majuska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pewnie mu nawet przez myśl nie przeszło jakie nadzieje wzbudza i jak dołuje ludzi :shake: dobrze, że Grot nic nie wie o tym..... Quote
zdwrdwd Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Slomka22 napisał(a):dziwny pan Starsi ludzie... często tak mają. Boją się, że ich ktoś potem będzie nachodził albo okradnie:roll::roll:. Oj Grocisko Grocisko... to trzymamy za Ciebie dalej ...:multi::multi: Quote
Slomka22 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Grocik znajdziesz domek zobaczysz jeszcze bedziesz merdal ogonkiem Quote
agamika Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 on merda ogonkiem , pięknie merda , tak dostojnie bardzo:loveu: tylko fajnie by było jakby w domu merdał. ehhh nie wiem czym najlepiej wyczesać mu podszerstek, szczególnie z okolic szyi . Ma tam taki gesty bardo i na razie wszelkie sprzęty zawiodły .. hmmm Quote
Slomka22 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 myslalam o merdaniu z radosci do swojego wlasciciela jedynego na zawsze ;) Quote
albiemu Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 mialam w domu zgrzebło i cos dawało ale FAKT nic za wiele ... Ma niesamowitą tą sierść ... Grocie cisza telefoniczna w Twojej sprawie bolesna. Dziewczynki, które roznosiły plakaty są ze mną w kontakcie, wróciły z "wakacji" i wiem, że dalej do roboty w jego sprawie się zabierają. Strasznie było im przykro, że Grot nadal czeka .... Fajne dziewczyny - naprawdę! Grocie - niech Twój odmieniony los doda nam usmiechów!!!! i snu spokojnego!!!!! Quote
halcia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Miałam głupie przeczucie,ze to całkiem nie to. Quote
Slomka22 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 halcia napisał(a):Hop do góry... Grot tak na dobry poczatek dnia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2014350_smierc_wlascicielki_zabrala_mu_wszystko.html Quote
agamika Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Slomka22 dzięki :loveu: alegratke tez można wyróżnić , jeśli ktoś miałby nadmiar gotówki :oops: Quote
Slomka22 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ja jak przekonam moj telefon zeby ze mna wspolpracowal to sprobuje ja wyroznic ;) Quote
halcia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Grociku,co u ciebie? Jak ogonek,zostawiłes go w spokoju...? Quote
albiemu Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 prosimy o dom dla Grota ... na tym wątku toczy się walka wyjątkowych ludzi o zycie cudownego psa ... Quote
agamika Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 halcia napisał(a):Grociku,co u ciebie? Jak ogonek,zostawiłeś go w spokoju...? :shake: niestety , ... tzn on go już chyba nie rusza sam , ale rozwala merdając nim ..ciezko stwierdzić :shake: brak sił, brak pomysłów , chyba go po prostu przywiąże komuś do klamki ... Quote
Recommended Posts