wiq Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ależ na flacim też pisałam :cool3::cool3: Quote
olekg89 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Wiq-klikerówa?się oburzyła?:diabloti: Quote
Ewa i flatki Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 olekg89 napisał(a):Wiq-klikerówa?się oburzyła?:diabloti: A jak :angryy: Quote
wiq Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 no, no, Olek, nie klikerówa, do Ewy z szacunkiem:razz: i nie róbcie mi offa na wątku:evil_lol: Quote
Ziunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 nie no... do końca Ci odbiło... na kogo Ty tam chcesz z prądem wyskoczyć? :cool1: Ewelina kupiła i stosuje... jestem w szoku, po 5 latach pies znormalniał. Ale to jest krew charta- klapki na oczach i inaczej nie dotrzesz... Ale na flata??? aaa nie gadam z Tobą :nonono2: :eviltong: Quote
sylrwia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 wiq i jak udało sie porzyczyć? pomogło? Quote
EdiKris Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja stosowałem takie "cudo" sprowadzajac na ziemię pasje łowiecką mojego Goldena, jestem w szoku sktucznoscią. Wcale nei trzeba prądu używać jest jeszcze opcja z dzwiękiem, psy są mądre szybko kojarzą. Teraz od czasu do czasu zakładam ale już nie pamiętam kiedy uzyłem prądu (3V). W tej chwili pies pobiegnie za zwierzyną płową, ale na gwizdek wraca od razu do mnie. Dodam tylko, ze z psem poluję na codzień i dla jego bezpieczeństwa wymagane jest bezwzględne posłuszeństwo. Quote
wiq Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 sylrwia, skontaktowałam się w sprawie pożyczki właśnie z EdiKrisem ;) ale stwierdziłam, że jednak zakupię własną i jestem w trakcie 'kompletowania' kasy ;) EdiKris, właśnie takie zrywki za płową są najgorsze. do tego jeszcze dochodzi wybitna jak na retrievera ciętość wobec drapieżników.. ja co prawda nie poluję z psami (jeszcze;)) ale codziennie chodzę z nimi po lesie i takie ganianie jest dla mnie nie do przyjęcia:cool1: Quote
sylrwia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To daj znać jak Wam idzie korygowanie psic. Powodzenia :) Quote
Recommended Posts