Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dobrze, że mały jest u Ciebie!!!

Słuchajcie:
jest kobieta ode mnie z Brzegu, która poszukuje za darmo, ze schroniska psa jamnika do suki, bo chce założyc swoją hodowlę!!!

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robaczek ma łącznie 20 ogłoszeń ! na różnych portalach !
Post 17 i 18 tam są linki. Nie miałam czasu żeby to zebrać i wkleić na pierwszą stronę , w ostatnim tygodniu spędzałam czas głównie w schronie, a resztę na robieniu ogłoszeń!

Posted

Właśnie zaglądam i wyprzedziłaś mnie iwa77. Wczoraj usilnie załatwiałam mu domek stały ale niestety nic nie wyszło. A dzisiaj chciałam po niego pojechać i zabrać go na TM. Mąż właśnie mi powiedział, że ma chlopaka z pracy, który już wczoraj chciał zabrać Bajerka na stałe do siebie.Zaraz do Ciebie iwa zadzwoniłam ale podany numer tel. chyba jest nieprawidłowy. Podam Ci na PRW mój numer.

Posted

[quote name='Lady Nona']Właśnie zaglądam i wyprzedziłaś mnie iwa77. Wczoraj usilnie załatwiałam mu domek stały ale niestety nic nie wyszło. A dzisiaj chciałam po niego pojechać i zabrać go na TM. Mąż właśnie mi powiedział, że ma chlopaka z pracy, który już wczoraj chciał zabrać Bajerka na stałe do siebie.Zaraz do Ciebie iwa zadzwoniłam ale podany numer tel. chyba jest nieprawidłowy. Podam Ci na PRW mój numer.

Matko serce mi w gardle stanęło. Lady Nona nie używaj skrótu TM bo to znaczy Tęczowy Most.

Posted

[quote name='ecci']Jak dobrze, że mały jest u Ciebie!!!

Słuchajcie:
jest kobieta ode mnie z Brzegu, która poszukuje za darmo, ze schroniska psa jamnika do suki, bo chce założyc swoją hodowlę!!!

ponawiam apel

Posted

Oczka cudnie wyszły pod kolor kocyka .....
Dzisiaj ważyłam robaczka - całe 5,5 kg !
A koszyczek jest nadal be ! - robaczek przesiaduje tylko na fotelu , a w nocy wpakował się do łóżka :mad:

Posted

iwa77 napisał(a):
A koszyczek jest nadal be ! - robaczek przesiaduje tylko na fotelu , a w nocy wpakował się do łóżka :mad:

bardzo mądry robaczek:evil_lol:

Posted

iwa77 napisał(a):

Dusza jamnika i wie gdzie jego naturalne środowisko.

Posted

Fredzia:) napisał(a):
jutro ide spytac sie pani czy sie decyduje na niego

Fredziu gdyby pani była zainteresowana to daj znać i podam Ci moje namiary
aby się mogła ze mną skontaktować w sprawie adopcji.

Posted

iwa77 napisał(a):
Fredziu gdyby pani była zainteresowana to daj znać i podam Ci moje namiary
aby się mogła ze mną skontaktować w sprawie adopcji.

dobrze jak pani sie zdecyduje bedzie mial najlepszy domek na swiecie ale nie zapeszam jutro dam znac kolo poludnia a moze zostaw mi juz numer tel na pw to jutro podam pani zeby sie skontaktowala

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dusza jamnika i wie gdzie jego naturalne środowisko.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak sama miałabym wybór między koszem, fotelem a łóżkiem, to wybrałabym łóżko...i sądzę, że chyba każda z nas by tak zrobiła:evil_lol:

Posted

O rany! Rzeczywiście pokręciłam z tym skrótem- TM to miało być tymczas. Ale tak wyszło bo się spieszyłam. A zdjęcia bez krat są o wiele lepsze i widać jaki on jest ładny. Chyba iwa77 zrobi konkurs kandydatów.

Posted

jest szansa na domek widze to wstrzymam sie do jutra z podmianą fotek w ogłoszeniach na te terażniejsze,bo chyba nie bedą już potrzebne,
jak mozna go nie chcieć,toż to przecudny słodziak :loveu: