159 15 ZŁ
EVA2406 20 ZŁ
FRUBKA 20 ZŁ
ASL 10 ZŁ

EVRA (jednorazowo) 10 zł

[SIZE=5]320 ZŁ :multi::multi::multi::multi:
[/COLOR][COLOR=Red]DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

[quote name='asl']Gonia66, Zuzlikowa napisała mi, że Ty zbierasz pieniążki na Alfa :) Chętnie wpłacę na słodziaka 10 zł, tylko na jakie konto?[/quote]
baRDZO DZIĘKUJEMY Z aLFIKIEM za deklarację..ka wpisałam ją do deklaracji stałych..ale muszę się upewnić, czy tak jest- wieć proszę cioteczko- napisz.
Numer konta zaraz przesle Ci na PW. DZiękujemy raz jeszcze..:loveu::loveu::loveu:

[U][B]A TERAZ LISTA WPŁAT, KTÓRE DZIŚ JUŻ DOTARŁY NA MOJE KONTO I ZASILAJĄ SKARPETĘ ALFIKA[/B][/U]
[B]
IWONAMAJ 10 ZŁ
MADCAT1981 15 ZŁ
ERAZM 40 ZŁ
ZUZLIKOWA 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
EVRA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ[/B]

[B][U]RAZEM MAMY JUŻ ZEBRANE DLA ALFIKA[/U] [COLOR=Red]120 ZŁ[/COLOR][/B]:multi::multi::multi::multi:

Posted

hej :diabloti:

ja też dostałam wiadomość z prośbą o pomoc... w tym miesiącu pomóc jeszcze nie mogę, bo w końcu po 5 miesiącach dostałam pracę :roll: ale od 10 kwietnia mogę się zdeklarować na 8zł miesięcznie dla Alfika, więcej niestety nie dam rady :roll:

Posted

[quote name='Granula']hej :diabloti:

ja też dostałam wiadomość z prośbą o pomoc... w tym miesiącu pomóc jeszcze nie mogę, bo w końcu po 5 miesiącach dostałam pracę :roll: ale od 10 kwietnia mogę się zdeklarować na 8zł miesięcznie dla Alfika, więcej niestety nie dam rady :roll:[/quote]
BArdzo bardzo dziękujemy cioteczce:loveu::loveu::loveu:
KAżda złotóweczka jest cenna dla Piesia- zwłaszcza, jak ofiarowana jest przez takie serducha, jakie tu goszczą na wątku u Alfika....:lol::lol:
Zapisuję więc od kwietnia 8 zł od cioteczki Granuli:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='EVA2406']A ja nie dostałam nr konta :shake:.

Myślę, że długo nie będziemy musiały zbierać na Alfika, bo taki cudaczek szybko znajdzie domek ;)[/quote]
uPS...PRZEPRASZAM:oops: nie wiem jak to sie stało....już wysyłam oczywiście numer konta i dziękuję bardzo za przypomnienie:loveu:

Posted

`. Ja dodałam Alfika na nasza-klasa [url=http://nasza-klasa.pl/profile/23820902/gallery/10]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Na inne ogłoszenia nie mam czasu. :shake:

Posted

[quote name='AguusS__x33']`. Ja dodałam Alfika na nasza-klasa [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/23820902/gallery/10"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL] Na inne ogłoszenia nie mam czasu. :shake:[/quote]

Dzięki kochana :loveu:

Posted

[U][B]HAlo halo...informuję, ż eskarpetka Alfika sie rozciąga o kolejne wpłaty:

[/B][/U][B]LUNAR 10 ZŁ
ASL 10 ZŁ
FRUBKA 20 ZŁ[/B]

[U][B]RAZEM DZISIEJSZYCH WPŁAT= 40 ZŁ[/B][/U]
[SIZE=4][COLOR=Red][B]
SKARPETKA ALFIKA NA DZIEŃ 3.03.2009 = 160 ZŁ[/B][/COLOR][/SIZE]:multi:[SIZE=5][COLOR=Lime][B]:multi::multi::multi:
DZIĘKUJEMY NAAAAAJMOCNIEJ JAK UMIEMY......WSZYSTKIM DARCZYŃCOM[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:

[quote name='stonka1125']nie było mnie chwilke na dogo i własnie dostałam pw,ja już zaglądałam do alfisia kiedyś ,na razie tylko podniose,a potem pomyśle![/quote]
Każda pomoc się liczy..nawet "podniesienie"...:lol:Dziękujemy więc za odwiedzinki:p:p:p

Posted

[B]MIAŁAM TO ZROBIĆ WCZORAJ[/B]:oops:
ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 15 ZŁ
CLO 10 ZŁ
LEMONIADA 16 ZŁ
IWONAMAJ 10 ZŁ
ERAZM [COLOR=Black]40 ZŁ (:multi::multi::multi::multi:)[/COLOR]
GONIA13 10 ZŁ
YANA 20 ZŁ
MYRKURDAGUR 20 ZŁ
LUNARMERMAID 10 ZŁ
ANULA159 15 ZŁ
EVA2406 20 ZŁ
FRUBKA 20 ZŁ
ASL 10 ZŁ
GRANULA 8 ZŁ

EVRA (jednorazowo) 10 zł

[SIZE=5]328 ZŁ :multi::multi::multi::multi:
[/COLOR][COLOR=Red]DZIĘKUJEMY BARDZO[/COLOR][/B][B]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE]

edit

[U][B]I KOLEJNA WPŁATA- TYM RAZEM OD CIOTECZKI:
YANA- 20 ZŁ[/B][/U]:loveu::loveu:
[SIZE=4][COLOR=Red][B]
SKARPETKA ALFIKA NA DZIEŃ 4.03.2009 = 180 ZŁ[/B][/COLOR][/SIZE]:multi:[SIZE=5][COLOR=Lime][B]:multi::multi::multi:
[COLOR=DarkOrange]DZIĘKUJEMY NAAAAAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE......WSZYSTKIM KOCHANYM DARCZYŃCOM[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu:

[quote name='zuzlikowa']Alfiku...spokojnej nocki!:loveu::loveu::loveu:[/quote]
A może już niedługo..może lada dzień...Alfik będzie grzał doopeczkę w nowym DT???hmm...ciiiiiii....wszystko jest na dobrej drodze..myślę, że jutro Wam o wszystkim napiszę....:roll::roll::roll::roll: