Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='JustynaM.']Grocik się przypomina!!!!!! kiedy Grocik będzie miał badania?[/quote]
chcemy hurtem poprosic o badania 'naszych' i nie tylko podopiecznych.
Moze w tym tyg sie uda.Zeby go nie stresowac moze lekarz da rade podjechac pobrac krew komu trzeba, a kupke zlapiemy i zawieziemy same;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje ogłoszenia ze str.23 oraz wcześniejszych są poodnawiane i dodałam 3 nowe,nie wiem jak wygląda sprawa z allegro czy jeszcze aktualne i czy glosz.ze str.42 wszystkie są aktualne?

Posted

Wczoraj byl dluugi spacerek z edit i wiem,ze sesja tez byla:)Pewnie niedlugo wstawi.
Grocik zwawy, zadowolony a jak tylko na moment sie przy nim stanie ( ja szlam z Amikiem i chcialam cos powiedziec Edycie) momentalnie jego leb wpasowuje sie pod reke:loveu:w koncu ma idealna wysokosc do glaskanka:loveu:albo my dlugosc zwisajacych rak....no nie mozna opuszczac takich okazji do dodatkowych przytulanek:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='karusiap'] momentalnie jego łeb wpasowuje sie pod reke:loveu:w koncu ma idealna wysokosc do glaskanka:loveu:albo my dlugosc zwisajacych rak....:evil_lol::loveu:[/quote]

Radośc to dla nas wielka że psinka tak dobrze sie tam czuje.
Ten hotelik to jakies magiczne miejsce bo pewnie magiczni ludzie w nim bywają.....dziękujemy nieustannie...:Rose::buzi:

Posted

Ktos kto może mu dac własny kąt :-(

rano tradycyjnie we wtorek byłyśmy w hotelu , na szczęście edit_f pracuje :diabloti: więc Grot był tylko MÓJ :diabloti:

wiecozrem obiecuje kilka fot, a teraz takz anim wyjde do pracy na szybko ...

takie oto cosie dzis z Grotem spotkaliśmy :cool3:

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/sarny.jpg[/IMG]

Grot pilnie obserwował, co to za zjawisko jest :evil_lol:

a tak sie wtula (dla wyjaśnienia,. ja tu kucam i ja robie zdjęcie , dlatego takie krzywo powykręcane ) Grot w człowieka :loveu:

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9165.jpg[/IMG]

Posted

i było słonce i był spacer i było porządne wyczesywanie , i iskanie od ciotki Jagienki po głowie :evil_lol: ...

Grot dzis był wniebowzięty bo tu głaskanie, czesanie, słoneczko - zainetresowanie kilku ludzi i jeszcze załapał sie na samego kurczaka od jurmara który odwiedzał inne psy w hotelu .