Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

Posted

Jezeli osoby majace 'wladze' nad losem Grotoslawa zadecyduja,ze ma on nie zadawac sie z agamika,gdyz moze to ujemnie wplynac na jego psychike...zalatwie to...a raczej ja:cool1:
gdyby ktos obawial sie pisac wprost-czekam na PW:cool1:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']

[B][COLOR=red] [/COLOR][/B]

.. rude ... ....... lepiej trzyma się z daleka, bo rudemu to nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli :cool1::roll:

[/quote]

Dzisiaj się robię na rudo!!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Karusia:loveu: -zaczynam Cię znowu śledzić:evil_lol:.
Takie cudo a ja dopiero dzisiaj wpadłam na Jego trop.
Jeżeli ktoś był już w Grocie zakochany to informuję, że właśnie wyrosła mu konkurencja do kochania.
[B]Bardzo poważna konkurencja[/B];)[/quote]
nie da sie ukryc:):):)

Posted

Jak cudnie i wzruszajaco!Wielkie dzieki dziewczyny.Psiak ma siły i gania :crazyeye:!Kazdemu zrobi dobrze wyrabianie mięśni i rekordy w biegach...wiosna idzie...:eviltong:A tak naprawde to "bucze " z radosci.

Posted

oj, ma siły, i apetyt tez mu sprzyja :diabloti:
nawet za suche już się bierze z aptytem :multi:

tylko qpe robi idąc :mad: ... i później muszę nieraz i przez 20 metrów zbierać <mdleje> (ale na szczęście qpa wygląda ok , biegunki nie ma :cool1: )

[SIZE=1] a ja mam takie moze głupie pytanie ... :oops: czy kos mu oglądał gruczoły okołodbyt. :oops: ? bo on ogonem merda, ale niepodnosi fdo góry i ja troche jestem przewrazliwiona ze tak to sie zatkane gruczoły objawiają [/SIZE]:oops:

Posted

[quote name='agamika']oj, ma siły, i apetyt tez mu sprzyja :diabloti:
nawet za suche już się bierze z aptytem :multi:

tylko qpe robi idąc :mad: ... i później muszę nieraz i przez 20 metrów zbierać <mdleje> (ale na szczęście qpa wygląda ok , biegunki nie ma :cool1: )

[SIZE=1]a ja mam takie moze głupie pytanie ... :oops: czy kos mu oglądał gruczoły okołodbyt. :oops: ? bo on ogonem merda, ale niepodnosi fdo góry i ja troche jestem przewrazliwiona ze tak to sie zatkane gruczoły objawiają [/SIZE]:oops:[/quote]

Skoro zaczyna jeść suche to odeślę mu jego suchą karmę którą u mnie OLAŁ całkowicie - ... spokojnie ... nie chciał jeść :)

On ogona nie dźwignął nawet u mnie ... Możliwe że ma zatkane gruczoły więc w razie wizyty weta niech sprawdzą i wycisną ... Psiak ma napewno dyskomfort z tego powodu. No chyba że to jeszcze nie czas na dumnie postawiony ogon ... bo jeszcze psie smutki ...

Posted

albiemu, :oops: lepiej spytaj p.tomka, bo on podaje jeden rodzaj karmy, i zazwyczaj woli nie mieszać z innymi :oops:, wiec zebys nie słała na marne

dziś za to zastałam makaron niedojedzony w misce Grota :mad: powiedziałam mu ze jak nie będzie jadł, to będę to żarcie oddawać Luckiemu ,a on będzie stał i się patrzył, jak mu zjada:diabloti: .. tylko niewiem czy Grot soebie z tego cos wziąłdo serca :roll:

Posted

[quote name='agamika']albiemu, :oops: lepiej spytaj p.tomka, bo on podaje jeden rodzaj karmy, i zazwyczaj woli nie mieszać z innymi :oops:, wiec zebys nie słała na marne

dziś za to zastałam makaron niedojedzony w misce Grota :mad: powiedziałam mu ze jak nie będzie jadł, to będę to żarcie oddawać Luckiemu ,a on będzie stał i się patrzył, jak mu zjada:diabloti: .. tylko niewiem czy Grot soebie z tego cos wziąłdo serca :roll:[/quote]

wiem właśnie, że Pan Tomek nie lubi zmieniać karmy ... no nic, narazie niech karma czeka ... Wierzę, że Grot znajdzie swoje miejsce, najwyżej pojedzie razem z karmą ... chyba, że nie będzie wskazana to dla innego biedaka będzie.

szantażem mi Grota?!?! Szantazem?!! :) oj TYYYYYY :) hehehe

Posted

Witanko, Grocik :loveu:

Co tam słychać u naszego wspaniałego chłopaka ?
Taka tutaj cisza ostatnio... nikt Grocia nie odwiedza...:shake:
A właśnie, dziewczyny... czy Grotek ma jakieś ogłoszenia prócz allegro ?

Posted

Pewnie ze ma!!!!!!!!! ja powoli przeglądam i odnawiam ogłoszenia te które trzeba odnowić i jakieś doskrobie -nie zapominam o Grociku
muszę zmienić banerek Grockika w podpisie na ten Nowszy tylko wszystko brak czas

Posted

Czy Grot mial robione jakies badania?
Tzn nie denerwujcie sie nic sie nie dzieje,ale w sumie jest juz w pewnym wieku...
Moze zrobimy mu profilaktycznie krew i kal?
i jakies witaminki na stawy i tak ogolnowzmacniajace bedziemy sie starac zdobyc i podawac;)

Posted

[quote name='karusiap']Czy Grot mial robione jakies badania?
Tzn nie denerwujcie sie nic sie nie dzieje,ale w sumie jest juz w pewnym wieku...
Moze zrobimy mu profilaktycznie krew i kal?
i jakies witaminki na stawy i tak ogolnowzmacniajace bedziemy sie starac zdobyc i podawac;)[/quote]

karusiap - zróbcie co trzeba ja pokryje koszty ...
Miał robione badania, są w książeczce którą zostawiłam Panu Tomaszowi. W razie czego porównajcie ze starymi wynikami ... DZIĘKUJĘ.

Posted

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9718.jpg[/IMG]

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9721.jpg[/IMG]

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9015.jpg[/IMG]

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/g100_9017.jpg[/IMG]

[IMG]http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/grot100_9009.jpg[/IMG]

wydaje mi sie ze przytył troszkę

ale na suche się znowu obraził :roll::mad: