agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: właśnie dostałam takiego maila w związku z allegro maximuska ze aż mną zatrzęsło!!!!!!!!!!! kopiuję: Wiadomość od: ghost___dog (320) , wysłana z komputera o numerze IP: 78.8.115.117 Strona z przedmiotem: MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! Treść wiadomości: bardzo chetnie zasponsoruje zastrzyk usypiajacy dla tego psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 allegro właśnie sie skończyło. wystawiłam oczywiście ponownie.czy ktoś ma ochotę zasponsorować wyróżnienie? Quote
Weronia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='agaga21']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: właśnie dostałam takiego maila w związku z allegro maximuska ze aż mną zatrzęsło!!!!!!!!!!! kopiuję: Wiadomość od: ghost___dog (320) , wysłana z komputera o numerze IP: 78.8.115.117 Strona z przedmiotem: MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! Treść wiadomości: bardzo chetnie zasponsoruje zastrzyk usypiajacy dla tego psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Agaga, nie ma co się przejmować... nie myśl o tym. Ja czasem odbieram takie telefony, że mi się włos na głowie jeży :( :angryy: Co zrobić? Debile też chodzą po świecie:) A może trzeba to gdzieś zgłosić.. skoro ten ktoś jest zarejestrowany na allegro? (nie znam się na tym, ale czy take zachowanie ejst zgodne z regulaminem allegro?) Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='agaga21']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: właśnie dostałam takiego maila w związku z allegro maximuska ze aż mną zatrzęsło!!!!!!!!!!! kopiuję: Wiadomość od: ghost___dog (320) , wysłana z komputera o numerze IP: 78.8.115.117 Strona z przedmiotem: MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! Treść wiadomości: bardzo chetnie zasponsoruje zastrzyk usypiajacy dla tego psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Napisz o tym na forum allegro niech inni dowiedza sie jaki to debil:angryy: Quote
Daga&Maks Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 niektórzy ludzie są okropni :angryy: no ale co poradzić że tyle debilów chodzi po świecie :shake: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Matko co za dureń z tego ghost_doga czy jak mu tam :shake: W tym miesiącu troszkę u mnie ciężko z kasą... ale na allegro Maksia jeszcze coś wyskrobię... Agaga - zaraz Ci puszczę przelew. Quote
chita Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 to gdyby i tym razem sie domek nie odezwal :mad: ja zaplace za nastepne allegro Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! Grubanio amstaffka MAJA-czy ktoś ją pokocha? Schronisko Radom Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 chita napisał(a):to gdyby i tym razem sie domek nie odezwal :mad: ja zaplace za nastepne allegro TEn domek wreszcie mógłby się ujawnić... Quote
chita Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 agaga21 napisał(a):dziękuję:loveu: chita nie jestem pewna kiedy sie konczy Maxia allegro:roll:ale chyba jakos tak na dniach...?nie bedzie mnie od jutra wieczorem do poniedzialku a chcialabym zaplacic zeby chlopak mial ciaglosc,w weekendy z reguly najwiecej wejsc jest,przyslijcie pw z kontem to jutro podesle kase;) a ty Maxio po domek:Dog_run: Quote
chita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kurde agaga wplacilam ale jakos tak intuicyjnie 13zl :oops: czy to starczy??? Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 chita napisał(a):kurde agaga wplacilam ale jakos tak intuicyjnie 13zl :oops: czy to starczy??? :evil_lol:starczy, starczy! allegro wyróżnione kosztuje 12,50zł na 14 dni.;) także jestem ci winna 50 groszy:crazyeye: dziękuję w imieniu maxia Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 allegro konczy się za jakieś 40 minut wiec wtedy wystawię nowe Quote
chita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 agaga21 napisał(a)::evil_lol:starczy, starczy! allegro wyróżnione kosztuje 12,50zł na 14 dni.;) także jestem ci winna 50 groszy:crazyeye: dziękuję w imieniu maxia ło matko az 50gr to trza bedzie przekazem pocztowym odeslac:diabloti::evil_lol: tylko wystaw takie co sie domek znajdzie:mad::eviltong: Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='chita'] tylko wystaw takie co sie domek znajdzie:mad::eviltong: sie wie!:p MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! (660765136) - Aukcje internetowe Allegro Quote
chita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='agaga21']sie wie!:p MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! (660765136) - Aukcje internetowe Allegro allegro super:multi:zreszta jak zawsze,szkoda ze ja takich nie umiem:cool1: Quote
agaga21 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 czy ktoś ma ochotę wyróżnić allegro? odnowiłam ale sama nie wyróżniam.jesli ktos by był chętny żeby zasponsorować to w kazdej chwili wyróżnię. MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! (672910573) - Aukcje internetowe Allegro weroniu, bardzo bym prosiła o jakieś nowe zdjęcia może ze spacerku w zieleni?:cool3: Quote
Recommended Posts