Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mogę-jestem uziemiona z jakimkolwiek wyjściem-co dopiero na taką eskapadę:roll:
nawet Warszawa i okolice jak ktoś ma auto i odrobinę dobrej woli mógłby się wybrac-tam są naprawdę normalni ludzie

potrzebna: słoma, garnki, koce, kołderki, karma by się przydała, jakieś zabawki dla szczeniaków.

Posted

o mamo, przydałby sie ktoś z samochodem i czasem... ja moge dołaczyć dla towarzystwa i noszenia gratów, moge tez prowadzić, ale samochodu nie mam... (przy okazji zrobiłoby sie zdjęcia psom, bez tego nic...). nie załapałam, bo sie nie wyspałam i nie myśle dziś jasno (przez dogo oczywiście :cool3:), ale czy jakaś zbiórka już jest robiona?
od wawy to ile km?

Posted

w ten weekend chyba sie nie uda...bo primo, zbiórka rzeczy, secudno, zdobycie samochodu...
zresztą do nastepnego weekendumoże więcej rzeczy by się zebrało?
może wąteczek na akcjach na rzecz? szybka zbiórka fantów typowo schroniskowych,składanych w jedny miejscu, jakby ktos chciał przysłac coś też będzie miał czas.... co? prosze pań (i panów :crazyeye:?), kto tu tym zarządza?

Posted

Malagos wspomniała że ma jakieś kołderki, przydałyby się garnki, może słomę uda się skołowac-z tego co wiem może od okolicznych wiesniaków, garnki, obroże itd.

warto dac hasło by rozpowszechnic zbiórkę-ja nie wchodzę obecnie w nic-w przelocie-jestem na dogo nocą-przy 7 psach i niepełnosprawnym maluszku piastuje go całą dobę-tak to wygląda.;)

Posted

DODAŁAM MÓJ PSI ZESTAW NA KUPIEPSA JESZCZE, ALE:
potrzebuje info, czy dobrze rozpoznałam ich wielkości oraz czy są samce, samce kastrowane, suki, suki sterylkowe- bo jest tam takie rozróżnienie (trzeba zajrzeć na ogłoszenia sleepingbyday na czworonogi.eu i zobaczyć, co ja wklepałam i czy sie zgadza). to istotne informacje i jak sie rypłam, to trzeba zmienić. aha pisałam też, ze możliwośc uzgodnienia transportu, a nie wiem, czy mozna na odległość adoptować u was, czy tylko odbiór osobisty. zatem prosze na czworonogach sprawdźcie terzeczy, zeby nie było pomyłek!!!!

Posted

Jak dea uaktywni gumtree, to Rudy, Krym, Myszka, Profesor i Pika będa mieli ogłoszenia na: alegratka, czworonogi.eu, kupiepsa,gimtree, przygarnijzwierzaka.
reszta później, bo jako zywo, musze trochę popracować ;-)
PROSZĘ O WYJASNIENIE TYCH NIEPEWNYCH DANCYH CO DO KASTRACJI, WIELKOŚCI, AKCEPTACJI INNYCH ZWIERZĄT I DZIECI ORAZ TRANSPORTU.

EDIT: znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potzrebujemy tam jednego noclegu dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt,a le wszystko rozbija sie o ten nocleg! TYLKO JEDNA NOC!