Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam problem poniewaz moja suka jej wcale nie akceptuje, i ona musi byc zamknieta w kotlowni i strasznie szczeka, wyje, itp:shake:i moja mama sie wkurza i nie wiem ile bedzie mogla u mnie zostac:-(

Posted

Juz lepiej:p, tylko nie rób psiakom ujęć z góry, bo na takich nic nie widać.
A sunieczka bardzo ładna i malutka, więc powinna szybko znaleźc domek.

Posted

erka napisał(a):
Juz lepiej:p, tylko nie rób psiakom ujęć z góry, bo na takich nic nie widać.
A sunieczka bardzo ładna i malutka, więc powinna szybko znaleźc domek.

nie mial mi kto jej przytrzymac i dlatego takie sa jakie sa:roll::cool3:a ona strasznie ruchliwa jest i wszedzie jej pelno, problem tylko w mojej suce:-(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ma sliczny dlugi ogonek!

:ptakkk i przytulasna jest strasznie:loveu:
Kotow sie boi, dzis jak moj kot tam poszedl to ona uciekla w jedna strone a on w druga:evil_lol:z psami...moj Fuks jest za gwaltowny dla niej i powarkiwala na niego troche:roll:ale mysle ze z czasem jest sie wstanie przyzwyczaic:p
za to dzieci kocha:loveu:daje buziaki, wskakuje na kolana:multi:pod tym wzgledem super, mozna z nia wszystko robic,przy jedzeniu tez nie warczy:loveu:

Posted

pixie napisał(a):
hmmm chyba lepsze byly szeleczki jesli taka ruchliwa
justysiek czy moze sa adresatki takie za 3 zlote plastikowe lub na tej oborzy napisz juz numer telefonu na odworcie koniecznie..to gdyby jakos sie niechcacy wymknela jesli to taka wiercipieta

a jak ja nazwalas?

jeszcze nie wymyslilam imienia:roll:adresowke postaram sie kupic:cool3:
zaraz pojde i napisze ten numer;)

Posted

[quote name='justysiek']nie mial mi kto jej przytrzymac i dlatego takie sa jakie sa:roll::cool3:a ona strasznie ruchliwa jest i wszedzie jej pelno, problem tylko w mojej suce:-(

to choc teraz na tej obrozy napisz numer telefonu na odwrocie na filcu?

Posted

pixie napisał(a):
a jakby tak...
Smarkulka Czarnulka:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sunia nie moze u mnie dluzej zostac, w kotlowni szczeka,a przez ogrodzenie wychodzi(bo jest mala):shake:mama powiedziala ze jak jej domu nie znajde na juz to ona a komus da:-(

Posted

narazie sytuacja opanowana, mala najedzona spi sobie u siebie:loveu:tfu tfu zeby nie zapeszyc siedzi cichutko:evil_lol:ale domek bardzo by sie przydal, jest typowo domowym psiakiem, ak w nocy chciala wyjsc na siku, to sciagnela plastikowa torbe i tam zrobila:cool3:taka madra, teraz czuje sie pewniej to i kota gania:eviltong:i sie fajnie jezy, poza tym jest usluchana, lubi sie bawic i przytulac, dlatego trzeba jak najszybciej znalezc jej Pana/ia:p:diabloti:

Posted

viverna napisał(a):
ile ona ma latek? i jakiej jest wielkości (miniatura czy bardziej jamnik standard)?

chyba bardziej standard:roll:wydaje mi sie ze mlodziutka, okolo roczku(ale to moje przypuszczenia)

Posted

no nic dziwnego skoro jest młoda a nie miała okazji nacieszyć się życiem rodzinnym to pewnie też nikt jej zbyt wiele uwagi nie poświęcał i nie miał czasu nauczyć chodzić na smyczy :shake: o ile wogóle poświęcano jej czas

Posted

tyciaNi napisał(a):
no nic dziwnego skoro jest młoda a nie miała okazji nacieszyć się życiem rodzinnym to pewnie też nikt jej zbyt wiele uwagi nie poświęcał i nie miał czasu nauczyć chodzić na smyczy :shake: o ile wogóle poświęcano jej czas

cos tam nauczona jest:roll:np zalatwaic sie na zewnatrz nie w pomieszczeniu, poza tym zero agresji, bardzo potrzebuje czlowieka, jak juz nie dom to by sie przydal tymczas w mieszkaniu, bo u mnie w kotlowni musi w nocy siedziec sama i piszczy, a tak non stop by przy kims byla:roll::-(