oktawia6 Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 dzielna malagos i nikogo wiecej:shake: Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 i ja zaglądam z nadzieją że komuś się udało podjechać tam:shake: Quote
ponka1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Te psy czekają na domy, a chociaż na poprawę warunków w schronie :help1: Quote
malagos Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Że tez nie ma tam nikogo bliżej do odwiedzenia schronu :shake: Quote
oktawia6 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 ja nie mogę-jestem uziemiona z jakimkolwiek wyjściem-co dopiero na taką eskapadę:roll: nawet Warszawa i okolice jak ktoś ma auto i odrobinę dobrej woli mógłby się wybrac-tam są naprawdę normalni ludzie potrzebna: słoma, garnki, koce, kołderki, karma by się przydała, jakieś zabawki dla szczeniaków. Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 o mamo, przydałby sie ktoś z samochodem i czasem... ja moge dołaczyć dla towarzystwa i noszenia gratów, moge tez prowadzić, ale samochodu nie mam... (przy okazji zrobiłoby sie zdjęcia psom, bez tego nic...). nie załapałam, bo sie nie wyspałam i nie myśle dziś jasno (przez dogo oczywiście :cool3:), ale czy jakaś zbiórka już jest robiona? od wawy to ile km? Quote
malagos Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :shake: ano widzisz, sleeping, jaki tu ruch na watku - nikt nic nie wie :shake: Quote
malawaszka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ok 100 km od Warszawy i ok 33 km od Łodzi Quote
sleepingbyday Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 w ten weekend chyba sie nie uda...bo primo, zbiórka rzeczy, secudno, zdobycie samochodu... zresztą do nastepnego weekendumoże więcej rzeczy by się zebrało? może wąteczek na akcjach na rzecz? szybka zbiórka fantów typowo schroniskowych,składanych w jedny miejscu, jakby ktos chciał przysłac coś też będzie miał czas.... co? prosze pań (i panów :crazyeye:?), kto tu tym zarządza? Quote
oktawia6 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Malagos wspomniała że ma jakieś kołderki, przydałyby się garnki, może słomę uda się skołowac-z tego co wiem może od okolicznych wiesniaków, garnki, obroże itd. warto dac hasło by rozpowszechnic zbiórkę-ja nie wchodzę obecnie w nic-w przelocie-jestem na dogo nocą-przy 7 psach i niepełnosprawnym maluszku piastuje go całą dobę-tak to wygląda.;) Quote
Bella1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A ja chociaż podniosę wątek , może więcej osób tu zajrzy i pomoże Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DODAŁAM MÓJ PSI ZESTAW NA KUPIEPSA JESZCZE, ALE: potrzebuje info, czy dobrze rozpoznałam ich wielkości oraz czy są samce, samce kastrowane, suki, suki sterylkowe- bo jest tam takie rozróżnienie (trzeba zajrzeć na ogłoszenia sleepingbyday na czworonogi.eu i zobaczyć, co ja wklepałam i czy sie zgadza). to istotne informacje i jak sie rypłam, to trzeba zmienić. aha pisałam też, ze możliwośc uzgodnienia transportu, a nie wiem, czy mozna na odległość adoptować u was, czy tylko odbiór osobisty. zatem prosze na czworonogach sprawdźcie terzeczy, zeby nie było pomyłek!!!! Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 DEA - dostaniesz mejle z prośbą o aktywacje ogłoszeń na gumtree! Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nna przygarnijzwierzaka.pl są opcje o akceptacji psów, kotów, małych, srednich dzieci (i bez dzieci). wpisuje na czuja akceptację, oprócz kryma oczywiście). Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jak dea uaktywni gumtree, to Rudy, Krym, Myszka, Profesor i Pika będa mieli ogłoszenia na: alegratka, czworonogi.eu, kupiepsa,gimtree, przygarnijzwierzaka. reszta później, bo jako zywo, musze trochę popracować ;-) PROSZĘ O WYJASNIENIE TYCH NIEPEWNYCH DANCYH CO DO KASTRACJI, WIELKOŚCI, AKCEPTACJI INNYCH ZWIERZĄT I DZIECI ORAZ TRANSPORTU. EDIT: znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potzrebujemy tam jednego noclegu dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt,a le wszystko rozbija sie o ten nocleg! TYLKO JEDNA NOC! Quote
malawaszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 SBD a nie powinno to być na wątku cieszyńskim? :razz: bo Dea to z Cieszyna jest a nie z głowna :lol: Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 o jezusicku, malawaszka, ale mi sie pop... tentegowało :siara: :hmmmm: :wallbash: spadam do głowna tam jeszcze raz wszystko napisać... :scared: dzieki, że czuwasz.... ręce opadają.... Quote
malagos Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Coś tu cichiutko i smutkiem powiało :cool1: Quote
Recommended Posts