karusiap Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jezeli osoby majace 'wladze' nad losem Grotoslawa zadecyduja,ze ma on nie zadawac sie z agamika,gdyz moze to ujemnie wplynac na jego psychike...zalatwie to...a raczej ja:cool1: gdyby ktos obawial sie pisac wprost-czekam na PW:cool1: Quote
Becia66 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Widzisz Grocie ile ciotków cie kocha...??? :evil_lol: niedługo będą sie bić o ciebie...:eviltong: Quote
irenaka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='agamika'] [B][COLOR=red] [/COLOR][/B] .. rude ... ....... lepiej trzyma się z daleka, bo rudemu to nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli :cool1::roll: [/quote] Dzisiaj się robię na rudo!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='irenaka']Karusia:loveu: -zaczynam Cię znowu śledzić:evil_lol:. Takie cudo a ja dopiero dzisiaj wpadłam na Jego trop. Jeżeli ktoś był już w Grocie zakochany to informuję, że właśnie wyrosła mu konkurencja do kochania. [B]Bardzo poważna konkurencja[/B];)[/quote] nie da sie ukryc:):):) Quote
JustynaM. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Grocik podbija serca coraz więcej ciotek :loveu: Quote
halcia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jak cudnie i wzruszajaco!Wielkie dzieki dziewczyny.Psiak ma siły i gania :crazyeye:!Kazdemu zrobi dobrze wyrabianie mięśni i rekordy w biegach...wiosna idzie...:eviltong:A tak naprawde to "bucze " z radosci. Quote
agamika Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 oj, ma siły, i apetyt tez mu sprzyja :diabloti: nawet za suche już się bierze z aptytem :multi: tylko qpe robi idąc :mad: ... i później muszę nieraz i przez 20 metrów zbierać <mdleje> (ale na szczęście qpa wygląda ok , biegunki nie ma :cool1: ) [SIZE=1] a ja mam takie moze głupie pytanie ... :oops: czy kos mu oglądał gruczoły okołodbyt. :oops: ? bo on ogonem merda, ale niepodnosi fdo góry i ja troche jestem przewrazliwiona ze tak to sie zatkane gruczoły objawiają [/SIZE]:oops: Quote
albiemu Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='agamika']oj, ma siły, i apetyt tez mu sprzyja :diabloti: nawet za suche już się bierze z aptytem :multi: tylko qpe robi idąc :mad: ... i później muszę nieraz i przez 20 metrów zbierać <mdleje> (ale na szczęście qpa wygląda ok , biegunki nie ma :cool1: ) [SIZE=1]a ja mam takie moze głupie pytanie ... :oops: czy kos mu oglądał gruczoły okołodbyt. :oops: ? bo on ogonem merda, ale niepodnosi fdo góry i ja troche jestem przewrazliwiona ze tak to sie zatkane gruczoły objawiają [/SIZE]:oops:[/quote] Skoro zaczyna jeść suche to odeślę mu jego suchą karmę którą u mnie OLAŁ całkowicie - ... spokojnie ... nie chciał jeść :) On ogona nie dźwignął nawet u mnie ... Możliwe że ma zatkane gruczoły więc w razie wizyty weta niech sprawdzą i wycisną ... Psiak ma napewno dyskomfort z tego powodu. No chyba że to jeszcze nie czas na dumnie postawiony ogon ... bo jeszcze psie smutki ... Quote
agamika Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 albiemu, :oops: lepiej spytaj p.tomka, bo on podaje jeden rodzaj karmy, i zazwyczaj woli nie mieszać z innymi :oops:, wiec zebys nie słała na marne dziś za to zastałam makaron niedojedzony w misce Grota :mad: powiedziałam mu ze jak nie będzie jadł, to będę to żarcie oddawać Luckiemu ,a on będzie stał i się patrzył, jak mu zjada:diabloti: .. tylko niewiem czy Grot soebie z tego cos wziąłdo serca :roll: Quote
albiemu Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='agamika']albiemu, :oops: lepiej spytaj p.tomka, bo on podaje jeden rodzaj karmy, i zazwyczaj woli nie mieszać z innymi :oops:, wiec zebys nie słała na marne dziś za to zastałam makaron niedojedzony w misce Grota :mad: powiedziałam mu ze jak nie będzie jadł, to będę to żarcie oddawać Luckiemu ,a on będzie stał i się patrzył, jak mu zjada:diabloti: .. tylko niewiem czy Grot soebie z tego cos wziąłdo serca :roll:[/quote] wiem właśnie, że Pan Tomek nie lubi zmieniać karmy ... no nic, narazie niech karma czeka ... Wierzę, że Grot znajdzie swoje miejsce, najwyżej pojedzie razem z karmą ... chyba, że nie będzie wskazana to dla innego biedaka będzie. szantażem mi Grota?!?! Szantazem?!! :) oj TYYYYYY :) hehehe Quote
halcia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Moze sie obraził,ze mu pod ogon zagladacie?:diabloti:A moze nie wypróznia sie całkiem i stad mniejszy apetyt?Buziaki dla Was za opiekę i dla Grocika. Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witanko, Grocik :loveu: Co tam słychać u naszego wspaniałego chłopaka ? Taka tutaj cisza ostatnio... nikt Grocia nie odwiedza...:shake: A właśnie, dziewczyny... czy Grotek ma jakieś ogłoszenia prócz allegro ? Quote
JustynaM. Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pewnie ze ma!!!!!!!!! ja powoli przeglądam i odnawiam ogłoszenia te które trzeba odnowić i jakieś doskrobie -nie zapominam o Grociku muszę zmienić banerek Grockika w podpisie na ten Nowszy tylko wszystko brak czas Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ojj dokładnie rozumiem ten brak czasu... :roll: Quote
karusiap Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czy Grot mial robione jakies badania? Tzn nie denerwujcie sie nic sie nie dzieje,ale w sumie jest juz w pewnym wieku... Moze zrobimy mu profilaktycznie krew i kal? i jakies witaminki na stawy i tak ogolnowzmacniajace bedziemy sie starac zdobyc i podawac;) Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Napewno było coś robione biorąc pod uwagę diagnozę, ale napewno warto jest odświeżyć wyniki ;) Dzięki jeszcze raz dziewczyny za wszystko :Rose: Quote
albiemu Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='karusiap']Czy Grot mial robione jakies badania? Tzn nie denerwujcie sie nic sie nie dzieje,ale w sumie jest juz w pewnym wieku... Moze zrobimy mu profilaktycznie krew i kal? i jakies witaminki na stawy i tak ogolnowzmacniajace bedziemy sie starac zdobyc i podawac;)[/quote] karusiap - zróbcie co trzeba ja pokryje koszty ... Miał robione badania, są w książeczce którą zostawiłam Panu Tomaszowi. W razie czego porównajcie ze starymi wynikami ... DZIĘKUJĘ. Quote
agamika Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9718.jpg[/IMG] [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9721.jpg[/IMG] [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9015.jpg[/IMG] [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9017.jpg[/IMG] [IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9009.jpg[/IMG] wydaje mi sie ze przytył troszkę ale na suche się znowu obraził :roll::mad: Quote
halcia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękna opieka przełozyła sie na piękny wyglad :lol:,staraja sie o niego,to i on sie stara wyglądac:evil_lol: Quote
JustynaM. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Grocik się przypomina!!!!!! kiedy Grocik będzie miał badania? Quote
Recommended Posts