Jump to content
Dogomania

Duży, wilkowaty, kochany PROM czeka na prawdziwy dom !!! JUZ GO MA!!! :)))

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
No pewnie, przecież sam się nie nauczy komend. Ciekawa byłam czy kiedyś, jak jeszcze miał dom, to czy ktoś go czegoś uczył. Widać,że nie :shake: To podgryzanie rąk to pewnie było ze szczęścia. Grunt, że szybko się uczy i jest inteligentny :loveu:

`. Widać, że Prom szybko się uczy. Jednak ten jego strach... W przeszłości jak był mały to musiał z radości podgryzać ręce jednak teraz to już duży chłopak i troszkę to boli. :eviltong: Ale ciągle pracujemy nad tym i jest ze spaceru na spacer lepiej. ;) Na razie przezwyciężymy te gryzienie a później znajdzie się czas na komendy chyba, że znajdzie już domek nasz Promiczek. ;)

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

`. Dzisiaj niestety do schroniska nie pojechałam bo jestem przeziębiona. Mam rozwalone migdałki, kaszel, katar. :placz::placz::placz: Wybaczcie. Już 2 tyg. nie widziałam Promika. :-( Postaram się w przyszłym tyg. w piątek podjechać do schronu.

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Dzisiaj niestety do schroniska nie pojechałam bo jestem przeziębiona. Mam rozwalone migdałki, kaszel, katar. :placz::placz::placz: Wybaczcie. Już 2 tyg. nie widziałam Promika. :-( Postaram się w przyszłym tyg. w piątek podjechać do schronu.

...a Promika nie ma już w schronisku:lol: :razz:....

Posted

Jagoda1 napisał(a):
...a Promika nie ma już w schronisku:lol: :razz:....

`. Chce pani Jagoda powiedzieć znaczy się napisać... Że... Prom ma dom!?!?!?!?!

Posted

Tak Prom jest już w nowym domu.:multi::multi::multi: Państwo, którzy go adoptowali szukali dużego, spokojnego psiaka, który bedzie pełnil rolę gospodarza podwórka. Prom ma do dyspozycji duże, ogrodzone podwórko i ciepłą budę.

• 3 weeks later...
Posted

Diora napisał(a):
Mój przystojniak znalazł domek???? HURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

`. szczęśliwy ze swoją rodzinką ;) :multi:

• 1 month later...