Jump to content
Dogomania

Czekoladka i Usia!Ok.1-1,5 roczne sunie pojechały do nowych domków!!!

Recommended Posts

Posted

Angelsdream, Świetna robota Bardzo dziękuję Ci za ogłoszenia Czekolady :Rose:

Pozmieniałam 1 i 2 post tego wątku Dodałam w końcu Usię na początek!

Posted

Maja - czy Parszów to daleko ? Mam zdjecie asta, czarnego, przywiazanego łańcuchem do drzewa bez budy, misek czy czegokolwiek....mogłabyś kiedyś zerknać czy te debile zrobili mu chociaż budę jak obiecali?:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
Maja - czy Parszów to daleko ? Mam zdjecie asta, czarnego, przywiazanego łańcuchem do drzewa bez budy, misek czy czegokolwiek....mogłabyś kiedyś zerknać czy te debile zrobili mu chociaż budę jak obiecali?:-(

Ta sprawa jest raczej załatwiona Jutro ktoś podjedzie i sprawdzi! Wszelkie informacje przekazałam, foty też !

A Usia i Czekolada szukają domów nadal !

Posted

Uprzejmie donoszę ;) że Czekoladka pojechała w środę do nowego REWELACYJNEGO domku w Połańcu, a Usia pojechała wczoraj do nowego domu w Starachowicach O pierwszym domku wiem bardzo dużo i wiem, że chciałabym więcej takich domków dla naszych bezdomniaków O drugim wiem znacznie mniej , ale relacji koordynującej tą adopcję podczas mojej nieobecności,wiem że to równie dobry domek !

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie!

Zamknęłabym ten wątek, ale na razie nie mam kiedy zrobić nowego, a mam do adopcji suczkę zgłoszoną z mojej Gminy, która jest strasznie podobna do Usi, tylko zdecydowanie bardziej śmiała niż Usia W wyglądzie 90% podobieństwa !