oktawia6 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nikandra35 napisał(a): Fundacja już wie o faflunie :multi::multi: i łańcuch ten kórym był przypięty na pamiątkę osoba niech weźmie-panie ze schroniska go mają-pokazywały mi-krowi łańcuch Quote
Paola06 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cześć mały:) Pokaż się na górze.Czekamy na wieści:) Quote
oktawia6 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Rybka_39 napisał(a): Mam nadzieję, że długo nie będzie czekał.:cool1: i jak Rybka?:lol:coś do przodu? Quote
dii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bardzo fajny pies :loveu: , tylko na stronie fundacji- bokserywpotrzebie nie widziałam go :shake: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dii napisał(a): Bardzo fajny pies :loveu: , tylko na stronie fundacji- bokserywpotrzebie nie widziałam go :shake: dlaczego?:roll: Quote
AgaiTheta Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oktawia, kliknij do mnie na gg - PILNE! Quote
dii Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 oktawia6 napisał(a):dlaczego?:roll: Bo go tam nie było ;) ale dziś się pojawił :multi: więc może szansa na znalezienie domku się zwiększy. Quote
Paola06 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hey,hey cioteczki bokserze:calus: Boksiu juz niedlugo napewno bedziesz grzał doopkę z tym kreconym ogonkiem w domku-własnym:) Quote
Rybka_39 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ciotki nie łape, ja znalazłam fajny domek, dałam numer gg do niego jednej z cioteczek i co z tym zrobiliście? Quote
Rybka_39 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jeszcze jedna sprawa. Pisałam o tym domku już w dniu zamieszczenia ogłoszenia, na Pw do Oktawii. Z tym, że pies musiałby się dogadać z kundelkiem. Czy boksiu jest sprawdzony? Potrzebna wizyta przedadopcyjna!!! W Lublinie. Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Aga-dopiero teraz wchodzę na dogo-moje gg 2817128 Rybka-skontaktuj się z kimś kto ma doświadczenie i niech sprawdzi ten domek w Lublinie dla Boksia-on jest po prostu przekochany ja nie będę kontaktowac się z tą panią na gg-bo to nie ma sensu-osoba która jest w Lublinie i będzie sprawdzac dom dla niego powinna to zrobic-po co my jeszcze tutaj na przyczepkę-na gg-:errrr: Quote
malagos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no, w Lublinie mamy Osę, to rzetelna osoba :cool3: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 malagos napisał(a): no, w Lublinie mamy Osę, to rzetelna osoba :cool3: tak? możesz Malagos napisac jej pw podając linka do tego wątku?:oops: ja musze teraz się odłączyc i będę dopiero wieczorem. Quote
AgaiTheta Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nie słyszałam nic o żadnym domu. Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem. Quote
Paola06 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 AgaiTheta napisał(a):Nie słyszałam nic o żadnym domu. Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem. Super:calus: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 dostałam na pw info od Mariee, która jest włąśnie z Lublina z ofertą pomocy-sprawdzenia domu wizyty przedadopcyjnej dla Bokserka, wysyłam jej link do tego wątku-Rybka podałabyś jej adres pod jaki ma jechac oraz telefon do tej pani chętnej na Boksia. czy w razie co ona przyjedzie po niego? Aga też oferuje pomoc:loveu::multi: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 AgaiTheta napisał(a): Nie słyszałam nic o żadnym domu. Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem. "Myślę, że wiem o jaki dom w Lublinie chodzi. U nas odpadł. Ja jutro mogę zabrać chłopaka, ustalcie zatem." aaa złapałam ten post-przed edycją:evil_lol: ta pani ma kundelka jeden pies w domu-czy to ta sama? to bardzo ważne co napisałaś AgaiTheta-nie ma mowy o pomyłkach- jeśli jutro go możesz zabrac-należy tak zrobic-jeśli ten dom o którym pisze Rybka39 okaże się dopowiednim po sprawdzeniu przez Mariee-o.k. - można Boksia tam zawieźc, jeśli to ten sam o którym pisze AgaiTheta to darujmy sobie. Quote
AgaiTheta Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mariee sprawdzała ten dom z Lublina, o którym pisałam, też podejrzewa, że to ten sam. Jak tak, to nie dostanie ten Pan psa od nas. Wyruszam do Głowna po chłopaka, Pani w Azylu już na mnie czeka. Wieczorem wieści, ale dajcie mi czas, bo mam 1000 km do zrobienia. Paaaa Quote
Paola06 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jesteście niesamowite:multi::multi: Powodzenia i czekamy na wieści !!!!!!!!! Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 AgaiTheta napisał(a): Mariee sprawdzała ten dom z Lublina, o którym pisałam, też podejrzewa, że to ten sam. Jak tak, to nie dostanie ten Pan psa od nas. Wyruszam do Głowna po chłopaka, Pani w Azylu już na mnie czeka. Wieczorem wieści, ale dajcie mi czas, bo mam 1000 km do zrobienia. Paaaa -dobrze że jesteś czujna-można gościa wpisac na czarne kwiatki? Bokser jest naprawdę fantastyczny-taki duży Pekińczyk:evil_lol::loveu:sama zobaczysz czekamy na Ciebie Quote
mariee Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To inni ludzie(z mojej dzielnicy). Jutro po 19:00 jestem umowiona na wizyte Quote
Paola06 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 I co?Mały faful zabrany?????? Co tu taka cisza????:) Quote
Nikandra35 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jest już bezpieczny,ale Aga musi napisać szczegóły Quote
Paola06 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To super:multi::multi::multi: To czekamy na wieści:) Quote
Recommended Posts