Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moze ogloszenia w autogieldzie wielkopolskiej
tak to wyglada http://www.autogielda.pl/?modul=edytujoferte

miesiecznik PIES
koszt : zdjecie 55 zl, 22 znaki - 10 zl

gazeta Wyborcza
koszt :
spory, lecz gazeta do ktorej sporo osob zaglada
http://www.ogloszenia.wyborcza.pl/wyborcza/0,57520,2216624,,,23685437.html
trzeba sie zarejestrowac

mozna sie zastanowic, zlozyc po klilkanascie zlotych
moze akurat... uda sie w ten sposob znalezc wspanialy domek

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co to jest MP ?

Co do Gazety Wyborczej
dalem tekst innego pieska ( ktory mi kolezanka zredagowala)

"Sonet, 9 letni mix boksera, to spokojny, cierpliwy i niezwykle oddany pies. Świetnie dogaduje się z innymi zwierzętami. Jest radosny i pogodny oraz lubi towarzystwo człowieka."

zaznaczylem 6 dni wyswietlania ogloszenia i wyszedl koszt
180 zl.

Posted

UWAGA !!!!

Pojawiła się ciekawa możliwość zadomowienia się Maximusa w Kołobrzegu !!
Rozmawiałam z pewną Panią, w domu nie ma dzieci ani innych psów, Pani jest gotowa na wizytę przedadopcyjną w maju (przeprowadza się 1-go)...
Szukamy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty w KOŁOBRZEGU

Pomóżcie szukać proszę!

Posted

[quote name='Weronia']

UWAGA !!!!

Pojawiła się ciekawa możliwość zadomowienia się Maximusa w Kołobrzegu !!
Rozmawiałam z pewną Panią, w domu nie ma dzieci ani innych psów, Pani jest gotowa na wizytę przedadopcyjną w maju (przeprowadza się 1-go)...
Szukamy kogoś chętnego do przeprowadzenia wizyty w KOŁOBRZEGU

Pomóżcie szukać proszę!

Ooo, super!
Trzeba zmienić tytuł, poszukać na mapie pomocy i prosić o pomoc Dogomaniaków z Kołobrzegu w prywatnych wiadomościach! (jak znajdę czas, też będę pisać pw). Trzymamy kciuki! ;)

Posted

Dziękuję, postaram się skontaktować z osobą, którą podała aresik dziś wieczorkiem... jak nie zdążę to jutro (mam kocioł)

Zobaczymy.. jeśli się nie zgodzi spotkać z potencjalnym domkiem Maximuska, wtedy zmienię tytuł i będziemy się zastanawiać ;)

Posted

No wiec niestety Kołobrzeg nieaktualny... :/ Wystarczyło zaledwie kilka dni, żeby Pani, jak sama mówiła, zakochana w Maximusie, odkochała się... i zainteresowała innym pieskiem.
Mało tego, nie raczyła nawet mnie o tym poinformować, gdyby nie życzliwe koleżanki dogomaniaczki, które znają sprawę Maxa- nadal myślałabym, że ma on szansę zamieszkać nad morzem.
Bywa i tak, trudno..

Szukamy domu dalej....

Posted

no właśnie, chita, jak zrobiłam mu allegro to zauważyłam ze ty też mu robisz. robisz w dalszym ciągu?jeśli tak to ja nie będę odnawiać gdy się skończy a zrobię innemu psiakowi-nie ma sensu się dublować ;)

Posted

ok, będę wznawiać a dorzucać się nikt nie musi, chyba że miało by być wyróżnione-ja robie wszystkim moim psiakom najtańszą wersję, bo kilka ich mam na allegro:oops:

Posted

Agaga, dziękuję za nowe allegro.
Powiem Wam, że już tracę nadzieję, że Maxowi się poszczęści - i już kompletnie nie rozumiem, dlaczego taki bezproblemowy, młody, gotowy na adopcję psiak ma takiego pecha :(

Dziękuję cioteczkom kochanym, że zaglądają na wątek i o Maximusku nie zapominają.

Szukajmy dalej....

Posted

agaga21 napisał(a):
ok, będę wznawiać a dorzucać się nikt nie musi, chyba że miało by być wyróżnione-ja robie wszystkim moim psiakom najtańszą wersję, bo kilka ich mam na allegro:oops:

to ok,wyroznione na dluzsza mete to i tak mnostwo kasy, wazne ze ma sliczne allegro, i te zdjecia z zimy sa powalajace:loveu:

:mad:[SIZE=1]posty skacza

Posted

agaga21 napisał(a):
no właśnie, chita, jak zrobiłam mu allegro to zauważyłam ze ty też mu robisz. robisz w dalszym ciągu?jeśli tak to ja nie będę odnawiać gdy się skończy a zrobię innemu psiakowi-nie ma sensu się dublować ;)

no wlasnie ja ostatnio nie robilam, moje sie jakis czas temu skonczylo a ponadto nie bylo takie ladne, wiec jesli mozesz to ty wystawiaj a ja sie chetnie dorzuce do oplacenia,co ty na to?

Posted

Ja chętnie opłacę dla Maksia takie wypasione allegro. Agaga - jak podasz mi konto, to prześlę Tobie pieniążki na wyróżnienie. Może wreszcie ktoś zauważy ślicznego Maximusika...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ja chętnie opłacę dla Maksia takie wypasione allegro. Agaga - jak podasz mi konto, to prześlę Tobie pieniążki na wyróżnienie. Może wreszcie ktoś zauważy ślicznego Maximusika...

to może poczekajmy az to się skończy i wtedy zrobię wyróżnione, ok? za 10 dni.

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Dziękujemy Radunia!