Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucky.']Witamy się po długiej nieobecności :loveu:
I co z tym spacerkiem ? :lol::evil_lol:[/quote]
Witamy! :) :multi: :loveu:
Spacerek chyba nie wypali. :shake: Ale lada moment wakacje, a wtedy nie ma bata - spotkanko na 1000000000000000%. :loveu: :cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BobowitaMW']Witamy! :) :multi: :loveu:
Spacerek chyba nie wypali. :shake: Ale lada moment wakacje, a wtedy nie ma bata - spotkanko na 1000000000000000%. :loveu: :cool3:[/quote]

Szczerze to do d**** ta pogoda ! :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Dynamique']Szczerze to do d**** ta pogoda ! :placz::placz::placz:[/quote]
Zgadzam się. :-( Jeżeli nie przestanie padać nie będę w sobotę na treningu. Nie wezmą mnie z mokrym i śmierdzącym psem do autokaru. :evil_lol: :shake:

Posted

[quote name='Magda&Bloom']zgadzam się - pogoda do bani,

w taką pogodę to ja jestem mega szczęśliwa że Bloom łysy :evil_lol:

jak tam slalom?

pozdrawiam :p[/quote]
A slalom idzie nam coraz lepiej. :loveu: Na dzień dzisiejszy jest to tunel o szerokości 15cm. :cool3: :multi: :loveu: Teraz (w wakacje) będę miała więcej czasu i jestem pewna, że najpóźniej we wrześniu slalom będzie wyćwiczony. :)

Posted

[quote name='Magda&Bloom'][FONT=Arial]Metoda tunelowa uczy psa skakania a z głową w górze pies nie może dobrze robić slalomu. Lepszą technikę ma pies, który trzyma głowę niżej. [/FONT]

[/quote]

Mój pies był uczony metodą tunelową i raczej nie trzyma głowy w górze :cool3:

Posted

to akurat słowa Grega Derreta (z seminarium w Dublinie), potwierdzają pracę metodą tunelową mojego psa i nie tylko mojego :p. Możliwe, że to zależy od psa, u mnie np. w trakcie biegania w tunelu było okej problem pojawił się kiedy slalom był już na prostych.

Pozdrawiam ;) [CENTER][CENTER][B][FONT=Arial]
[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]

Posted

[quote name='Lucky.']Gosia co robisz jutro ? :lol:
Taka ładna pogoda jest ;p
Dziewczyny co wy na spacer ? :cool3:[/quote]
Gosia jest nad morzem :eviltong:
a ja dopiero po 3 lipca bede wolna , no ewentualnie 26 czerwca mozemy sie spotkac

Posted

[quote name='Dynamique']TAAAKKKK!! Chodź do Nas... jesteśmy baaardzo fajni XDD Szczególnie ja i moja agencja filmowa XDDD[/quote]
Co do agencji filmowej to mam pare zastrzezen, ona promuje niektore psy a inne olewa :diabloti:

Posted

Ja nie wiem do którego klubu mam w końcu iść, bo na Psiej Farmie nie muszę iść na kurs dzięki Marysi :diabloti: I wyjdzie tak jakby taniej .
Ale nie wiem, jeszcze pomyślę, muszę jeszcze pomyśleć, bo zastanawiam się czy nie pojechać na obóz z Rudą to bym musiała zbierać kasę na klatkę, smaki i te inne :evil_lol: