amikat Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Do schroniska trafiła 2 tygodnie temu..... Ot - jak zawsze auto dobrej marki (wysoka półka) przyhamowało, otworzyły sie drzwi i pies wylądował na ulicy. Na tej ulicy na której mieści się katowickie schronisko. Psianka trafiła na kwarantannę. 2 dni temu z niej wyszła i trafiła na boks bytowy . Nie na długo! Wczoraj załatwiłam z Panią kierownik przeniesienie jej na hotel. Siedzi sama, grzeje dupkę, tylko jeść nie chce..... Schudła okropnie choć jedzenia jej nie brakowało. Depresja i tęsknota. Ona nie wie dlaczego jej świat sie zawalił..... Taka jest chuda ze jak chart wygląda! Jutro jadę do niej. Pójdziemy na spacerek. zawiozę jej barwika. Sterylka miała być za tydzień ale doktor mówi ze za chuda.... Podkarmimy i za 2 tygodnie ciach ciach zrobimy. Na boku ma takiego małego guzka jak koniec małego palca. Jest blady, poprzetykany naczyniami i sterczą na nim włosy. Wytniemy go przy sterylce - lekarz mówi ze to "tętniaczek, naczyniaczek". Bejbi jest przymilna, przytulaśna . Na inne psy szczeka ale jak jest swobodnie puszczona to obwącha i daje spokój. Co do kotów - nie wiem - próby nie było.... Jutro zobaczę. Patrze nią i jakbym moją Taksunie widziała...... Te oczy takie ludzkie, takie mądre i takie strasznie smutne...... DOMKU SZUKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ten domek????????????????????????? Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Arial]Na razie rozsyłam info ....[/FONT] Quote
Klementynkaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 chlip, chlip... o której jedziesz do niej? Quote
karusiap Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jest przepiekna (wiem,widzialam zdj,zeby nie bylo;)) mam nadzieje,ze chocby z racji wieku szybko znajdzie dom... Quote
amikat Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Janeczka - foteczki wklei - ona ma kabelek do telefoniku! Quote
karusiap Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 amikat napisał(a):Janeczka - foteczki wklei - ona ma kabelek do telefoniku! super!jest poszukiwany kabelek;) Quote
amikat Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 NIE................. domek poszukiwany a kabelek na doczepkę! Quote
karusiap Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 amikat napisał(a):NIE................. domek poszukiwany a kabelek na doczepkę! aaa...racja...wiedzialam,ze cos poplatalam:no-no-no: Quote
maciaszek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Amikat, o której wybierasz się do schronu? Quote
amikat Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 maciaszek napisał(a):Amikat, o której wybierasz się do schronu? o to samo pytała Madzia - Klementynka. Myślę że około 9 rano - mam tylko godzinkę. Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Arial]o raju ...jaka Ona piękna :loveu:[/FONT] Quote
aisaK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rany jaka ona cudowna:loveu: Ale te jej oczy!:shake:Smutne, puste, proszące:placz: Co zrobił ci człowiek? Szukamy jej dobrego domku!!! Dzodzo-może allegro?:oops:Ciągle cię o to prosze, kochana:oops:;) Quote
Klementynkaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 duża ta sunia... o 9 powiadasz :razz: nie wiem co moje bestie na to! Quote
Alicja Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Arial]Amikat ....jak ona badzo przypomina mi naszą sunieczkę ..... może i jej się tak uda z domeczkiem ??[/FONT] Quote
aisaK Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Najlepiej jakby znalazło sie dla niej DT:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:....................ale cisza ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Klementynkaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 BEJBI frrrunie na adopcyjną, namiary na Ciebie Anetko podałam. Quote
amikat Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Jutro mała będzie sterylizowana i będzie miała usunięte te niepokojące 2 guzki. Damy je na histo - patologie.Potem jedzie do Moniki do Żędowic pod opole na tymczas! Quote
Gisic87 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Czy Bejbi ma jakieś ogłoszenia? Jeśli nie to jak tylko wrócę z pracy porobię:lol: Quote
Gisic87 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ogłoszenia dla Bejbi: na kupiepsa gumtree i allegro Bejbi śliczna dobka szuka kochającego domku!! (481469201) - Aukcje internetowe Allegro Nie wiem czemu ale linki nie wchodzą:roll: Quote
Klementynkaa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Gisic87']ogłoszenia dla Bejbi: na kupiepsa gumtree i allegro Bejbi śliczna dobka szuka kochającego domku!! (481469201) - Aukcje internetowe Allegro dzięki ogromne dla Ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts