oktawia6 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pomóźmy psom w Głownie, przytulisko bardzo biedne, prowadzone przez starszą kobietę chorą na serce, brakuje ogłoszeń dla psów (nie ma ich w sumie..) brakuje pomocy rzeczowej: miski, garnki, karma, obroże, preparaty p/pchelne i środki odrabaczające, słoma-dużo słomy-idzie zima, koce, kołdry używane, budy ciepłe dla psów. 1. starsza, bardzo smutna sunieczka, matka 2 szczeniąt-ma problem z okiem- widac to nawet na zdjęciu: suczka starsza, brzydkawa wręcz małe szanse na adopcje:shake:: poniżej ze swoimi dziecmi: poniżej drugi szczeniak tej suczki, bawiący się z ciut większym szczeniakiem: poniżej psy z Głowna (w jednego zabrałam wczoraj): http://www.dogomania.pl/forum/f28/bokser-ze-schroniska-w-glownie-piekny-delikatny-czeka-na-dom-123868/?highlight= http://www.dogomania.pl/forum/f28/pikus-shih-tsu-ofiara-ludzkiego-okrucienstwa-potrzebne-wsparcie-finans-na-leczeni-123862/?highlight= wklejam poniżej ciąg dalszy zdjęc Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 powyżej i poniżej jeszcze raz szczeniak tej suczki a poniżej ona sama z nim: sunieczka-wołają na nią w schronisku Chienka, maleńka, smukła o ciekawej diabelskiej urodzie i bardzo milutkim usposobieniu: jest tam około 8 letni Jack Russel Terier-nie zrobiłam mu zdjęcia z tego co widzę-szukam i nie widzę-jednak jest i czeka na dom Quote
oktawia6 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 może jakaś zbórka rzeczy do schronu? tak sobie pomyślałam w jedno miejsce i potem jednym kursem zawieźc Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mam stare koce, kołdrę, śpiwór. Mogę dołozyć sucha karmę. Jak tylko będę miała okazję, podrzucę to do Warszawy na Żoliborz. O slomę trzeba popytać okolicznych rolników. Jaka to gmina? bo województwo łodzkie, tak? Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ta sunieczka Chienka (czy moze raczej Hienka?...) taka jakaś sznaucerowata jest :roll: Może cioteczki od sznaucerów się zainteresują? Quote
ponka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 W górę, psy z tamtejszego schronu czekają na pomoc ! Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 malagos napisał(a): Ta sunieczka Chienka (czy moze raczej Hienka?...) taka jakaś sznaucerowata jest :roll: Może cioteczki od sznaucerów się zainteresują? Malawaszka-prześlę jej linka-ona jest od Sznaucerów. dziękuję za te rzeczy Malagos! to się im bardzo przyda! Quote
malawaszka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 maleństwo biedne :placz: wrzucę ją na stronę, Oktawia widziałaś tam dwie duże suczki w typie sznaucera olbrzyma? bo ja je ogłaszałam ale nei wiem czy nadal są czy nie zamknij okno Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 nie Malawaszka nie widziałam-trzeba by obejśc wszystkie boksy z psami-te co biegały widziałam i te z brzegu że tak powiem-byłam po Pikusia. Quote
malagos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jest komu tam pojechac i porobić zdjecia? :shake: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 nie mam samochodu-jakby któraś chętna na jazdę-wsiadam i jedziemy-robię zdjęcia, opis, cała reszta i do przodu, ogłoszenia do tego. jestem z Warszawy jak w moim avku-Rembertów w razie co;) Quote
żuraw Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a gdzie dokładnie jest to schronisko? daleko od W-wy? Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 żuraw napisał(a): a gdzie dokładnie jest to schronisko? daleko od W-wy? Głowno jest 107 km od Warszawy w jedną stronę Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Malagos Ostrołęka ja Warszawa-ale może się jakoś uda? Quote
malagos Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [IMG]http://img522.imageshack.us/img522/421/tnpa311904mi9.jpg[/IMG] Takie cudka tam czekają.... Quote
malagos Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Pewnie, ze pamietam, bo mnie rusza los takich pchełek, jak ta szurpata panienka ze zdjecia wyzej :placz: Quote
malagos Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 tylko ja pamietam o tym miejscu i pieskach?.... :-( Quote
oktawia6 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 qurcze-dzięki wielkie Malagos że tak dzielnie wątek podnosiłaś! Quote
malagos Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 tylko tyle mogę zrobić :placz: A tak mi zal tej malej kruszynki a la sznaucerek :placz: Quote
oktawia6 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 tam był szczeniak klon Jacusia:-(identyko i takie samo zachowanie-ok.6 miesięcy może 5:-( Quote
malagos Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Straszna jest ta niemoc, tylko siąść i plakać.... :shake: Quote
Recommended Posts