Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Xeno duzo krotkich jazd ktore prowadza np.do dluuuuugiego spaceru....Slinienie to lagodniejsza forma chor.lokomocyjnej....

A kiedy w Katowicach ida collie ?W niedziele ?

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skąd takie podsumowanie???

Przecież już wcześniej pisałam, że chciałabym się z Wami spotkać!

A o Katowicach - co ja takiego napisałam???? Tylko odpisałam potwierdzająco na Twój wcześniejszy post!

Nic z tego nie rozumię - za co tak nachytałam?

Posted
Skąd takie podsumowanie???

Przecież już wcześniej pisałam, że chciałabym się z Wami spotkać!

A o Katowicach - co ja takiego napisałam???? Tylko odpisałam potwierdzająco na Twój wcześniejszy post!

Nic z tego nie rozumię - za co tak nachytałam?

Xeno ja sie tylko smieje :lol:

a czytalas na wystawach temat "Katowice" ? Tam jest o spotkaniu a Ty ani mru mru :nono:

Posted
Zgłoszenie do Opola wysłane więc już nie ma odwrotu.....jedziemy :evilbat:

a u nas nie wyslane :oops:

Z pewnych wzgledow nie wiem czy pojade totez zaplace pod koniec drugiego terminu :roll:

Bo juz wole co najwyzej placic ta 100 jesli jade w 100%niz tracic 85zl :roll:

Posted
No masz rację.....ale ja mam nadzieję, że przyjedziesz... :lol:

W Rzeszowie nie było kiedy pogadać...

nadzieja wiadomo czyja matka .....80

a w Rzeszownie to faktycznie nie za bardzo....Ja sie w ogole zastanawiam jakim cudem ja tam w histerie nie popadlam :nono: :wink: :lol:

Posted

Diana, mam dla Ciebie złe wieści - jest już podany katalog na wystawę w Katowicach i nie widzę tam twojego pieska, o którym pisałaś, że ma być :-(

Posted

Justynka!No ja wiem, że dzięki Tobie :lol: ....

Całusy dla Ciebie!!!

Xena....cóż moge powiedzieć.Zawiodłam się bo obiecali, że zgłoszą Axela zwłaszcza, że mieszkają w Katowicach!

Kasiu!Dzięki za linka...zobaczyłam sobie i widzę, że parę ładnych sztuk będzie :lol: A wiesz co to za collie krótkowłose???

Posted

Słuchajcie brat zrobił mi banerek nowy....chciałam go sobie wkleic pod moimi postami, ale nie udało mi się.......jaka jest max.wielkość tego Post Nuka??Może carragan coś podpowie???Ach, on jest zrobiony w Macromedia Flash(nie wiem czy dobrze napisałam)i moze dlatego nie chce mi go pokazać???

Nawet w posta nie wchodzi......

Posted

Ach....zapomniałam napisac.......jak ktoś chce to mogę wysłać na maila....może jakiemuś odwaznemu uda się go wkleić na swoją stronkę :lol:

Pozdrawiam!!!

Posted

Noelani korzystajac z okazji zapytam - jak Wam poszlo?

Jakie wrazenia? Opowiadaj, opowiadaj, a jezeli juz gdzies wspominalas na ten temat to zapodaj linka :wink:

Posted

No kurna, tyle sie napisalam i mi sie IE zamknal :evil:

W skrocie: musilismy zadowolic sie BOS bo przerznelismy z psem, no i chyba zaczne z suka trenowac wystawianie na peronie metra w godzinach szczytu coby ja zobojetnic na efekty specjalne w postaci tlumu, halasu i zamieszania ;) Bo jak sie za duzo wokol niej dzieje to przeciez ona nie bedzie stala w miejscu! :stupid:

A mam tylko kilka dni na cwiczenia bo w niedziele kolejne show :cunao:

Posted

BOS? :o

Gratulujemy! :multi:

Ooo, tak! Efekty specjalne - tego sie boje najbardziej. Juz sobie wyobrazam rekacje mojej...brr...

A mam tylko kilka dni na cwiczenia bo w niedziele kolejne show

A to sie rozjezdzilyscie! Powodzenia :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...