AngelsDream Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nigdy nie wstawiałam ogłoszeń, więc zapytam - czy tak to może wyglądać? Czekoladowa Kora szuka domu! Quote
Majaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='AngelsDream']Nigdy nie wstawiałam ogłoszeń, więc zapytam - czy tak to może wyglądać? Czekoladowa Kora szuka domu! Jasne Dzięki! Quote
AngelsDream Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Psy.pl Gumtree Adopcje org też już są ;) Tylko czekamy na akceptację. Na gumtree nie chce wejść zdjęcie, ale dodam jak tylko się da. Quote
Majaa Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Angelsdream, Świetna robota Bardzo dziękuję Ci za ogłoszenia Czekolady :Rose: Pozmieniałam 1 i 2 post tego wątku Dodałam w końcu Usię na początek! Quote
AngelsDream Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [ IMG ] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ec22428ab8be73a.html A bez spacji wygląda, to tak: Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Maja - czy Parszów to daleko ? Mam zdjecie asta, czarnego, przywiazanego łańcuchem do drzewa bez budy, misek czy czegokolwiek....mogłabyś kiedyś zerknać czy te debile zrobili mu chociaż budę jak obiecali?:-( Quote
Majaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 andzia69 napisał(a):Maja - czy Parszów to daleko ? Mam zdjecie asta, czarnego, przywiazanego łańcuchem do drzewa bez budy, misek czy czegokolwiek....mogłabyś kiedyś zerknać czy te debile zrobili mu chociaż budę jak obiecali?:-( Ta sprawa jest raczej załatwiona Jutro ktoś podjedzie i sprawdzi! Wszelkie informacje przekazałam, foty też ! A Usia i Czekolada szukają domów nadal ! Quote
Majaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Podnoszę, bo zapsienie całkowite panuje ! Efekt tylko dzisiejszego tygodnia to 7 kolejnych zwierzaków!!!! Quote
Majaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Czy mogę prosić o pomoc w zrobieniu bannerku oraz w ogłoszeniach dla Usi? Bo Czekoladka jak widzę rozgłośniona zostala ! Dziękuję Quote
Majaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='AngelsDream'] Angelsdream Dziękuję ! Suczki pokazywać się na pierwszej ! Szybciutko ! Quote
Majaa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Uprzejmie donoszę ;) że Czekoladka pojechała w środę do nowego REWELACYJNEGO domku w Połańcu, a Usia pojechała wczoraj do nowego domu w Starachowicach O pierwszym domku wiem bardzo dużo i wiem, że chciałabym więcej takich domków dla naszych bezdomniaków O drugim wiem znacznie mniej , ale relacji koordynującej tą adopcję podczas mojej nieobecności,wiem że to równie dobry domek ! Dziękuję wszystkim za zaangażowanie! Zamknęłabym ten wątek, ale na razie nie mam kiedy zrobić nowego, a mam do adopcji suczkę zgłoszoną z mojej Gminy, która jest strasznie podobna do Usi, tylko zdecydowanie bardziej śmiała niż Usia W wyglądzie 90% podobieństwa ! Quote
Recommended Posts