Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny wznówcie proszę ogłoszenia dla Grocika :loveu: on jest cudowny.. na spacerkach taki grzeczny.. i taki smutny, jak zostaje w kojcu..

Posted

chodząc miedzy boksami, zawsze towarzyszy mi Jego wzrok , śledzi każdy krok . Najdrobniejszy ruch powoduje ruch jego ogona i nadzieje, ze to do Niego się podejdzie ... Ja już nie zniosę dłużej jego wzroku :placz: on oczekuje obietnicy domu, ale jak ja mu ja mogę dać ? :-(
niech ktoś go w końcu zabierze z hotelu , on tak bardzo tego potrzebuje , ja tego potrzebuje

Posted

Agamika,doskonale Cie rozumie,tak mam w przypadku paru psiaków orzechowskich i mieleckich i czuje sie bezsilna,a domków zycze wszystkim,ale zawsze jakies pojedyncze bardziej zostaja w sercu.Grociku,wiem,ze chciałbys człowieka tylko dla siebie i na zawsze.....:-(

Posted

[quote name='SZPiLKA23'][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=627686324"]Grot czy ma szanse na dom? Przygarnij psa/ pies (627686324) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

Był na wcześniejszej stronie