ecci Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jak dobrze, że mały jest u Ciebie!!! Słuchajcie: jest kobieta ode mnie z Brzegu, która poszukuje za darmo, ze schroniska psa jamnika do suki, bo chce założyc swoją hodowlę!!! Quote
xmartix Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='iwa77']Robaczek śpi na fotelu. ! coś te jamniorki to te fotele sobie zaklepały u wsyztskich widzę, to pewnie genetycznie :diabloti: Quote
xmartix Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Robaczek ma tylko allegro? bo na pierwszej stronie wątku nic nie ma Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Robaczek ma łącznie 20 ogłoszeń ! na różnych portalach ! Post 17 i 18 tam są linki. Nie miałam czasu żeby to zebrać i wkleić na pierwszą stronę , w ostatnim tygodniu spędzałam czas głównie w schronie, a resztę na robieniu ogłoszeń! Quote
Lady Nona Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Właśnie zaglądam i wyprzedziłaś mnie iwa77. Wczoraj usilnie załatwiałam mu domek stały ale niestety nic nie wyszło. A dzisiaj chciałam po niego pojechać i zabrać go na TM. Mąż właśnie mi powiedział, że ma chlopaka z pracy, który już wczoraj chciał zabrać Bajerka na stałe do siebie.Zaraz do Ciebie iwa zadzwoniłam ale podany numer tel. chyba jest nieprawidłowy. Podam Ci na PRW mój numer. Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Lady Nona']Właśnie zaglądam i wyprzedziłaś mnie iwa77. Wczoraj usilnie załatwiałam mu domek stały ale niestety nic nie wyszło. A dzisiaj chciałam po niego pojechać i zabrać go na TM. Mąż właśnie mi powiedział, że ma chlopaka z pracy, który już wczoraj chciał zabrać Bajerka na stałe do siebie.Zaraz do Ciebie iwa zadzwoniłam ale podany numer tel. chyba jest nieprawidłowy. Podam Ci na PRW mój numer. Matko serce mi w gardle stanęło. Lady Nona nie używaj skrótu TM bo to znaczy Tęczowy Most. Quote
ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='ecci']Jak dobrze, że mały jest u Ciebie!!! Słuchajcie: jest kobieta ode mnie z Brzegu, która poszukuje za darmo, ze schroniska psa jamnika do suki, bo chce założyc swoją hodowlę!!! ponawiam apel Quote
taxelina Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/328/cac8d705627eddfb.jpg ale cudne oczka.. Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Oczka cudnie wyszły pod kolor kocyka ..... Dzisiaj ważyłam robaczka - całe 5,5 kg ! A koszyczek jest nadal be ! - robaczek przesiaduje tylko na fotelu , a w nocy wpakował się do łóżka :mad: Quote
ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 iwa77 napisał(a):Oczka cudnie wyszły pod kolor kocyka ..... Dzisiaj ważyłam robaczka - całe 5,5 kg ! A koszyczek jest nadal be ! - robaczek przesiaduje tylko na fotelu , a w nocy wpakował się do łóżka :mad: bardzo mądry robaczek:evil_lol: Quote
Fredzia:) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jutro ide spytac sie pani czy sie decyduje na niego Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 iwa77 napisał(a):Oczka cudnie wyszły pod kolor kocyka ..... Dzisiaj ważyłam robaczka - całe 5,5 kg ! A koszyczek jest nadal be ! - robaczek przesiaduje tylko na fotelu , a w nocy wpakował się do łóżka :mad: Dusza jamnika i wie gdzie jego naturalne środowisko. Quote
iwa77 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Fredzia:) napisał(a):jutro ide spytac sie pani czy sie decyduje na niego Fredziu gdyby pani była zainteresowana to daj znać i podam Ci moje namiary aby się mogła ze mną skontaktować w sprawie adopcji. Quote
Fredzia:) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 iwa77 napisał(a):Fredziu gdyby pani była zainteresowana to daj znać i podam Ci moje namiary aby się mogła ze mną skontaktować w sprawie adopcji. dobrze jak pani sie zdecyduje bedzie mial najlepszy domek na swiecie ale nie zapeszam jutro dam znac kolo poludnia a moze zostaw mi juz numer tel na pw to jutro podam pani zeby sie skontaktowala Quote
ecci Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Dusza jamnika i wie gdzie jego naturalne środowisko.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak sama miałabym wybór między koszem, fotelem a łóżkiem, to wybrałabym łóżko...i sądzę, że chyba każda z nas by tak zrobiła:evil_lol: Quote
Lady Nona Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 O rany! Rzeczywiście pokręciłam z tym skrótem- TM to miało być tymczas. Ale tak wyszło bo się spieszyłam. A zdjęcia bez krat są o wiele lepsze i widać jaki on jest ładny. Chyba iwa77 zrobi konkurs kandydatów. Quote
Bella1 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A drugą białą skarpetkę chyba maluch zgubił :cool3::cool3: Quote
danka1234 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 jest szansa na domek widze to wstrzymam sie do jutra z podmianą fotek w ogłoszeniach na te terażniejsze,bo chyba nie bedą już potrzebne, jak mozna go nie chcieć,toż to przecudny słodziak :loveu: Quote
ecci Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 a nie można by było zrobić chłopakowi teraz sterylki???? Quote
viverna Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ecci napisał(a):a nie można by było zrobić chłopakowi teraz sterylki???? no właśnie... Quote
Recommended Posts