phase Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Diora napisał(a):No pewnie, przecież sam się nie nauczy komend. Ciekawa byłam czy kiedyś, jak jeszcze miał dom, to czy ktoś go czegoś uczył. Widać,że nie :shake: To podgryzanie rąk to pewnie było ze szczęścia. Grunt, że szybko się uczy i jest inteligentny :loveu: `. Widać, że Prom szybko się uczy. Jednak ten jego strach... W przeszłości jak był mały to musiał z radości podgryzać ręce jednak teraz to już duży chłopak i troszkę to boli. :eviltong: Ale ciągle pracujemy nad tym i jest ze spaceru na spacer lepiej. ;) Na razie przezwyciężymy te gryzienie a później znajdzie się czas na komendy chyba, że znajdzie już domek nasz Promiczek. ;) Quote
Himena007 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ogłoszenia dla przystojniaka adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl 4lapy.pl neeon.pl pajeczyna.pl animalia.pl spacerek.net eoferty.com.pl pineska.pl wegetarianie.pl dwukropek.pl Kupsprzedaj.pl Adin.pl. najpewniej.pl aleokazja.pl olx.pl www.ogloszenia.interpress.net.pl darmobranie.pl ojej.pl Quote
phase Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 `. Dzięki Himena. Niestety dzisiaj nie odwiedziłam Proma, bo nie byłam w schronisku. Ale za to bd za tydzień, prawdopodobnie. Quote
Diora Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Dziś sobota :) Czekamy na Promikowe wieści i... zdjęcia oczywiście :p Quote
phase Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 `. Dzisiaj niestety do schroniska nie pojechałam bo jestem przeziębiona. Mam rozwalone migdałki, kaszel, katar. :placz::placz::placz: Wybaczcie. Już 2 tyg. nie widziałam Promika. :-( Postaram się w przyszłym tyg. w piątek podjechać do schronu. Quote
majka50 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Witajcie cioteczki.:loveu:Nie wiem czy na coś się przydam ale zawsze jeszcze jedna głowa do kombinowania jak pomóc Promisiowi chyba nie zawadzi. Quote
Jagoda1 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. Dzisiaj niestety do schroniska nie pojechałam bo jestem przeziębiona. Mam rozwalone migdałki, kaszel, katar. :placz::placz::placz: Wybaczcie. Już 2 tyg. nie widziałam Promika. :-( Postaram się w przyszłym tyg. w piątek podjechać do schronu. ...a Promika nie ma już w schronisku:lol: :razz:.... Quote
majka50 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kurcze jagoda napisz coś więcej. Pojechał do swojego, osobistego domku?????? Ale się Aga ucieszy jak się dowie:multi: A może już wie???????? Quote
phase Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Jagoda1 napisał(a):...a Promika nie ma już w schronisku:lol: :razz:.... `. Chce pani Jagoda powiedzieć znaczy się napisać... Że... Prom ma dom!?!?!?!?! Quote
Ania_i_Kropka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tak Prom jest już w nowym domu.:multi::multi::multi: Państwo, którzy go adoptowali szukali dużego, spokojnego psiaka, który bedzie pełnil rolę gospodarza podwórka. Prom ma do dyspozycji duże, ogrodzone podwórko i ciepłą budę. Quote
phase Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 `. Nareszcie!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Promiczek ma domek. :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Diora Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Mój przystojniak znalazł domek???? HURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
phase Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Diora napisał(a):Mój przystojniak znalazł domek???? HURRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: `. szczęśliwy ze swoją rodzinką ;) :multi: Quote
Diora Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Nie było mnie pewien czas, wracam,a tu takie świetne wieści :) :multi: Czy są jakieś newsy, zdjęcia od jego nowej rodzinki? :) Quote
Diora Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Skoro do Promisia uśmiechnęło się szczęście, to może maluch też znajdzie DS? :( http://www.dogomania.pl/forum/f1159/szukamy-ds-dla-wyrzuconego-na-ulice-6-cio-miesiecznego-hoovera-142653/#post12671279 Quote
Recommended Posts