Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zofia&sasza']Uprzedzam, że napisałam do modów. Mogę sobie być kablem, ale tego się czytać nie da :shake: Nie tutaj![/quote]
Zosiu, niestety z różnymi głosami należało się liczyć.
Byłam nieco zdumiona faktem, że taki wątek powstał i o zasadność jego założenia zapytałam Nadię, która co jakiś czas odzywa się do mnie na gg. Odpowiedź, nie ukrywam, zdumiała mnie.
Otóż...Nadia poinformowała mnie, że ten właśnie wątek został założony przez moda (nie podała którego), choć jako założycielka widnieje Nadia. Ponoć tak być miało, by różne wpisy na temat zaistniałej sytuacji nie pojawiały się na innych wątkach.
Napisałaś wobec tego do modów w związku z wątkiem przez, jak twierdzi Nadia, założonym przez moda. Nikt mi nie powie, że dowolna, zakładająca go osoba, nie wiedziała, czym taki wątek zapachnie. Mylę się?

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę, jeśli to prawda, to ja już nie wiem... W tym dziale są wspomnienia o psach, które odeszły. Sama przed chwilą wstawiłam wspomnienie o zagryzionym białasku z Krężela. Jest tu mój kocio Behemot. I Gasio, kumpel mojego Saszy.
[B]Nie życzę sobie aby ten dział był areną przepychanek i kłótni! To tak, jakby się żreć na cmentarzu![/B]

Posted

[B][COLOR=Green][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/40342.html"]zofia&sasza[/URL] ma rację. Tymczasowo zamykam, coś z tym wątkiem trzeba zrobić, TM to nie jest miejsce na to!
[/COLOR][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...