Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

drina czyli Axelek jest dobrym strozem ludzi i krzywdy ludziom swoim nie da zrobic:diabloti:;)
to jeszcze mlodziutki piesek i zlapie szybko komendy;)
ciesze sie ogromnie drina,ze Axelek tak dobrze sie czuje i jest bezpieczny!!!
teraz tylko mu takiego domku najwspanialszego potrzeba do pelni szczescia....;)

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pilnuje ale jednoczesnie kocha ludzi :loveu:.bez dobrego wylizania nowej osoby w domu sie nie obejdzie.

on ma taki temperament ze cwiczyc to my mozemy ale dopiero jak mu jezor wisi:evil_lol:ale mysle ze bedzie dobrze widac po nim ze bardzo sie stara.tylko czasu potrzeba.

• 2 weeks later...
Posted

Tyle, że, np. na adopcje.org, nie akceptują zdublowanych ogłszeń i je usuwają, zanim jej jeszcze opublikują... Pytam, bo nie chciałabym odwalać niepotrzebnie roboty, ale skoro mam ryzykować, że mi napiszą, cytuję "
Informujemy że dodana przez Ciebie adopcja nr. 22624 została odrzucona.

to zwierze ma już swoje ogłoszenie
[url=http://www.adopcje.org/adopcja22491.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz

Posted

Sally tak robią tylko adopcje.org gdzie każde ogłoszenie jest skrupulatnnie sprawdzane i autogiełda,jeśli przypadkiem znajdą zdublowane ogłoszenia.Ostatnio przeglądałam gumtree i niektóre fundacyjne psy mają po 4-5 ogłoszeń:lol: każde.W tym samym dziale,tylko czasami tytuł inny.;)

Posted

Dzisiaj mieliśmy zaszczyt obejrzenia cudownej przemiany Axela w przepięknego psa.
Jestem w głębokim szoku jak pod okiem Driny Axel wyładniał, nabrał ciała, masy.
Axel ma pstro w głowie, ale urodę zabójczą.

Posted

doddy napisał(a):
Dzisiaj mieliśmy zaszczyt obejrzenia cudownej przemiany Axela w przepięknego psa.
Jestem w głębokim szoku jak pod okiem Driny Axel wyładniał, nabrał ciała, masy.
Axel ma pstro w głowie, ale urodę zabójczą.

No.... facet przecudnej urody. Że ma pstro w głowie? O ile mnie pamięć nie myli trochę życia zmarnował, nie poszedł do szkoły tylko stał na łańcuchu (i to nie z własnego wyboru:mad:).

Posted

Boże, no cudo, nie pies :loveu::loveu::loveu:
Moja sunia też ma pstro w głowie, a mam ją od szczeniaka :oops:
Doddy, a Axel toleruje inne psiaki? Bo gdzieś chyba przeczytałam, że nie bardzo (albo mi się coś pokręciło, więc lepiej zapytam).

Posted

Axel mieszka z suczką Driny i z nią się dogadał. Ale troszkę to trwało.
Do obcych piesków chyba nie jest przyjazny, ale to potwierdzi Drina.

Z pewnością Axelkowi przyda się szkolenie, by nowemu właścicielowi było łatwiej.

Posted

jestem w szoku jak zobaczylam te fotki:crazyeye:mi sie ciagle wydaje ze on jest taki malutki,chudziutki:oops:. z moja sunka sie dogadal a raczej nic niema do gadania w tej kwesti bo ona zaraz go ustawia:razz: ale do innych psuw,suk i kotuw niestety pierwszy startuje z zebami

Posted

dzis Axelek ciagnal sanki i nawet spodobalo mu sie to ogulnie to on lubi wspulpracowac tylko jak jestesmy sami niewiem czemu jak zobaczy kogos nowego to jest gorace powitanie i nic do niego niedociera ale umie juz siad ,waruj,zostan,nie ,zostaw,niewolno i do mnie

• 2 weeks later...
Posted

A może jeszcze zamieścicie ogłoszenie na alegratka.pl, bo nie widziałam tam żeby było a to przecież kolejna forma, która może ułatwić psiakowi znalezienie domu. Cudny psiak, naprawde piękny... jak widzę psiaki w takim stanie to serce mnie boli... :mad:

Posted

Rozumiem... hm... Jeśli mogę jakoś pomóc to powiedzcie mi tylko skąd jest ten piesek, z jakiego miasta, druknę zdjęcie i ogłoszenie i powieszę u weterynarza na tablicy z ogłoszeniami, może ktoś w Elblągu zechce psiaka. I koniecznie nr telefonu do osoby z którą się kontaktować mają zainteresowani. Tak piękny pies powinien znaleść dobry dom.

Posted

[quote name='doddy']Axel nie szuka już domu. :diabloti:

Zostaje na stałe w DT.

aaaa - wiedziałam, ze tak będzie dlatego nawet nie zaglądałam za często:evil_lol: ona za piękny, zeby się z nim rozstawac:p