Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikandra35 napisał(a):

Fundacja już wie o faflunie

:multi::multi:
i łańcuch ten kórym był przypięty na pamiątkę osoba niech weźmie-panie ze schroniska go mają-pokazywały mi-krowi łańcuch

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
dlaczego?:roll:

Bo go tam nie było ;) ale dziś się pojawił :multi: więc może szansa na znalezienie domku się zwiększy.

Posted

Jeszcze jedna sprawa.
Pisałam o tym domku już w dniu zamieszczenia ogłoszenia, na Pw do Oktawii.
Z tym, że pies musiałby się dogadać z kundelkiem.
Czy boksiu jest sprawdzony?
Potrzebna wizyta przedadopcyjna!!!
W Lublinie.

Posted

Aga-dopiero teraz wchodzę na dogo-moje gg 2817128

Rybka-skontaktuj się z kimś kto ma doświadczenie i niech sprawdzi ten domek w Lublinie dla Boksia-on jest po prostu przekochany
ja nie będę kontaktowac się z tą panią na gg-bo to nie ma sensu-osoba która jest w Lublinie i będzie sprawdzac dom dla niego powinna to zrobic-po co my jeszcze tutaj na przyczepkę-na gg-:errrr:

Posted

malagos napisał(a):

no, w Lublinie mamy Osę, to rzetelna osoba :cool3:

tak? możesz Malagos napisac jej pw podając linka do tego wątku?:oops:
ja musze teraz się odłączyc i będę dopiero wieczorem.

Posted

dostałam na pw info od Mariee, która jest włąśnie z Lublina z ofertą pomocy-sprawdzenia domu wizyty przedadopcyjnej dla Bokserka, wysyłam jej link do tego wątku-Rybka podałabyś jej adres pod jaki ma jechac oraz telefon do tej pani chętnej na Boksia.
czy w razie co ona przyjedzie po niego?

Aga też oferuje pomoc:loveu::multi:

Posted

AgaiTheta napisał(a):

Nie słyszałam nic o żadnym domu.
Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem.

"Myślę, że wiem o jaki dom w Lublinie chodzi. U nas odpadł.
Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem."

aaa złapałam ten post-przed edycją:evil_lol:
ta pani ma kundelka jeden pies w domu-czy to ta sama? to bardzo ważne co napisałaś AgaiTheta-nie ma mowy o pomyłkach-

jeśli jutro go możesz zabrac-należy tak zrobic-jeśli ten dom o którym pisze Rybka39 okaże się dopowiednim po sprawdzeniu przez Mariee-o.k. - można Boksia tam zawieźc, jeśli to ten sam o którym pisze AgaiTheta to darujmy sobie.

Posted

Mariee sprawdzała ten dom z Lublina, o którym pisałam, też podejrzewa, że to ten sam. Jak tak, to nie dostanie ten Pan psa od nas. Wyruszam do Głowna po chłopaka, Pani w Azylu już na mnie czeka. Wieczorem wieści, ale dajcie mi czas, bo mam 1000 km do zrobienia. Paaaa

Posted

AgaiTheta napisał(a):

Mariee sprawdzała ten dom z Lublina, o którym pisałam, też podejrzewa, że to ten sam. Jak tak, to nie dostanie ten Pan psa od nas. Wyruszam do Głowna po chłopaka, Pani w Azylu już na mnie czeka. Wieczorem wieści, ale dajcie mi czas, bo mam 1000 km do zrobienia. Paaaa

-dobrze że jesteś czujna-można gościa wpisac na czarne kwiatki?

Bokser jest naprawdę fantastyczny-taki duży Pekińczyk:evil_lol::loveu:sama zobaczysz
czekamy na Ciebie