aresik Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 moze ogloszenia w autogieldzie wielkopolskiej tak to wyglada http://www.autogielda.pl/?modul=edytujoferte miesiecznik PIES koszt : zdjecie 55 zl, 22 znaki - 10 zl gazeta Wyborcza koszt : spory, lecz gazeta do ktorej sporo osob zaglada http://www.ogloszenia.wyborcza.pl/wyborcza/0,57520,2216624,,,23685437.html trzeba sie zarejestrowac mozna sie zastanowic, zlozyc po klilkanascie zlotych moze akurat... uda sie w ten sposob znalezc wspanialy domek Quote
Ra_dunia Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a jaki jest koszt w GW? I to rozumiem, poszłoby drukiem? Ogłoszenia w MP też są skuteczne, ale to koszt 150 PLN :( Quote
aresik Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a co to jest MP ? Co do Gazety Wyborczej dalem tekst innego pieska ( ktory mi kolezanka zredagowala) "Sonet, 9 letni mix boksera, to spokojny, cierpliwy i niezwykle oddany pies. Świetnie dogaduje się z innymi zwierzętami. Jest radosny i pogodny oraz lubi towarzystwo człowieka." zaznaczylem 6 dni wyswietlania ogloszenia i wyszedl koszt 180 zl. Quote
Weronia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 UWAGA !!!! Pojawiła się ciekawa możliwość zadomowienia się Maximusa w Kołobrzegu !! Rozmawiałam z pewną Panią, w domu nie ma dzieci ani innych psów, Pani jest gotowa na wizytę przedadopcyjną w maju (przeprowadza się 1-go)... Szukamy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty w KOŁOBRZEGU Pomóżcie szukać proszę! Quote
aresik Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 a na wizyte poadopcyjna ? KOLOBRZEG Aania - Ania i Kasia Kołobrzeg kom. 0 504 79 80 00 [email protected] NET AUTO x 2 - dwie dogomaniaczki pod tym nickiem FOTO BEHAVIORYZM PRZEWIEZIENIE PSA OGOLNA POMOC w roznym zakresie w miare mozliwosc Quote
Martali Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Weronia']UWAGA !!!! Pojawiła się ciekawa możliwość zadomowienia się Maximusa w Kołobrzegu !! Rozmawiałam z pewną Panią, w domu nie ma dzieci ani innych psów, Pani jest gotowa na wizytę przedadopcyjną w maju (przeprowadza się 1-go)... Szukamy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty w KOŁOBRZEGU Pomóżcie szukać proszę! Ooo, super! Trzeba zmienić tytuł, poszukać na mapie pomocy i prosić o pomoc Dogomaniaków z Kołobrzegu w prywatnych wiadomościach! (jak znajdę czas, też będę pisać pw). Trzymamy kciuki! ;) Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 MP - Mój Pies. Ale widzę, że pojawiła się możliwość domku :D Weronisiu - zmień tytuł ;) i trzeba napisać do tej osoby na którą namiary podał Aresik. Quote
Weronia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Dziękuję, postaram się skontaktować z osobą, którą podała aresik dziś wieczorkiem... jak nie zdążę to jutro (mam kocioł) Zobaczymy.. jeśli się nie zgodzi spotkać z potencjalnym domkiem Maximuska, wtedy zmienię tytuł i będziemy się zastanawiać ;) Quote
Weronia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 No wiec niestety Kołobrzeg nieaktualny... :/ Wystarczyło zaledwie kilka dni, żeby Pani, jak sama mówiła, zakochana w Maximusie, odkochała się... i zainteresowała innym pieskiem. Mało tego, nie raczyła nawet mnie o tym poinformować, gdyby nie życzliwe koleżanki dogomaniaczki, które znają sprawę Maxa- nadal myślałabym, że ma on szansę zamieszkać nad morzem. Bywa i tak, trudno.. Szukamy domu dalej.... Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 weroniu, głowa do góry. maxiu na pewno w końcu znajdzie odpowiedniego człowieka! zaraz zrobię mu allegro Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 MAXIMUS w typie AMSTAFFa szuka dobrego domu! (621847946) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kurcze :( a już miałam nadzieję... Ale jeszcze będzie dobrze! Quote
chita Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 mówia ze nia ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-( allegro super moze ktos sie zakocha w cudnym Maxiu.... Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no właśnie, chita, jak zrobiłam mu allegro to zauważyłam ze ty też mu robisz. robisz w dalszym ciągu?jeśli tak to ja nie będę odnawiać gdy się skończy a zrobię innemu psiakowi-nie ma sensu się dublować ;) Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ok, będę wznawiać a dorzucać się nikt nie musi, chyba że miało by być wyróżnione-ja robie wszystkim moim psiakom najtańszą wersję, bo kilka ich mam na allegro:oops: Quote
Weronia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Agaga, dziękuję za nowe allegro. Powiem Wam, że już tracę nadzieję, że Maxowi się poszczęści - i już kompletnie nie rozumiem, dlaczego taki bezproblemowy, młody, gotowy na adopcję psiak ma takiego pecha :( Dziękuję cioteczkom kochanym, że zaglądają na wątek i o Maximusku nie zapominają. Szukajmy dalej.... Quote
chita Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 agaga21 napisał(a):ok, będę wznawiać a dorzucać się nikt nie musi, chyba że miało by być wyróżnione-ja robie wszystkim moim psiakom najtańszą wersję, bo kilka ich mam na allegro:oops: to ok,wyroznione na dluzsza mete to i tak mnostwo kasy, wazne ze ma sliczne allegro, i te zdjecia z zimy sa powalajace:loveu: :mad:[SIZE=1]posty skacza Quote
chita Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 agaga21 napisał(a):no właśnie, chita, jak zrobiłam mu allegro to zauważyłam ze ty też mu robisz. robisz w dalszym ciągu?jeśli tak to ja nie będę odnawiać gdy się skończy a zrobię innemu psiakowi-nie ma sensu się dublować ;) no wlasnie ja ostatnio nie robilam, moje sie jakis czas temu skonczylo a ponadto nie bylo takie ladne, wiec jesli mozesz to ty wystawiaj a ja sie chetnie dorzuce do oplacenia,co ty na to? Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja chętnie opłacę dla Maksia takie wypasione allegro. Agaga - jak podasz mi konto, to prześlę Tobie pieniążki na wyróżnienie. Może wreszcie ktoś zauważy ślicznego Maximusika... Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ja chętnie opłacę dla Maksia takie wypasione allegro. Agaga - jak podasz mi konto, to prześlę Tobie pieniążki na wyróżnienie. Może wreszcie ktoś zauważy ślicznego Maximusika... to może poczekajmy az to się skończy i wtedy zrobię wyróżnione, ok? za 10 dni. Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nie ma problemu :) Będę czekała na informacje. Quote
Weronia Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ja chętnie opłacę dla Maksia takie wypasione allegro. Agaga - jak podasz mi konto, to prześlę Tobie pieniążki na wyróżnienie. Może wreszcie ktoś zauważy ślicznego Maximusika... Dziękujemy Radunia! Quote
chita Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 i jak?nie bylo odzewu z allegro?gdzie ci ludzie maja oczy:diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Trzeba chwilke poczekac widocznie osoba dla ktorej maluch jest przeznaczony jeszcze nie byla na allegro. Bedzie dobrze, Quote
Recommended Posts