Diora Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Śliczny psiaczek, zaznaczę sobie i będę śledzić jego wątek Quote
phase Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 `. Witamy cioteczkę.:p Jednak do Promika mało osób zagląda... :shake: Quote
Diora Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 WyPROMujemy chłopaka :) Bardzo mi się podoba ten psiaczek... Możecie mi napisać jak mogę wstawić sobie jego bannerek w sygnaturze? chodzi mi o to,żeby jego pyszczek zobaczyło trochę więcej osób Quote
Diora Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kochana mordeczka :loveu: Zastanawia mnie dlaczego nikt go nie chce... Promik niesamowicie mi się podoba, a już ponad rok czeka na domek. AguusS__x33, masz jakiś pomysł w jaki sposób mogłabym mu pomóc? Może jakiś bazarek?? Quote
phase Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Diora napisał(a):Kochana mordeczka :loveu: Zastanawia mnie dlaczego nikt go nie chce... Promik niesamowicie mi się podoba, a już ponad rok czeka na domek. AguusS__x33, masz jakiś pomysł w jaki sposób mogłabym mu pomóc? Może jakiś bazarek?? `. No właśnie też myślałam o tym, że już tyle czeka w schronisku... Hmm jedynie pomogą chyba ogłoszenia... :( Ja najwyżej pójdę do mojego zoologicznego i tam tez dam ogłoszenia Promika... Quote
phase Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 `. z soboty Promik ze swoją koleżanką z klatki, Nely. w końcu ze stojącymi uszami:evil_lol: Przytulas:loveu::loveu: Quote
Diora Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ale Wam ładnie razem :loveu: Wymiziaj go też ode mnie. Kochany pyszczuś, może w końcu uśmiechnie się do niego szczęście... Quote
phase Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 `. W sobotę wymiziam. :loveu: I postaram się może o lepsze fotki (ze stojącymi uszkami :evil_lol:), ale nie wiem czy aparat będzie... Quote
phase Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 `. Jejciu ciociu Jagodo dziękuję za te zdjęcia są boskie!!!!!!!! Nareszcie udało się złapać Promika w stojących uszach!!! :evil_lol: Aż brak mi słów jaki on jest Śliczny i że go nikt nie chce... :shake: A i czy nie wygląda w tych szeleczkach brzydko?!?!?! :razz: Quote
Diora Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. A i czy nie wygląda w tych szeleczkach brzydko?!?!?! :razz: No wiesz?? :mad: Skąd ten pomysł?? Ślicznie mu :loveu: Jestem jego wirtualną fanką nr 1 :eviltong: Bardzo bym chciała żeby w końcu znalazł domek... Taki fajny psiak Quote
phase Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 `. No to dobrze, że się podoba. :lol: Czasem jeszcze Prom wejdzie pod nogi, ale później szybko przyjdzie i zaczyna lizać po rękach. Jeszcze raz dziękuję p. Jagodo za te fotki!! :loveu: Quote
Diora Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Halo, halo, co tam u Promika słychć?? :loveu: Quote
phase Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Diora napisał(a):Halo, halo, co tam u Promika słychć?? :loveu: `. Nikt nie pytał to nie pisałam. :eviltong: Prom mnie z dnia na dzień zaskakuje!. Z klatki jak wychodzi to skacze z radości !. Liże po rękach (już odzwyczaił się gryzienia) Na spacerach co chwilę podchodzi wręcz biegnie siada i liże, jakby chciał podziękować za każdą chwilę z nim spędzoną!. Chyba dobrze działa na nią sunia, z którą razem siedzi w boksie. :lol: Teraz chyba będę w piątek w schronisku albo w sobotę wtedy z nim wyjdę postaram się o fotki. ;) Quote
Diora Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote=AguusS__x33;12166413Teraz chyba będę w piątek w schronisku albo w sobotę wtedy z nim wyjdę postaram się o fotki. ;) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :p Super, że jest grzeczniutki. Quote
phase Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 `. Czasami jeszcze Prom ma nawyk gryzienia za ręce, nie robi tego mocno, ale gdyby to byłoby dziecko to mógłby zrobić niechcący "małą szkodę"... Na komendę "puść" lub "źle" nie robi już tego. Mam nadzieję, że w piątek bd miała aparat i wyjdą ładne zdjęcia i stojące uszy Promika. :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Piękna ta nowa koleżanka. Wysterylizowana, prawda? Nie będzie z tego małych? Quote
phase Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Lemoniada napisał(a):Piękna ta nowa koleżanka. Wysterylizowana, prawda? Nie będzie z tego małych? `. U nas w schronisku psiaki po 2 tygodniowej kwarantannie są wysterylizowane / kastrowane. Nie ma się czego obawiać. :evil_lol: Jutro do Promika. :multi: Ale znowu zaprowadzenie go do klatki... :placz: Quote
Diora Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Niech się wyszaleje na spacerku kudłacz kochany :loveu: Nie zapomnij aparatu :) Quote
phase Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='Diora']Niech się wyszaleje na spacerku kudłacz kochany :loveu: Nie zapomnij aparatu :) `. No właśnie aparatu nie miałam. :mad::oops: Ale zrobiłam chociaż kilka z telefonu. I koleżanka Promika. ;) Quote
Diora Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Promik jest uroczy :loveu: Dzięki za fotki, Agus :p A on w ogóle grzeczny jest? Przychodzi na zawołanie jak np. biega bez smyczy? Umie jakieś komendy? Quote
phase Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Diora napisał(a):Promik jest uroczy :loveu: Dzięki za fotki, Agus :p A on w ogóle grzeczny jest? Przychodzi na zawołanie jak np. biega bez smyczy? Umie jakieś komendy? `. Grzeczny to jest bardzo. Na zawołanie przychodzi jednak, gdy go coś zainteresuje to jakby stracił słuch. :eviltong: Niestety komend nie umie. Czasem zrobi siad, ale to bardziej ze strachu... :shake: Tak samo jak bardziej się go pociągnie to się kładzie... Dużo pracy przed nami, ale i tak jestem dumna z Promika, bo z każdego spaceru na spacer jest lepiej, chociażby z "gryzieniem" rąk.. Quote
Diora Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 No pewnie, przecież sam się nie nauczy komend. Ciekawa byłam czy kiedyś, jak jeszcze miał dom, to czy ktoś go czegoś uczył. Widać,że nie :shake: To podgryzanie rąk to pewnie było ze szczęścia. Grunt, że szybko się uczy i jest inteligentny :loveu: Quote
Recommended Posts