Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tą chwilę psiaki są zabezpieczone, sunia mieszka w kociarni, ale nie może tam zostać na zawsze, Gruby też jest na leczeniu na czasowym lokum, tylko z jednym psem.I trzeba myśleć co z psiakami dalej ,bo schronisko dosłownie peka.Suczka jest starsza,problemy ze wzrokiem ,słuchem, zaniedbana w typie sky-teriera,długo- włosa, mała.Przez chwilę oba psiaki przebywały w kociarni,nie było żadnych problemów.Oba starsze,i niekonfliktowe.

Posted

AlinaS napisał(a):
Czy poza pogryzieniami psiak jest zdrowy? W którym schronisku przebywa?
myślę o wzięciu go na DT Proszę o więcej info

Psiaki przebywają w Rudzie Śląskiej ,Gruby oprócz pogryzień ,cierpi tylko na nadwagę.

Posted

AlinaS napisał(a):
Czy poza pogryzieniami psiak jest zdrowy? W którym schronisku przebywa?
myślę o wzięciu go na DT Proszę o więcej info

jest zdrowy,alkceptuje inny psy, przebywa w schronisku w Rudzie Śląskiej, to obok Katowic...

Dajesz Nam nadzieje....

Posted

AlinaS napisał(a):
Czy ta sunia zgodziłaby się z psiakiem z tego forum i jakiej jest wielkości? może by tak obydwa wyrwać z tego horroru

nie smialam o tym pomyslec..wlasciwie inaczej tak pomyslalam a może by te dwie bidy mogly trafic do Ciebie na tymczas...i oto stalo sie taka propozycja padla

wspaniale byloby
justyss zamartwia sie...i nie tylko ona
wszyscy w tym watku sie zamartwiamy i co najgorsze niewielkie mozliwosci na pomoc

Alino to niezwykly gest...transport ..hmm nie takie odleglosci na dogo sie pokonywalo

a czy moglabys nieco blizej napisac o sobie..bo niewiele postow masz na koncie i nie bardzo Ciebie znamy? i co mozesz im zaoferowac
my z pewnoscia ogloszenia w poszukiwaniu domkow, podnoszeni watku, co jeszcze moze karme?

dziękujemy z całego serca, że zauwazyłaś ten watek i zechcialas pomyslec jak moglabys im pomoc...

tyle tych bid na dogo

Posted

O sobie no cóż mogę napisać?
Mieszkam w Jaktorowie ( k/ Grodziska Maz}. Mam niewielki domek (2 pokoje kuchnia łazienka) i kawałek działki 1800 m.Wszystko w nienadzwyczajnym stanie-Jakoś nigdy nie przywiązywałam wagi do dóbr materialnych To tak jeśli chodzi a warunki dla psów.
O mnie osobiście:
Zwierzęta to moja praca, pasja i hobby. Może to byle jak brzmi ale to fakt.
Pracuję jako pielęgniarz zwierząt, po pracy zwierzaki w domu - 3 psy i 5 kotów no i oczywiście mąż. Wieczorem trochę internetu głównie dogomania i miau a inne portale w miarę potrzeb związanych głównie ze zwierzakami. Zwierzęta były u mnie w domu zawsze nawet gdy mieszkałam w Warszawie wtedy co prawda tylko 1 pies no ale był.
Od 4 lat cały swój czas oraz energię poświęcam zwierzakom jest to chyba ucieczka przed wolnym czasem żeby nie mieć czasu na myślenie.....5 lat temu zginął tragicznie mój syn (jedynak) i nagle zrobiła się niesamowita pustka. Tak że w tych czworonogach znalazłam jakiś sens do życia.
Jeśli chodzi o postępowanie ze zwierzakami to doświadczenie mam chyba spore... chociażby ze względu na pracę ( pod opieką 40 kotów i 50 psów) a w domu zgodna kociopsia ósemka.
Nie wiem co jeszcze mogę dodać?
W razie pytań tel 604 877 990

Posted

[Alinko żadne słowa nie są w stanie wyrazić jak bardzo mi przykro z powodu Twojego synka.Podziwiam Cie za odwagę i chęć niesienia pomocy.Podbudowujesz naszą wiare w ludzi.Bardzo Ci dziękujemy.

ja przekazuje Twój numer schronisku, najlepiej bedzie jeśli Pani Kasia skontaktuje sie z Tobą i omówicie sobie wszystko.Ja nie mam żadnych praw do psów.

Posted

Najprawdopodobniej Grubcio,z DT, pod koniec miesiąca zostanie wzięty,do DS
dzwonili państwo,którzy są zdecydowani odebrać go,mieszkają w Warszawie.Na razie ,tyle bo nie chcę zapeszać,;). Dziewczyny,która z Was,przynosi takie szczęście:razz: ?

Posted

A żeby na wątku,było jeszcze goręcej,mamy transport :multi:,za zwrotem kosztów. Na szczęśliwy koniec, robimy,zżute na paliwo :loveu:

Posted

kaa napisał(a):
A żeby na wątku,było jeszcze goręcej,mamy transport :multi:,za zwrotem kosztów. Na szczęśliwy koniec, robimy,zżute na paliwo :loveu:

To może nie być konieczne, może będzie transport z Jastrzębia Zdroju prosto do Grodziska...

Posted

kaa napisał(a):

Na kiedy wstępnie planujecie transport