Tengusia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 wiesci od Kajetana [QUOTE] Brzydal i brzydul dostali wypowiedzenie z lecznicy. Są w schronie. Odrobaczeni , zaszczepieni, dostali i surowicę. Zaliczyli dwa spacerki z Wolontariuszkami. Suoper psiaki. Rozrabiają i gryzą na całego. Szukajcie domków. Był dzisiaj jeden chętny ale odmówiłem. [/QUOTE] one nie powinny tam byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Tengusia']wiesci od Kajetana one nie powinny tam byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake::shake:masakra [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Greven Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Brzydale w schronisku? O nie... :shake: Quote
Tengusia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 halo czy naprawde nikt nie chce pomoc naszym dwom kluseczkom :placz::placz::placz: Quote
Tengusia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 podnosze nasze maluchy :painting: Quote
Okamia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kurcze dwa maluchy w schronie :placz: Co z tymi DT?? Quote
Greven Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Okamia napisał(a): Co z tymi DT?? Jest tylko jeden DT, u mnie. Quote
Okamia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Greven napisał(a):Jest tylko jeden DT, u mnie. Nic nie obiecuje ale porozmawiam z mamą i może wezmę drugiego szczyla do siebie na DT... nic nie obiecuje ale to zawsze coś :razz: Z kim się skontaktować w tej sprawi w razie czego?? Quote
Tengusia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Okamia napisał(a):Nic nie obiecuje ale porozmawiam z mamą i może wezmę drugiego szczyla do siebie na DT... nic nie obiecuje ale to zawsze coś :razz: Z kim się skontaktować w tej sprawi w razie czego?? jak cos kontaktuj sie z Kajetanem z fundacji Emir telefon podany jest w pierwszym poscie ;) Quote
Hala Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A mi się wydawało, że Sandra to husieczkowa cioteczka. :evil_lol: Quote
Greven Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hala napisał(a):A mi się wydawało, że Sandra to husieczkowa cioteczka. Njeeee... Halinka jest od husieczków. Reszta świata kocha bullowate :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 kopiuje z niebieskiego :multi::multi::multi: Brzydul w nowym domku./ To ten lekko popielaty z z większą ilością białego koło noska . Bardzo się cieszę. na domek nadal czeka Brzydal, ja mam umowiona wizyte w jego sprawie we wtorek 25.11 moze akurato ;) Quote
Okamia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Tengusia napisał(a):na domek nadal czeka Brzydal, ja mam umowiona wizyte w jego sprawie we wtorek 25.11 moze akurato ;) Cieszę się z dobrego domku dla jednego potfforka :loveu::multi::multi::multi: i 3mam kciuki za drugiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 przypominam Brzydala ktory nadal czeka na domek ;) Quote
Tengusia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Brzydal i Brzydul znowu razem, niestety adopcja okazala sie niewypalem, pan wzial psa jak sie okazalo nie dla siebie tylko dla kolego ktoremu psa nie wydano w schronisku a wiedzial ze i od Kajetana psa nie dostanie, potem wogole okazalo sie ze peis jest u matki tego goscia, Kajetan szczeniaka odebral !!! ludzie ci jeszcze dwa razy probowali szczeniaka wziasc ze schronu raz przysylajac dziewczyne ktora twierdzila ze psa dla kuzynki chce drugi raz matke ktora zareczala ze pies bedzie u niej. Obecnie psy przebywaja u Kajetana, maja tez podobno znalezione DT do ktorych pojada, dalej szukamy DS !!!!!!!! Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bidocki:-( Cudne jesteście oby to wam szczęście przyniosło:roll: Quote
Recommended Posts