Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
i... Bąbelek zostanie zabrzaninem... byli młodzi fajni państwo z chłopakiem jakos tak 10-cio letnim... Bąbel chciał go od razu z wielkiem miłosci stratować... podskakiwał, zaczepiał... uczyłam ich wspólnej zabawy sznurkiem i piłeczką, pokazałąm parę knifów, jak zapanować nad psem...
Pan i pani Ewa z Zabrza bardzo rozsądni, wyspowiadali się z doświadczeń z psiakami i wypytywali o wszystko: dietkę, przyzwyczajenia, leczenie Bąbla i dalsze postępowanie... umowę uważnie przeczytali oboje, podpisała pani.
Obiecali informacje i zdjęcia za jakis czas. Bąbel zachowa swoje imie!

I... był dzis telefon od bardzo fajnej pani z Pyskowic też, a raczej siedem telefonów... pani zobaczyłą Bąbla i chciałą natychmiast przybywać, bo Bąbel kubek w kubek podobny do jej psa, który odszedł za TM po ponad roku leczenia, pampersów itp... Będziemy tej pani szukać malutkiego psiaka podobnego do Bąbla...

I popatrzcie, jak nei było domku, tak nie było... a teraz przydałyby sie ze dwa Bąbelki...

Ooo jak fajnie!!!

Bardzo, bardzo się cieszę!!!:loveu::multi:

Posted

halbina napisał(a):
Pani chciałą szczeniaka pieska, któtkowłosego, docelowo niewielkiego, pod kolanko... ot... Bąbla... :roll:

To sunia odpada.. :roll: a szkoda, bo przylepa straszna :)

Posted

ale on wcale nie będzie niewielki tylko średni-łapy ma mocnej budowy - super że dom się taki fajny trafił! jak nie było to nie było-a nagle 2 3 domy i to całkiem poważne się ustawiły:crazyeye:

Posted

pasują do siebie, nieprawdaż? energetyczny psiak i jego pańcio... :loveu:
państwo maja też koty trzy... takie zachodzące na wyżerkę i mizianko... ponoć Bąbel chce sie z nimi bawić, ale one nie bardzo... :shake: :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

I chociaż Bąbelek ma dom, to wzięcie go od Uemki odbija mi sie nieprzyjemną czkawką... :shake: chciałam pomóc psu w potrzebie, a wyszło na to, że sobie go przywłaszczyłam... :roll:

Posted

halbina napisał(a):
I chociaż Bąbelek ma dom, to wzięcie go od Uemki odbija mi sie nieprzyjemną czkawką... :shake: chciałam pomóc psu w potrzebie, a wyszło na to, że sobie go przywłaszczyłam... :roll:

..................:hmmmm:

Posted

:cool1:..poczytałam ...miłe to nie było ...... wydać psa na DT i zakończyć na tym zainteresowanie nim :razz::razz:a teraz wątpliwości jakieś ....ana wątku jakoś nie widziałam nikogo z owych osób :shake:

• 5 months later...