Kamila_s Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 drina czyli Axelek jest dobrym strozem ludzi i krzywdy ludziom swoim nie da zrobic:diabloti:;) to jeszcze mlodziutki piesek i zlapie szybko komendy;) ciesze sie ogromnie drina,ze Axelek tak dobrze sie czuje i jest bezpieczny!!! teraz tylko mu takiego domku najwspanialszego potrzeba do pelni szczescia....;) Quote
drina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 pilnuje ale jednoczesnie kocha ludzi :loveu:.bez dobrego wylizania nowej osoby w domu sie nie obejdzie. on ma taki temperament ze cwiczyc to my mozemy ale dopiero jak mu jezor wisi:evil_lol:ale mysle ze bedzie dobrze widac po nim ze bardzo sie stara.tylko czasu potrzeba. Quote
doddy Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Axelek i jego allegro: ::: Amstaff Axel szuka prawdziwego domu (516467299) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sally (od Koanka) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Kamila, a gdzie te ogłoszenia zrobiłaś? Ja też będę wrzucać i nie chciałabym, żebyśmy w te same miejsca :oops: Quote
doddy Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Sally, spokojnie dubluj ogłoszenia. My zawsze dublujemy, by było jak najwięcej anonsów na pierwszych stronach. Bo zawsze anonse upadają. Quote
Sally (od Koanka) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Tyle, że, np. na adopcje.org, nie akceptują zdublowanych ogłszeń i je usuwają, zanim jej jeszcze opublikują... Pytam, bo nie chciałabym odwalać niepotrzebnie roboty, ale skoro mam ryzykować, że mi napiszą, cytuję " Informujemy że dodana przez Ciebie adopcja nr. 22624 została odrzucona. to zwierze ma już swoje ogłoszenie [url=http://www.adopcje.org/adopcja22491.html]Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz Quote
doddy Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Na gumtree to ja ogłaszam wszystko co 3 dni, bo tam wszystko upada. A ludzie to czytają 1, 2 pierwsze strony z reguły. To samo z Alegratką. Quote
Jenny19 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Sally tak robią tylko adopcje.org gdzie każde ogłoszenie jest skrupulatnnie sprawdzane i autogiełda,jeśli przypadkiem znajdą zdublowane ogłoszenia.Ostatnio przeglądałam gumtree i niektóre fundacyjne psy mają po 4-5 ogłoszeń:lol: każde.W tym samym dziale,tylko czasami tytuł inny.;) Quote
Sally (od Koanka) Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ok. Ja jestem dopiero początkująca, to daltego :oops: Jak tylko znajdę więcej czasu to powrzucam... Quote
doddy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dzisiaj mieliśmy zaszczyt obejrzenia cudownej przemiany Axela w przepięknego psa. Jestem w głębokim szoku jak pod okiem Driny Axel wyładniał, nabrał ciała, masy. Axel ma pstro w głowie, ale urodę zabójczą. Quote
ewab Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 doddy napisał(a):Dzisiaj mieliśmy zaszczyt obejrzenia cudownej przemiany Axela w przepięknego psa. Jestem w głębokim szoku jak pod okiem Driny Axel wyładniał, nabrał ciała, masy. Axel ma pstro w głowie, ale urodę zabójczą. No.... facet przecudnej urody. Że ma pstro w głowie? O ile mnie pamięć nie myli trochę życia zmarnował, nie poszedł do szkoły tylko stał na łańcuchu (i to nie z własnego wyboru:mad:). Quote
agnieszka32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Boże, no cudo, nie pies :loveu::loveu::loveu: Moja sunia też ma pstro w głowie, a mam ją od szczeniaka :oops: Doddy, a Axel toleruje inne psiaki? Bo gdzieś chyba przeczytałam, że nie bardzo (albo mi się coś pokręciło, więc lepiej zapytam). Quote
doddy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Axel mieszka z suczką Driny i z nią się dogadał. Ale troszkę to trwało. Do obcych piesków chyba nie jest przyjazny, ale to potwierdzi Drina. Z pewnością Axelkowi przyda się szkolenie, by nowemu właścicielowi było łatwiej. Quote
doddy Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Drina, wierz mi, że on wygląda BOSKO! Quote
drina Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jestem w szoku jak zobaczylam te fotki:crazyeye:mi sie ciagle wydaje ze on jest taki malutki,chudziutki:oops:. z moja sunka sie dogadal a raczej nic niema do gadania w tej kwesti bo ona zaraz go ustawia:razz: ale do innych psuw,suk i kotuw niestety pierwszy startuje z zebami Quote
doddy Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Drina, pomęcz Agę1234 aby dała ogłoszenie o Axelku do Metra. Quote
drina Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dzis Axelek ciagnal sanki i nawet spodobalo mu sie to ogulnie to on lubi wspulpracowac tylko jak jestesmy sami niewiem czemu jak zobaczy kogos nowego to jest gorace powitanie i nic do niego niedociera ale umie juz siad ,waruj,zostan,nie ,zostaw,niewolno i do mnie Quote
doddy Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Axelek i jego nowe allegro. Będziemy ogromnie wdzięczni za pomoc w ogłoszeniach. AMSTAFF AXEL szuka prawdziwego, kochającego domu (526985512) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_animax_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A może jeszcze zamieścicie ogłoszenie na alegratka.pl, bo nie widziałam tam żeby było a to przecież kolejna forma, która może ułatwić psiakowi znalezienie domu. Cudny psiak, naprawde piękny... jak widzę psiaki w takim stanie to serce mnie boli... :mad: Quote
_animax_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Rozumiem... hm... Jeśli mogę jakoś pomóc to powiedzcie mi tylko skąd jest ten piesek, z jakiego miasta, druknę zdjęcie i ogłoszenie i powieszę u weterynarza na tablicy z ogłoszeniami, może ktoś w Elblągu zechce psiaka. I koniecznie nr telefonu do osoby z którą się kontaktować mają zainteresowani. Tak piękny pies powinien znaleść dobry dom. Quote
doddy Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Będziemy wdzięczni za pomoc w ogłoszeniach. Wszelkie ściągawki na allegro: AMSTAFF AXEL szuka prawdziwego, kochającego domu (530714171) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fioneczka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 bądź cierpliwy maluszku DOMEK cię znajdzie .... taką mam nadzieję :-( Quote
andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='doddy']Axel nie szuka już domu. :diabloti: Zostaje na stałe w DT. aaaa - wiedziałam, ze tak będzie dlatego nawet nie zaglądałam za często:evil_lol: ona za piękny, zeby się z nim rozstawac:p Quote
doddy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Axel nie szuka już domu. :diabloti: Zostaje na stałe w DT. Quote
Recommended Posts