tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Xeno duzo krotkich jazd ktore prowadza np.do dluuuuugiego spaceru....Slinienie to lagodniejsza forma chor.lokomocyjnej.... A kiedy w Katowicach ida collie ?W niedziele ?
tunio Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 W Katowicach Collie są w niedzielę :-) to brzydko z Twojej strony ze sie w takim razie z dogomaniakami niechcesz spotkac :grab: :lol:
Xena Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Skąd takie podsumowanie??? Przecież już wcześniej pisałam, że chciałabym się z Wami spotkać! A o Katowicach - co ja takiego napisałam???? Tylko odpisałam potwierdzająco na Twój wcześniejszy post! Nic z tego nie rozumię - za co tak nachytałam?
rybkad Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 W schronisku w Celestynowie przebywaja 2 szczeniaczki collie.
tunio Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Skąd takie podsumowanie???Przecież już wcześniej pisałam, że chciałabym się z Wami spotkać! A o Katowicach - co ja takiego napisałam???? Tylko odpisałam potwierdzająco na Twój wcześniejszy post! Nic z tego nie rozumię - za co tak nachytałam? Xeno ja sie tylko smieje :lol: a czytalas na wystawach temat "Katowice" ? Tam jest o spotkaniu a Ty ani mru mru :nono:
Diana14 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Zgłoszenie do Opola wysłane więc już nie ma odwrotu.....jedziemy :evilbat:
tunio Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Zgłoszenie do Opola wysłane więc już nie ma odwrotu.....jedziemy :evilbat: a u nas nie wyslane :oops: Z pewnych wzgledow nie wiem czy pojade totez zaplace pod koniec drugiego terminu :roll: Bo juz wole co najwyzej placic ta 100 jesli jade w 100%niz tracic 85zl :roll:
Diana14 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 No masz rację.....ale ja mam nadzieję, że przyjedziesz... :lol: W Rzeszowie nie było kiedy pogadać...
tunio Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 No masz rację.....ale ja mam nadzieję, że przyjedziesz... :lol: W Rzeszowie nie było kiedy pogadać... nadzieja wiadomo czyja matka .....80 a w Rzeszownie to faktycznie nie za bardzo....Ja sie w ogole zastanawiam jakim cudem ja tam w histerie nie popadlam :nono: :wink: :lol:
nice_girl Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Dianuś Ty nie zapominaj ,ze tylko dzieki mnie spotkałaś się z Carr 8)
Xena Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Diana, mam dla Ciebie złe wieści - jest już podany katalog na wystawę w Katowicach i nie widzę tam twojego pieska, o którym pisałaś, że ma być :-(
Noelani Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Stawka jest tutaj http://www.kynkat.neostrada.pl/pl/wystawa_katalog_1.htm
Diana14 Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Justynka!No ja wiem, że dzięki Tobie :lol: .... Całusy dla Ciebie!!! Xena....cóż moge powiedzieć.Zawiodłam się bo obiecali, że zgłoszą Axela zwłaszcza, że mieszkają w Katowicach! Kasiu!Dzięki za linka...zobaczyłam sobie i widzę, że parę ładnych sztuk będzie :lol: A wiesz co to za collie krótkowłose???
Noelani Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 A wiesz co to za collie krótkowłose??? Tak, widzialam je na zeszlorocznej miedzynarodowce warszawskiej :)
Diana14 Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Słuchajcie brat zrobił mi banerek nowy....chciałam go sobie wkleic pod moimi postami, ale nie udało mi się.......jaka jest max.wielkość tego Post Nuka??Może carragan coś podpowie???Ach, on jest zrobiony w Macromedia Flash(nie wiem czy dobrze napisałam)i moze dlatego nie chce mi go pokazać??? Nawet w posta nie wchodzi......
Diana14 Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Ach....zapomniałam napisac.......jak ktoś chce to mogę wysłać na maila....może jakiemuś odwaznemu uda się go wkleić na swoją stronkę :lol: Pozdrawiam!!!
nice_girl Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Dianuś To mi wyślij a ja dam na swoją stronkę.Mój mail [email protected] :wink:
Diana14 Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Justynka! Brat mówi, że go przerobi żeby był mniejszy.To wtedy Ci go wyślę :lol:
Mami Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Noelani korzystajac z okazji zapytam - jak Wam poszlo? Jakie wrazenia? Opowiadaj, opowiadaj, a jezeli juz gdzies wspominalas na ten temat to zapodaj linka :wink:
Noelani Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 No kurna, tyle sie napisalam i mi sie IE zamknal :evil: W skrocie: musilismy zadowolic sie BOS bo przerznelismy z psem, no i chyba zaczne z suka trenowac wystawianie na peronie metra w godzinach szczytu coby ja zobojetnic na efekty specjalne w postaci tlumu, halasu i zamieszania ;) Bo jak sie za duzo wokol niej dzieje to przeciez ona nie bedzie stala w miejscu! :stupid: A mam tylko kilka dni na cwiczenia bo w niedziele kolejne show :cunao:
Mami Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 BOS? :o Gratulujemy! :multi: Ooo, tak! Efekty specjalne - tego sie boje najbardziej. Juz sobie wyobrazam rekacje mojej...brr... A mam tylko kilka dni na cwiczenia bo w niedziele kolejne show A to sie rozjezdzilyscie! Powodzenia :lol:
Diana14 Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Jakby ktos chciał to mój nowy banerek jest juz na stronie Jolliego w linkach, a żebyście nie szukali to tutaj Niestety nie potrafie go tu wkleić........
nice_girl Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 Dianuś W najbliższym czasie będzie na mojej stronie.Hmmm czy to jest na pewno bannerek?
Diana14 Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 No to jest banerek tylko w takim fajnym programie wykonany :lol:
Recommended Posts