panienkabubu Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Zbliża się 2009 rok, jako moderator, chcialabym zrobić listę wystaw w danym kraju.. Jednak, jak wiemy, krajów jest mnóstwo. I pomyślałam, żeby zrobić spis wystaw w krajach, do których jeździmy najczęściej. Reszta byłaby "luźno". Dlatego robię ankietę, [B]gdzie jeździmy najczęściej[/B]? Na podstawie Waszych głosów, stopniowo będę robić (w miarę moich możliwości) listę wystaw zarówno krajowych, jak i międzynarodowych w podanych przez Was krajach. edit: można głosować na kilka krajów. Jeżeli wybieracie opcję "inne", podajcie jakie to kraje. Quote
Tecia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Dla mnie inne to - Slowenia, Chorwacja i Rumunia Quote
panienkabubu Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Czechy już zrobione. Jutro albo w pt zrobię Słowację. Czekamy na więcej głosów. Quote
panienkabubu Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Mamy 6 głosów na "inne" a tylko trzy osoby napisały co to znaczy dla nich inne. Proszę osoby głosujące o precyzyjne odpowiedzi. Quote
narisowa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 myślę, że sporo osób jeżdzi też do rumunii. u mnie pod pojęciem "inne" to jest sporo krajów. a może pod nazwą kraju wpisywać link do strony z planem wystaw? i pod hasłem "inne" zrobić listę krajów z linkami? - taka luźna propozycja:) Quote
panienkabubu Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 narisowa napisał(a):myślę, że sporo osób jeżdzi też do rumunii. u mnie pod pojęciem "inne" to jest sporo krajów. a może pod nazwą kraju wpisywać link do strony z planem wystaw? i pod hasłem "inne" zrobić listę krajów z linkami? - taka luźna propozycja:) tak, dobra propozycja, ale ciągle brakuje mi czasu, miałam zrobić spis Słowacji, bo widzę, że przoduje...... Nadrobię, obiecuję :oops: Czechy już zrobione. Quote
panienkabubu Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Czechy i Słowacja zrobione. Dodatkowo w każdym wątku umieszczam info o Championatach jak zdobyć danego kraju. Jak będziecie zakładać nowe wątki o danych wystawach w danych krajach to KONIECZNIE dajcie mi znać, umieszczę w poszczególnych wątkach. edit: zabieram się za Litwę. Quote
PANGEA Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Inne: Rumunia, Bługaria, Francja, Włochy Zaczynam też myśleć o Danii :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 No i jak tam? Czym jesteście jeszcze zainteresowani? Zrobione są: [LIST] [*]Czechy [*]Słowacja [*]Litwa [*]Ukraina [/LIST]Co robić w następnej kolejności? Quote
PANGEA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='ankacyganka']Niemcy - koniecznie!! :) Niemcy akurat maja super stronke Tu sa niemieckie wystawy Internationale Ausstellungen Quote
ankacyganka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 PANGEA dziekuje :*, dlaczego jest tak malo wystaw w Niemczech? :( Quote
LineaLuna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 inne Litwa i nie zaznaczyłam Białorusi a tam też jeżdżę Quote
Zabajka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam Inne to dla mnie Rumunia i Bułgaria. Quote
marider Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 inne = tez Anglia, Francja i Bialorus. W wiekszosci to jednak kraje oscienne i w zasadzie jezdzi sie tam gdzie jest komu najblizej a ceny wystaw i tak zblizone sa do polskich. Z konkurencja to juz roznie bywa (jest zarowno lepsza jak i gorsza). Pzdr Quote
indiana Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jadę z moimi dziewczynami,owczarki szetlandzkie do Danii.Na tą wystawę 15 lutego.Mamy pietra ,podobno tam duża konkurencja w naszej rasie. Quote
MEGNUM Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 panienkabubu napisał(a):No i jak tam? Czym jesteście jeszcze zainteresowani? Zrobione są: Czechy Słowacja Litwa Ukraina Co robić w następnej kolejności? Czy będą na dogo jeszcze jakieś rozpiski wystaw w innych krajach?? Np Rumunia, Białoruś, Austria????? Nie ukrywam, że dużo wygodniej jak jest wszystko na dogo niż takie szukanie stron związków i bieganie po tych stronkach. Na przykład na stronce Białorusi nie ma english wersion a ja po ichniejszemu nic a nic:shake: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Zrobię, zrobię:loveu: Przepraszam, wyleciało mi z głowy. Ja niestety też nie kumam niektórych języków :( Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 inne: Na Litwie byłam na 3 wystawach.. + 1 raz Węgry + 1 raz Austria Quote
resurgam Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja najczęściej biorę pod uwagę sędziego. W ubiegłym roku pojechałam do Budapesztu, bo nigdy nie udało mi się przedstawić psa do oceny s. E. Mach ze Szwajcarii. Pomysł był znakomity, bo oprócz dobrego opisu pogratulowała mi dobrze przygotowanego psa do wystawy, a jednocześnie mój chart na koniec swojej wystawowej kariery uzyskał championat węgierskiego weterana. Natomiast bardzo wątpliwe są wyjazdy na wystawy zagraniczne do polskich sędziów. Miałam kilka przypadków, że sędzia z Polski obniża oceny polskim psom. Quote
Recommended Posts