kaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na tą chwilę psiaki są zabezpieczone, sunia mieszka w kociarni, ale nie może tam zostać na zawsze, Gruby też jest na leczeniu na czasowym lokum, tylko z jednym psem.I trzeba myśleć co z psiakami dalej ,bo schronisko dosłownie peka.Suczka jest starsza,problemy ze wzrokiem ,słuchem, zaniedbana w typie sky-teriera,długo- włosa, mała.Przez chwilę oba psiaki przebywały w kociarni,nie było żadnych problemów.Oba starsze,i niekonfliktowe. Quote
kaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 AlinaS napisał(a):Czy poza pogryzieniami psiak jest zdrowy? W którym schronisku przebywa? myślę o wzięciu go na DT Proszę o więcej info Psiaki przebywają w Rudzie Śląskiej ,Gruby oprócz pogryzień ,cierpi tylko na nadwagę. Quote
jusstyna85 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 AlinaS napisał(a):Czy poza pogryzieniami psiak jest zdrowy? W którym schronisku przebywa? myślę o wzięciu go na DT Proszę o więcej info jest zdrowy,alkceptuje inny psy, przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej, to obok Katowic... Dajesz Nam nadzieje.... Quote
pixie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 AlinaS napisał(a):Czy ta sunia zgodziłaby się z psiakiem z tego forum i jakiej jest wielkości? może by tak obydwa wyrwać z tego horroru nie smialam o tym pomyslec..wlasciwie inaczej tak pomyslalam a może by te dwie bidy mogly trafic do Ciebie na tymczas...i oto stalo sie taka propozycja padla wspaniale byloby justyss zamartwia sie...i nie tylko ona wszyscy w tym watku sie zamartwiamy i co najgorsze niewielkie mozliwosci na pomoc Alino to niezwykly gest...transport ..hmm nie takie odleglosci na dogo sie pokonywalo a czy moglabys nieco blizej napisac o sobie..bo niewiele postow masz na koncie i nie bardzo Ciebie znamy? i co mozesz im zaoferowac my z pewnoscia ogloszenia w poszukiwaniu domkow, podnoszeni watku, co jeszcze moze karme? dziękujemy z całego serca, że zauwazyłaś ten watek i zechcialas pomyslec jak moglabys im pomoc... tyle tych bid na dogo Quote
Marzena&Gusti Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Trzymam kciuki za DT! To by było takie piękne.... Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Tak piękne, że aż trudno byłoby uwierzyć... wątek suni zaraz zrobie...widok jest "niezły"...:( Quote
AlinaS Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O sobie no cóż mogę napisać? Mieszkam w Jaktorowie ( k/ Grodziska Maz}. Mam niewielki domek (2 pokoje kuchnia łazienka) i kawałek działki 1800 m.Wszystko w nienadzwyczajnym stanie-Jakoś nigdy nie przywiązywałam wagi do dóbr materialnych To tak jeśli chodzi a warunki dla psów. O mnie osobiście: Zwierzęta to moja praca, pasja i hobby. Może to byle jak brzmi ale to fakt. Pracuję jako pielęgniarz zwierząt, po pracy zwierzaki w domu - 3 psy i 5 kotów no i oczywiście mąż. Wieczorem trochę internetu głównie dogomania i miau a inne portale w miarę potrzeb związanych głównie ze zwierzakami. Zwierzęta były u mnie w domu zawsze nawet gdy mieszkałam w Warszawie wtedy co prawda tylko 1 pies no ale był. Od 4 lat cały swój czas oraz energię poświęcam zwierzakom jest to chyba ucieczka przed wolnym czasem żeby nie mieć czasu na myślenie.....5 lat temu zginął tragicznie mój syn (jedynak) i nagle zrobiła się niesamowita pustka. Tak że w tych czworonogach znalazłam jakiś sens do życia. Jeśli chodzi o postępowanie ze zwierzakami to doświadczenie mam chyba spore... chociażby ze względu na pracę ( pod opieką 40 kotów i 50 psów) a w domu zgodna kociopsia ósemka. Nie wiem co jeszcze mogę dodać? W razie pytań tel 604 877 990 Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [Alinko żadne słowa nie są w stanie wyrazić jak bardzo mi przykro z powodu Twojego synka.Podziwiam Cie za odwagę i chęć niesienia pomocy.Podbudowujesz naszą wiare w ludzi.Bardzo Ci dziękujemy. ja przekazuje Twój numer schronisku, najlepiej bedzie jeśli Pani Kasia skontaktuje sie z Tobą i omówicie sobie wszystko.Ja nie mam żadnych praw do psów. Quote
Lionees Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Pierdzieli się dogo:mad:.Pani Alinko,Justynka zaraz do Pani zadzwoni.Pozdrawiam:loveu: Quote
AlinaS Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Schronisko już dzwoniło. Mają się odezwać jakbędzie coś wiadomo z transportem Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 AlinaS napisał(a):Schronisko już dzwoniło. Mają się odezwać jakbędzie coś wiadomo z transportem Alinka bierze na DT tego psiaka + starą sunie i to w ciemno :) wysłałam Ci jej wątekn a PW... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sky-terier-staruszka-nie-widzi-za-czuje-chce-zyc-124219/ Nie sądziłam, że sie uda... potrzebny pilnie transport i pomoc w akcji reklamowej... Quote
MartynaP Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 czyli ten psiak i tamta sunia jada do DT-super :multi: Quote
kaa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Najprawdopodobniej Grubcio,z DT, pod koniec miesiąca zostanie wzięty,do DS dzwonili państwo,którzy są zdecydowani odebrać go,mieszkają w Warszawie.Na razie ,tyle bo nie chcę zapeszać,;). Dziewczyny,która z Was,przynosi takie szczęście:razz: ? Quote
kaa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A żeby na wątku,było jeszcze goręcej,mamy transport :multi:,za zwrotem kosztów. Na szczęśliwy koniec, robimy,zżute na paliwo :loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 kaa napisał(a):A żeby na wątku,było jeszcze goręcej,mamy transport :multi:,za zwrotem kosztów. Na szczęśliwy koniec, robimy,zżute na paliwo :loveu: To może nie być konieczne, może będzie transport z Jastrzębia Zdroju prosto do Grodziska... Quote
madzia828 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło;) Quote
AlinaS Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 kaa napisał(a):A żeby na wątku,było jeszcze goręcej,mamy transport :multi:,za zwrotem kosztów. Na szczęśliwy koniec, robimy,zżute na paliwo :loveu: Na kiedy wstępnie planujecie transport Quote
jusstyna85 Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 AlinaS napisał(a):Na kiedy wstępnie planujecie transport 11 listopad... Quote
Recommended Posts