Jump to content
Dogomania

[Poznań] szczeniaki w typie bullka OBA MAJA DOMKI !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesci od Kajetana

[QUOTE]
Brzydal i brzydul dostali wypowiedzenie z lecznicy. Są w schronie. Odrobaczeni , zaszczepieni, dostali i surowicę. Zaliczyli dwa spacerki z Wolontariuszkami.
Suoper psiaki. Rozrabiają i gryzą na całego. Szukajcie domków.
Był dzisiaj jeden chętny ale odmówiłem.
[/QUOTE]

one nie powinny tam byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Tengusia']wiesci od Kajetana

one nie powinny tam byc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake::shake::shake:masakra [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Greven napisał(a):
Jest tylko jeden DT, u mnie.

Nic nie obiecuje ale porozmawiam z mamą i może wezmę drugiego szczyla do siebie na DT... nic nie obiecuje ale to zawsze coś :razz:

Z kim się skontaktować w tej sprawi w razie czego??

Posted

Okamia napisał(a):
Nic nie obiecuje ale porozmawiam z mamą i może wezmę drugiego szczyla do siebie na DT... nic nie obiecuje ale to zawsze coś :razz:

Z kim się skontaktować w tej sprawi w razie czego??

jak cos kontaktuj sie z Kajetanem z fundacji Emir telefon podany jest w pierwszym poscie ;)

Posted

kopiuje z niebieskiego :multi::multi::multi:

Brzydul w nowym domku./ To ten lekko popielaty z z większą ilością białego koło noska . Bardzo się cieszę.

na domek nadal czeka Brzydal, ja mam umowiona wizyte w jego sprawie we wtorek 25.11 moze akurato ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
na domek nadal czeka Brzydal, ja mam umowiona wizyte w jego sprawie we wtorek 25.11 moze akurato ;)

Cieszę się z dobrego domku dla jednego potfforka :loveu::multi::multi::multi:
i 3mam kciuki za drugiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Brzydal i Brzydul znowu razem, niestety adopcja okazala sie niewypalem, pan wzial psa jak sie okazalo nie dla siebie tylko dla kolego ktoremu psa nie wydano w schronisku a wiedzial ze i od Kajetana psa nie dostanie, potem wogole okazalo sie ze peis jest u matki tego goscia, Kajetan szczeniaka odebral !!! ludzie ci jeszcze dwa razy probowali szczeniaka wziasc ze schronu raz przysylajac dziewczyne ktora twierdzila ze psa dla kuzynki chce drugi raz matke ktora zareczala ze pies bedzie u niej.

Obecnie psy przebywaja u Kajetana, maja tez podobno znalezione DT do ktorych pojada, dalej szukamy DS !!!!!!!!