fioneczka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='drina']a psinka jest juz u nas:lol: dogadal sie z moja sunia odrazu:loveu: teraz spia po goracym powitaniu:razz:.[/quote] no to spokojna jestem :p bo w dobrych rękach i przy wielkich sercach ciałka w mig nabierze .... tylko DOMKU trzeba szukać i to prędziutko ... tylko gdzie :-( Quote
doddy Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Ja zdjęć nie robiłam bo była ciemna noc. W Łodzi pewnie będziemy w najbliższą niedzielę to odwiedzimy Axelka, wtedy też zrobimy zdjęcia. Quote
dczn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ja pierdykam... normlanie wszystkie podgladane przeze mnia watki- sa szczesliwe:)JUPPI!!! ... no prawie wszystkie ........... Quote
ewab Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dczn napisał(a):Ja pierdykam... normlanie wszystkie podgladane przeze mnia watki- sa szczesliwe:)JUPPI!!! ... no prawie wszystkie ........... Tylko się cieszyć! A może zajrzysz na wątek mojego psiaka i też stanie się szczęście;). Quote
andzia69 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dczn napisał(a):Ja pierdykam... normlanie wszystkie podgladane przeze mnia watki- sa szczesliwe:)JUPPI!!! ... no prawie wszystkie ........... ten watek będzie szczesliwy jak mały znajdzie domek...swój osobisty, stały, kochajacy domek:-( Quote
doddy Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Zdjęcia od Driny. Dziękuję Ci kochana. Quote
Kamila_s Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a to lobuz jeden;) pierwsze zdjecie jest po prostu bomba:loveu:;) Quote
drina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 AXEL to swietny pies <zlodziej damskich serc:loveu:> W domu pelna kulturka nie brudzi,nie niszczy.Innych samcuw chyba zabardzo nie toleruje zaliczyl juz male spiecie:diabloti:ale panie kocha wszystkie:loveu:.Do dziecka zero agresji zreszta widac na zdjeciu jak maly go dokarmia:evil_lol:.Na smyczy chodzi ladnie. Quote
doddy Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Nasz Axelek dziś był z Agą u weta. Dzięki Ci kochana za pomoc. Został zaszczepiony. Na zmiany na pysku i uszach dostaje tabletki i witaminy. Drinie bardzo dziękuję za opiekę nad niuńkiem. Quote
doddy Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Jutro pojedziemy na wycieczkę do Łodzi po kolejne 2 psiaki to odwiedzimy może Axelka i zrobimy lepszych zdjęć. Quote
fioneczka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a co nowego u naszego pysiaczka ... jak on się ma? Quote
drina Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 hmmm...ma sie bardzo dobrze w piatek byl wazony( 22kg.szczescia na czterech lapach:loveu:)teraz juz pewnie wiecej.uszka i pyszczek lepiej.mój synek ma pare razy dziennie mycie glowy:evil_lol:jezorem.tylko jak sie AXEL rozbryka to podszczypuje:roll:. NOWE FOTY NA NK Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
fioneczka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mizianko dla ślicznotka :loveu: cudowne z niego psisko ..... Quote
doddy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Axel jest już po zabiegu kastracji. Okazało się, że był wnętrem. Oba jajka jednak wydobyte na powierzchnię. Szukamy więc pełną parą domu dla Axelka :multi: Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Tel do ogłoszeń 0 503 305 077 Quote
doddy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Tekst do ogłoszeń Axelka: AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych poszukuje nowych opiekunów dla 2 letniego amstaffa o imieniu AXEL. Axel to błękitno – płowy, wykastrowany samiec. Życie go już nie oszczędzało pomimo młodego wieku. Padł ofiarą okrucieństwa ze strony swojego właściciela – osoba, która miał go kochać, zagłodziła go do granic możliwości, przywiązała na łańcuchu bez budy… Axel został w trybie interwencji odebrany właścicielom. Obecnie jest w pełni zdrowym psem, gotowym do adopcji. Dla Axela szukamy aktywnej nowej rodziny, która poradzi sobie z młodym, żywym psem, skłonnym do zabaw i psot. Idealnie, jeśli w nowym domu nie będzie małych dzieci – wprawdzie Axel nie wykazuje do dzieci agresji, ale swoją żywiołowością, radością mógłby zrobić niechcący krzywdę. Axel jest psem domowym. Nie zostanie wydany do budy. Z zaobserwowanych zachowań, trzyma potrzeby fizjologiczne do czasu spacerów. Nie jest typem psa niszczącego, ale na wszelki wypadek jest uczony życia w klatce. Psy z nieznaną przeszłością mogą mieć bowiem inne reakcje w warunkach fundacyjnych aniżeli w domowych. Axela nie polecamy do domu z innymi zwierzętami. Idealnie, jeśli nowa rodzina zajęłaby się także szkoleniem Axela. Jest to jeszcze młody pies, któremu przydałaby się socjalizacja, uzupełnienie braków wychowawczych. Dla psa było by to świetną zabawą, dla nowych właścicieli znacznym ułatwieniem. Jeśli masz warunki, czas, doświadczenie w posiadaniu psów oraz chciałbyś stworzyć Axelowi nowy dom, skontaktuj się z jego opiekunką pod nr Tel 0 503 305 077 Axel obecnie przebywa w domu tymczasowym w Konstantynowie Łódzkim. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Gdzies koło " naszego " wrzosowiska ? :) Ten niufek jest super . Quote
doddy Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Bazarki na fundacyjne psiaki: Pojemnik na karmę Royala http://www.dogomania.pl/forum/f99/pojemnik-na-karme-royal-canin-na-podopiecznych-fundacji-ast-126981/ Naklejki na ściany, szyby itp. Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" Różne różności: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-fundacje-ast-126999/ Quote
andzelika1952 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Axelku , w górę do nowego domku. Obyś został zauważony. Quote
doddy Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Axel dziś miał zdjęte szwy po zabiegu kastracji. Niestety nadal cisza w jego sprawie, ale to pewnie z uwagi na zbliżające się Święta. Staramy się o ogłoszenie ze zdjęciem w łódzkim Metrze. Trzymajcie kciuki by nam się udało. Na ostatnie ogłoszenie o Piracie, dzwoniło wiele osób i dzięki temu Pirat znalazł dom. Quote
Kamila_s Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 w takim razie mocno zaciskam kciuki.. ja Axelkowi tez probilam kilka ogloszen...moze faktycznie przez te swieta taka cisza... Quote
drina Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 dziekuje za ogloszenia .Axelek poczul sie na tyle pewnie ze zaczal pilnowac wczoraj to juz na ogrodzie byl niezadowolony ze ktos wchodzi na jego teren.jednak po obszczekaniu zaraz leci z jezorem do lizania w domu jest to samo najpierw nie wpuszcza nikogo a potem gorace powitanie.jedynie do malego niedopuszcza obcych ale zauwazylam ze to podlapal od mojej suki. dobrali sie jak w korcu maku jak sie dobrze nakreca to ciezko je opanowac.zaczelam z nim troche cwiczyc podstawowe komendy na poczatku klapa ale powoli lapie o co w tym chodzi i moze cos z tego wyjdzie . oby znalaz dobry domek bo do innego nie oddam to bardzo kochany piesek moze troszke nadpobudliwy:evil_lol: ale pozatym to mozna z nim zrobic wszystko zero agresji grzebanie w misce z jedzeniem i dziwne rzeczy kture robi mu muj syn :evil_lol:wcale mu nie przeszkadzaja. Quote
Recommended Posts