karusiap Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='JustynaM.']Grocik się przypomina!!!!!! kiedy Grocik będzie miał badania?[/quote] chcemy hurtem poprosic o badania 'naszych' i nie tylko podopiecznych. Moze w tym tyg sie uda.Zeby go nie stresowac moze lekarz da rade podjechac pobrac krew komu trzeba, a kupke zlapiemy i zawieziemy same;) Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Super cioteczki jesteście wspaniale!!!!!!!!! Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 moje ogłoszenia ze str.23 oraz wcześniejszych są poodnawiane i dodałam 3 nowe,nie wiem jak wygląda sprawa z allegro czy jeszcze aktualne i czy glosz.ze str.42 wszystkie są aktualne? Quote
karusiap Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wczoraj byl dluugi spacerek z edit i wiem,ze sesja tez byla:)Pewnie niedlugo wstawi. Grocik zwawy, zadowolony a jak tylko na moment sie przy nim stanie ( ja szlam z Amikiem i chcialam cos powiedziec Edycie) momentalnie jego leb wpasowuje sie pod reke:loveu:w koncu ma idealna wysokosc do glaskanka:loveu:albo my dlugosc zwisajacych rak....no nie mozna opuszczac takich okazji do dodatkowych przytulanek:evil_lol::loveu: Quote
Becia66 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='karusiap'] momentalnie jego łeb wpasowuje sie pod reke:loveu:w koncu ma idealna wysokosc do glaskanka:loveu:albo my dlugosc zwisajacych rak....:evil_lol::loveu:[/quote] Radośc to dla nas wielka że psinka tak dobrze sie tam czuje. Ten hotelik to jakies magiczne miejsce bo pewnie magiczni ludzie w nim bywają.....dziękujemy nieustannie...:Rose::buzi: Quote
JustynaM. Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Grocik skacze na pierwsza! No właśnie tyle ogłoszeń i nic:placz: Quote
Becia66 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Grociku kochany czekamy że jednak ktos sie odezwie i cie pokocha całym sercem.....:roll: Quote
agamika Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ktos kto może mu dac własny kąt :-( rano tradycyjnie we wtorek byłyśmy w hotelu , na szczęście edit_f pracuje :diabloti: więc Grot był tylko MÓJ :diabloti: wiecozrem obiecuje kilka fot, a teraz takz anim wyjde do pracy na szybko ... takie oto cosie dzis z Grotem spotkaliśmy :cool3: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/sarny.jpg[/IMG] Grot pilnie obserwował, co to za zjawisko jest :evil_lol: a tak sie wtula (dla wyjaśnienia,. ja tu kucam i ja robie zdjęcie , dlatego takie krzywo powykręcane ) Grot w człowieka :loveu: [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9165.jpg[/IMG] Quote
albiemu Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 zazdroszczę Wam tego, że go macie dziewczyny ... jest wyjątkowy ... Ukochajcie go MOCNO ... Quote
halcia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jak pięknie sie wtula,jak maleńki szczeniaczek. Quote
Becia66 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Długi spacerek pewnie będzie dzisiaj......:lol: Quote
karusiap Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 W tym tygodniu wyjatkowo jutro:) Oby pogoda sie taka sliczna utrzymala... Quote
agamika Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Grocik masz w słoncu spacerowac :)[/quote] Ty załatw słonce, a ja załatwię spacer :evil_lol: Quote
halcia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Grociku,obyś miał same takie piekne dni jak dzisiaj,a najlepiej w swoim własnym domku z kochajacym panem. Quote
agamika Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 i było słonce i był spacer i było porządne wyczesywanie , i iskanie od ciotki Jagienki po głowie :evil_lol: ... Grot dzis był wniebowzięty bo tu głaskanie, czesanie, słoneczko - zainetresowanie kilku ludzi i jeszcze załapał sie na samego kurczaka od jurmara który odwiedzał inne psy w hotelu . Quote
Recommended Posts